Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankarada bebek bakıcısı arayan varmı ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

atsyr

Ankarada.. yeni doğan bebek ve çocuk bakıcısıyım..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
185
2
116
58
2017 = 27 = MAYIS " Merhaba sevgili anneler ve anne adayları " ankarada on,beş sene yenidoğan bebek ve çocuk bakıcılığı yaptım tecrübeliyim.. güvenilir ve sorumluluk sahibi bir bayanım.. memur eşiyim.. referans verebilirim.. diğer ayrıntılar.. 05422312143..

Son düzenleme:
ücret konusunda bilgi verir misiniz bir de kızımm 3 yaşında kreşe gidiyor ev i,şleriyle ilgilenbilrmisinz acaba? ywnimahalle toki konutlarındayım

Son düzenleme:
Meraba ben daha küçükten başlamayı düşünüyorum ev işine gelince fırsat buldukça sadece toparlamak istenirse yemek yapmak öncelik bebekle ilgilenmek 900 yüz düşünüyorum. tşkr

MERABALAR BEN AYŞEGÜL TEKRAR İŞ ARIYORUM ) 45 yaşındayım 8 senedir bakıcılık yapıyorum ben bu işi kendime meslek edindim ve severek yapıyorum çocuklarını büyüttüğüm Doktor aileden referans verebilirim evliyim eşim memur açık ve temiz düzenli sevecen ve sorumluluk sahibi dürüst bir bayanım çok düzgün bir aileyiz bizden bağımsız 2 çocuk Annesiyim 6 aydırda torunuma bakıyordum şimdi torunuma babaannesi bakacak ben iş arıyorum ve hafta içi 5 gün çalışmayı istiyorum K.Örenin hemen girişinde oturuyorum ( çok acil ve gerek duyulduğu zamanlarda 1 ay içerisinde 2 veya 3 gün yatılı kalabilirim ) diyer detaylar yukarıdaki ilanımda var.

Son düzenleme:
MERABALAR BEN AYŞEGÜL TEKRAR İŞ ARIYORUM ) 45 yaşındayım 8 senedir bakıcılık yapıyorum ben bu işi kendime meslek edindim ve severek yapıyorum çocuklarını büyüttüğüm Doktor aileden referans verebilirim açık ve temiz düzenli bir bayanım çok düzgün bir aileyiz:emir 6 aydırda torunuma bakıyordum şimdi torunuma babaannesi bakacak ben iş arıyorum ve hafta içi 5 gün çalışmayı istiyorum ( çok acil ve gerek duyulduğu zamanlarda 1 ay içerisinde 2 veya 3 gün yatılı kalabilirim ) K.Örenin hemen girişinde oturuyorum diyer detaylar yukarıdaki ilanımda var.

Merhaba, çiğdem Mah. De. Oturuyoruz, 14 aylık oğlum için 07.30-18:30 arası çalışacak bakıcı arıyoruz, semt ve saatler uyarsa özelden telefon yazarsanız görüşelim, benim mail adresim ssevik07@yahoo.com

Merhaba ben de 15 aylik kizim icin bakici ariyorum. 4-5 ay once de is ariyormussunuz, acaba bu sure icinde calistiniz mi? Calistiysaniz neden ayrildiginizi yazar misiniz? Ankara gaziosmanpasada oturuyoruz, kizima bugune kadar ben baktim ancak ise baslayacagim artik. Ben de sabah 7 aksam 7 gibi dusunuyorum saatleri..

29 yasında unıversıte mezunuyum 2 yasında bı oğlum var hem oğluma bı arkadas hem de evıme katkıda bulunmak istıyorum ılgılenen olursa gorusebılırızzz

merhabalr.benim biri 3,5 biir 2 yasinda 2 cocugum var.ankara park oranda oturuyoruz.cocuklar bu hafta krese basliyorar.aksam saat 4,5 gibi eve gelicekler.ben cocuklar eve gelene kadar evin tum islerini ustlenecek ,cocuklar geldikten sonra da eger benim isim varsa onlarla oturup oynayip onlari oyalayabilecek birini ariyorum.tercihim yatili olmasi.haftada 1 gun izin gunu olur.yabanci bayan da olabilir.titiz , duzenli ,guleryuzlu bir bayan ariyorum.cunku ben cok titiz ve duzenliyim.cocuklara sonsuz hosgorulu ve ilimli olmasi lazim.sigara icilmeyen bir eve gelecegi icin sigara kullanmayan birini ariyorum.ucret konusulur,tesekkurler

Eryamanda 2.etapta 2 yaşındaki oğluma evimde bakabilecek bakıcı arıyoruz...çalışma saatleri 10:00-18:00.....14:00-22:00...Gizem 5545580758

merhaba ben ankara k.örende oturuyorum m.lisesi mezunuyum ve 36 yaşındayım ewimde çocuk bakmak istiyorum tecrübem vardır kreşdede öğretmenlik yapdım isteyenlerle msj görüşebiliriz

BaKıcı Arayanlara Duyrulur Keçiörende İkamet Ediyorum 3 Çocuk Annesiyim Daha Önce Bakıcılık Deneyimim Var Evimde de Kendi Evinizdede Bakabilirim Acilen işe İhtiyacım Var

Son düzenleme:
BaKıcı Arayanlara Duyrulur Keçiörende İkamet Ediyorum 3 Çocuk Annesiyim Daha Önce Bakıcılık Deneyimim Var Evimde de Kendi Evinizdede Bakabilirim Acilen işe İhtiyacım Var

Etlikte oturuyorum görüşmek isterim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…