Doğuma Hazırlık ankarada bebek malzemelrı satan yerler arıyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

delimavi86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
364
16
118
Bolu
ankarada yasayan arkadaslarımm!!bebek alısverısını nerden yaptınız,bebek yatagını,malzemelerını,park yatagınızı nerden aldınız??kıyafetlerı heryerden alabılırız ama dıger malzemelerı bulamdım benn!!bol cesıt nerdee varr???sogutozunde ak partı bınaınsın karsında bı yerden soz etmıslerdıı oyle bı yer varmı???

Ankarada bazen bulmakta güçlük çekiliyor haklısın ben çukurambardaki Toker bebeden yaptım alışverişimin çok büyük bir kısmını orda gerçekten herşeyi bulmak mümkün canım. diğer Toker bebe mağazalarından da bulabilirsin tabii ama bana nedense orası daha iyi geldi çalışanları falan çok ilgili ve bilgili ne sorsan uzun uzun anlatıyorlar.

canım benım teşekkur ederımm,verdıgın cevap ıcın!cukurambarın neresınde tam olarak??bıde bıldıgınız baska yerler varmıı!!arabımızı ve kıyafetlerımızı aldık.park yatak,ıvırzıvır malzemelr(bıberon,gogus kremı,emzık,burun asp vb) kaldıı!!

ben şahsen ebebek mağazasına gittim. bi sürü malzememi ordan aldım. tavsiye ederim. hatta önce internet sitesine girip ihtiyaçlarını listele fiyatlarını gör. mağazaya gidince unuttum derdi olmaz. görevlilerde son derece ilgiliydi. bezden mamaya yataktan arabaya ürün çeşitliliği süper.

Ben cevap vereyim. Toker bebe çukurambarda nişantaşı pazarının hemen karşısında bulunuyor kime sorsanız gösterir nişantaşı pazarını. Toker bebenin 2 yan apartmanında e bebek var. İki magazada çok büyük yalnız toker bebe e bebek e göre biraz daha pahalı. Bence gitmişken her ikisini de gezin. Bir de toker bebenin yukarısında 3 bina sonra bebekhouse var orası bu iki magazaya göre daha küçük ve daha pahalı. Ama gitmişken oraya da göz atabilirsiniz. Benim filrim oradaki 3 mağazanın içinde en iyisi e bebek.

Bir de akp nin karşısında özel can bebe var. Orasına çukurambara yakın. Ürün çeşidi fazla, fiyatlar iyi. Yalnız özel can bebenin ulus şubesi akp nin karşısındaki yere göre daha uygun fiyata veriyor ürünleri.

Umarım yardımcı olmuşumdur, uzman oldum bebek mağzalarını geze geze:)

canım arkadaş anlatmış hepsini çukurambarda gerçekten çok mağaza var. ben diğerlerini gezmedim çünkü ilk oraya girdim bikaç bişey aldım ordaki çalışanlar çok yardımcı oldu bana alışveriş de baya kolay zevkli oldu sonra dedim hep burdan yapcam alışverişimi.sonra da hep oraya gittim ürünleri de çok kaliteli evet özellikle bazı şeyler pahalı ama onları da başka yerlerden alabilirsin.

Kızlar cok tesekkur ederım verdıgınız aydınlatıcı cevaplardan dolayı!!!uzun zmandır dusunup duruyordum!sonra aklıma konuyu buraya acmak geldıı!!özelcan bebe,toker bebe ve e bebeke gıdıcem 3 2 haftaya kadarr.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…