Bu Yöntemi hiç duymadım canım ya bi araştırayım tşk ederim cevabın içinPlasma lift diye bir yöntem var Mehmet Akgün yapıyor bu yüzeysel benler için.Arkadasim yaptırdı ufak bir iz bile kalmadı.Nemlendirici kullandı sadece yaptırdıktan sonra 1 2 haftada tamamen geçti.
Arkadaşınızın öncesi-sonrası fotoğraflarını görebilir miyiz?Bu Yöntemi hiç duymadım canım ya bi araştırayım tşk ederim cevabın için
Ben de bugün yarın aldıracağım. İz meselesi büyük oranda şans. Cildin yapısı, iyileşme özelliği ve benin derinliğiyle alakalı bir durum. Aldırıp memnun oln zaten yazıyor ama pişman olan, aynaya bakamıyorum diyen de az değil. Şimdi ne durumdalar diye hepsine mesaj attım, hiçbiri dönmedi.
Merhaba, hesapta olmayan maddi giderlerden sebep henüz aldıramadım. İlk fırsatta aldıracağım.Mrb aldırdınız mi benlerinizi?bende ankarada yer araştırıyorum.yardimci olursaniz sevinirim.
peki ücret nasıl mehmet akgün de ben de düşünüyorum da çok muMerhaba, hesapta olmayan maddi giderlerden sebep henüz aldıramadım. İlk fırsatta aldıracağım.
Ok teşekkür edermMerhaba, hesapta olmayan maddi giderlerden sebep henüz aldıramadım. İlk fırsatta aldıracağım.
peki ücret nasıl mehmet akgün de ben de düşünüyorum da çok mu[/Q
4 tane 1200 lira. İndirimli fiyat. Fiyat normal olabilir bana çok geldi.
Teşekkürler, aldırırsanız süreçten haberdar edin.Ferruh bingül ile gorustum 150 tl tanesi ..bilginiz olsun die yaziorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?