Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankarada ayrancı yada çankaya tarafında kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nehirocean

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
60
0
36
Ankara
Herkese merhaba
ankarada y. ayrancıda oturuyorumve kızımı kreşe vermek istiyorum 27 aylık. ama bildiğim bir kreş yok. tavsiye edebileceginiz bildiğiniz kreşler varmı?

Ankara Eskişehir yolu üzerinde, Barış sitesinde Neşeli Kalpler Kreşi var, şahsen tanıyorum kendilerini.
Orayı tavsiye edebilirim. Bence bir gidin görüşün.
Beğeneceğinizi umuyorum.

Son düzenleme:
Herkese merhaba
ankarada y. ayrancıda oturuyorumve kızımı kreşe vermek istiyorum 27 aylık. ama bildiğim bir kreş yok. tavsiye edebileceginiz bildiğiniz kreşler varmı?

Merhaba,Hoşdere caddesinde oyun akademisi var.tavsiye edebileceğim kreşlerden biridir.değerlendirip aramanızı öneririm.hatta gidip görmeniz karar vermenizi kolaylaştıracaktır.:16:

Ankara' da MTA Genel Müdürlüğü kampüsü içerisinde bulunan MA Kreş ve Anaokuluna üç yıl çocuğumu gönderdim ve çok memnun kaldım. hem verilen eğitim hemde okulun fiziki koşulları bir çok özel kreşten daha kaliteliydi. kocaman bir bahçesi çocukların doğa ile buluşmasına imkan sağlıyor. kurum kreşi olmasına rağmen sunulan sosya - kültürel imkanlar çok fazla. Kreş ücreti olarak ta Çukurambar da ki en uygun kreş.

Back
X