Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERABALAR BEN AYŞEGÜL TEKRAR İŞ ARIYORUM ) 45 yaşındayım 8 senedir bakıcılık yapıyorum ben bu işi kendime meslek edindim ve severek yapıyorum çocuklarını büyüttüğüm Doktor aileden referans verebilirim açık ve temiz düzenli bir bayanım çok düzgün bir aileyiz:emir 6 aydırda torunuma bakıyordum şimdi torunuma babaannesi bakacak ben iş arıyorum ve hafta içi 5 gün çalışmayı istiyorum ( çok acil ve gerek duyulduğu zamanlarda 1 ay içerisinde 2 veya 3 gün yatılı kalabilirim ) K.Örenin hemen girişinde oturuyorum diyer detaylar yukarıdaki ilanımda var.![]()
Merhaba ben de 15 aylik kizim icin bakici ariyorum. 4-5 ay once de is ariyormussunuz, acaba bu sure icinde calistiniz mi? Calistiysaniz neden ayrildiginizi yazar misiniz? Ankara gaziosmanpasada oturuyoruz, kizima bugune kadar ben baktim ancak ise baslayacagim artik. Ben de sabah 7 aksam 7 gibi dusunuyorum saatleri..
BaKıcı Arayanlara Duyrulur Keçiörende İkamet Ediyorum 3 Çocuk Annesiyim Daha Önce Bakıcılık Deneyimim Var Evimde de Kendi Evinizdede Bakabilirim Acilen işe İhtiyacım Var