• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da Ben aldırma

pulli03

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
125
72
13
33
Kızlar yüzeysel olarak deride bulunan çıkık olmayan leke tarzında benler için Ankara’da önerebileceğiniz doktor klinik var mı?
İz kalmaması için hangi yönteme başvurdunuz?
Önerisi olan var mı?
Devlet hastanelerinde dikiş atılıyormuş izi kalır her türlü deneyimleri olan arkadaşlarım cevaplarınızı bekliyorum :halay:

Plasma lift diye bir yöntem var Mehmet Akgün yapıyor bu yüzeysel benler için.Arkadasim yaptırdı ufak bir iz bile kalmadı.Nemlendirici kullandı sadece yaptırdıktan sonra 1 2 haftada tamamen geçti.

Ben de bugün yarın aldıracağım. İz meselesi büyük oranda şans. Cildin yapısı, iyileşme özelliği ve benin derinliğiyle alakalı bir durum. Aldırıp memnun oln zaten yazıyor ama pişman olan, aynaya bakamıyorum diyen de az değil. Şimdi ne durumdalar diye hepsine mesaj attım, hiçbiri dönmedi.

Ben de bugün yarın aldıracağım. İz meselesi büyük oranda şans. Cildin yapısı, iyileşme özelliği ve benin derinliğiyle alakalı bir durum. Aldırıp memnun oln zaten yazıyor ama pişman olan, aynaya bakamıyorum diyen de az değil. Şimdi ne durumdalar diye hepsine mesaj attım, hiçbiri dönmedi.

Bu fiyatlar çok pahalı değil mi ya yani on dakikalık işlem alt tarafı. Bir de her doktor aynı yöntemle mi alıyor ? Ameliyat hariç hepsi aynı şeyi yapıyor değil mi

Back
X