ankarada ayrıntılı ultrason tercih?

emelhazir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
105
4
48
Ankara
merhabalar, ayrıntılı ultrasona gireceğim ama kafam çok karıştı. normalde koru hastanesi dr ahmet beye gidiyorum. doktorumuz aydan asyalı biri'ni önerdi ayrıntılı ultrason için. fakat aydan hoca muayehanesinde bakıyormuş sadece ve ücreti 350 tl. bana çok geldi. servet ünsal'ın veya lina'nın fiyatlarını bilen varmı? veya başka önerisi olan??

Ben eyüp ekiciye gittim canım fiyatı da 360 TL...
doktorum 2 farklı doktoru daha tavsiye edip birini seç demişti, bir diğeri medicanadan bir prof.tu-onun fiyatı 420 TLmiş, diğeri hacettepenin bir doktoru onun fiyatını sormadım ama

merhabalar, ayrıntılı ultrasona gireceğim ama kafam çok karıştı. normalde koru hastanesi dr ahmet beye gidiyorum. doktorumuz aydan asyalı biri'ni önerdi ayrıntılı ultrason için. fakat aydan hoca muayehanesinde bakıyormuş sadece ve ücreti 350 tl. bana çok geldi. servet ünsal'ın veya lina'nın fiyatlarını bilen varmı? veya başka önerisi olan??

bende Ahmet beye gidiyorum banada aydan hn önerdi randevumu aldım . fiyatı çok ama biraz araştırdım piyasada da genelde bu rakamların altında yok tabi perinatolog ise. radyoloji uzmanları biraz daha ucuz sanırım. bugüne kadar zaten verdik bunuda verelim bebğimiz için diye aydan hn tercih ettim. aslında daha önce hastaneye sorduğumda burdaki dr lara takipli iseniz ayrıntılı ultrason 175 tl demişlerdi. ya yanlış bilgi verdiler yada bilemiyorum.

bende Ahmet beye gidiyorum banada aydan hn önerdi randevumu aldım . fiyatı çok ama biraz araştırdım piyasada da genelde bu rakamların altında yok tabi perinatolog ise. radyoloji uzmanları biraz daha ucuz sanırım. bugüne kadar zaten verdik bunuda verelim bebğimiz için diye aydan hn tercih ettim. aslında daha önce hastaneye sorduğumda burdaki dr lara takipli iseniz ayrıntılı ultrason 175 tl demişlerdi. ya yanlış bilgi verdiler yada bilemiyorum.

Ahmet Bey ilk önce 170 tl dedi, sonra randevu almak için aradığımda hastanede bakılmıyor, muayehanesinde bakıyor 350 tl dediler. nasıl iş anlamadım, yani hem özel hastaneye o kadar para verelim, hem de özelin de özeline mahkum bırakılalım! tabiki bebeğim için önemli değil ama çok afedersiniz enayi yerine konulmak ayrıca üzüyor beni.

Ahmet Bey ilk önce 170 tl dedi, sonra randevu almak için aradığımda hastanede bakılmıyor, muayehanesinde bakıyor 350 tl dediler. nasıl iş anlamadım, yani hem özel hastaneye o kadar para verelim, hem de özelin de özeline mahkum bırakılalım! tabiki bebeğim için önemli değil ama çok afedersiniz enayi yerine konulmak ayrıca üzüyor beni.

arkadaşım bende kontrollere koru hastanesine geçmeyi düşünüyorumda acaba muayene ve doğum ücreti ne kadar

Sincandaki Koru Hastanesine gidiyorum ben. muayene ücreti 50 tl. doğum ücretini bizzat sormadım ama forumlardan okuduğum kadarıyla ki en son nisan ayında yazılmış 3000 tl. sezeryan ve normal doğum aynı.

yenimahallede oturuyorum ve gebeliğimin ilk anlarında hemen randevu alabildiğim için gitmiştim. doktorumdan memnunum ama sanırım hastanemi değiştireceğim.

nie değiştirmek istiyosun uzak diyemi yoksa hasteneyle ilğili bi sorun mu ya da nereye gitmeyi düşünüyosun çok sordum dimi :9: napıyım hastane araştıyorum bende

nie değiştirmek istiyosun uzak diyemi yoksa hasteneyle ilğili bi sorun mu ya da nereye gitmeyi düşünüyosun çok sordum dimi :9: napıyım hastane araştıyorum bende

yok canım sor tabi. ben uzak olduğu için değiştirmek istiyorum, ani bir durumda yenimahalleden sincana zor olur gitmek. değiştiricem ama daha hiçbir yer bulamadım, bizim eve yakın lina doğum var ama fiyatlarını öğrenmedim henüz.

canım benim doktorumun önerdiği üç isim vardı. bunlardan ikisi oldukça pahalı, senin de dediğin civarda. diğeri ise servet ünsal tıp merkezinde Ali İpek, radyoloji uzmanı. benim doktorum onun incelemelerine de çok güvendiğini belirtti. bunu başkalarından da duydum ayrıca. kime sorsam Ali bey için çok iyi diyor. cd foto vs de veriyorlarmış ben haftaya gitcem fiyat 200 tl.
bi düşün istersen burayı da :49:

canım benim doktorumun önerdiği üç isim vardı. bunlardan ikisi oldukça pahalı, senin de dediğin civarda. diğeri ise servet ünsal tıp merkezinde Ali İpek, radyoloji uzmanı. benim doktorum onun incelemelerine de çok güvendiğini belirtti. bunu başkalarından da duydum ayrıca. kime sorsam Ali bey için çok iyi diyor. cd foto vs de veriyorlarmış ben haftaya gitcem fiyat 200 tl.

sağol canım, evet önce servet ünsaldan randevu aldım, sonra işten izin alamayınca randevuyu ertelemek istedim maalesef ertesi günler hep doluydu, ben de akropolden aldım randevuyu. yarın gideceğim.

sağol canım, evet önce servet ünsaldan randevu aldım, sonra işten izin alamayınca randevuyu ertelemek istedim maalesef ertesi günler hep doluydu, ben de akropolden aldım randevuyu. yarın gideceğim.

kesinlikle katılıyorum banada hastane 175 tl demişti ama muayenehanesinde fiyat öyle maalesef. Yarım saatte dünya para alıyolar neredeyse bi beşik parası. Allah yardımcımız olsun.

Bu arada yeni fiyatlar değişmediyse ben sincan koruya 1-2 ay önce sorduğumda normal yada sezeryan doğum 1500 + 300 epidural demişlerdi. Muayene içinde 57 tl + tahlil ücreti ödüyorum.

Dr dan memnunum daha önce lokman hekim e gidiyordumfiyatlar daha uygun ama hastaya yaklaşımlarını ve muayeneleri beğenmemiştim. İnşallah yeniden dr arayışına girmek zorunda kalmam.

evet canım inşallah değiştirmek zorunda kalmayız, çünkü doktor bulmak ve yeni doktora alışmak çok zor.
bu arada ayrıntılı ultrasona akropole gittim, 210 tl verdim ve cd foto verdiler, ama herşeyden önemlisi iyi şeyler söyledi radyolog, bugün de koru hastanesine kendi doktoruma sonuçları göstermeye gideceğim.

evet canım inşallah değiştirmek zorunda kalmayız, çünkü doktor bulmak ve yeni doktora alışmak çok zor.
bu arada ayrıntılı ultrasona akropole gittim, 210 tl verdim ve cd foto verdiler, ama herşeyden önemlisi iyi şeyler söyledi radyolog, bugün de koru hastanesine kendi doktoruma sonuçları göstermeye gideceğim.

Çok sevindim. Hepimiz sağlıklıca ve sıkıntısızca bebeklerimize kavuşuruz inşallah

ben özellere güvenmiyorum para yolmak için bebekte olmadık şeyleri kusur sayıyorlar devlette aynı aletle bakıyor özelde... Ben devlete gittim zekai tahirde çokta memnun kaldım açıkcası 5 kuruşta para vermedim.. Abartmanın manası yok bebeğimiz cnaımız vs ama gereksiz yere para harcıyormusum gibi geliyor...

benim ikili testim iyi dörtlü testim 128/1 çıkmıştı.ankarada eyüp ekiciye gittik .bizi çok rahatlattı. eğer test sonuçlarında sorun yoksa o kadar para vermene gerek yok devlet hastanelrinde de yapıyorlar.

Back
X