Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekii siz ona ne zamandır gidiyorsunuz sonuç alabildinizmimrb benim dr alanında çok iyi inf.tedavisinde çoğu kişide bilir ankadara osman denizhan özgün..
inşallah peki belirtiler nasıl hadi inş hamilesindiradet olmamı bekliyorum ama bugün 34. günüm ve olmadım aşılama için adetin 3. günü gitmem gerekiyor yumurtalara bakıp ona göre klomen yazıyorlar 5 gün kullan tekrar gel diyorlar ama birtürlü hastalanmadım salı gününe kadar adet olmazsam test yapıcam belki kendiliğinden hamile kalmışımdır
test yapsan aslında düşükten sonra hamile kalması kola oluyormuş die duymuştumya inşallah öyledir ama 21 şubatta düşük oldu 37. günde adet oldum sonra 29. gün oldum bu bu ayda 36.günümdeyim ve olmadım
korkuyorum ya çıkmaz diye 40 gün olana kadar beklicem salı günü hast gidip kan testi yaptrırıcam inşallah kendiğinden hamile kalırım
pazartesi günü eczaneden test aldım ama tek çizgi çıktı bugün 41. gün hala olmadım
hayırlısı olsun canım iyi haberlerini bekliyorumNormalde geçikme olmazdı bende düşükten sonra olmaya başladı 6 sında başladı kılomen klullanmaya başladım artık cumaya tekrar gidicem yumurtalara bakacaklar bakalım hayırlısı
merhaba, bende pcoluyum ve hacettepe üniversitesinde 2 defa aşılama yaptırdım ve ikinci aşılamam tuttu fakat 5 haftalıkken düşük yaptımbenim ilk hamileliğim olacağı için 3 defa rapor hakkım var ve son hakkımıda yine hacettepede kullanacağım. doktorum bana 2 kutu gonal-f ve ovıtrelle çatlatma iğnesi verdi raporumla bunları 250 tl civarında aldım.
peki hastaneye ücret ödüyomusunuz birde yoğunluğu nasıl ve ilgileniyorlarmı