- Konu Sahibi fataldanger
Ankara Nafiz körfezde hastanesinde esabil eker, e ameliyat oldum çok iyi bir doktor işini biliyor. İnternet yorumlara bakin derimAnkara'da bir devlet hastanesinde burun ameliyatı olup da çok memnun kalan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara Nafiz körfezde hastanesinde esabil eker, e ameliyat oldum çok iyi bir doktor işini biliyor. İnternet yorumlara bakin derimAnkara'da bir devlet hastanesinde burun ameliyatı olup da çok memnun kalan var mı?
Katılıyorum ne kadar değişiklik o kadar riskKi benim istediğim çok küçük bir dokunuş. kemiğime elletmeyeceğim, asla kırdırmayacağım. Sadece burun ucumdaki kusurun gitmesini istiyorum. Diğer kusurlar artık kalsın ne yapalım. Bu saatten sonra ağır bir ameliyatı daha kaldıramam
Ankara Nafiz körfezde hastanesinde esabil eker, e ameliyat oldum çok iyi bir doktor işini biliyor. İnternet yorumlara bakin derim
Evet istediğim gibi 8 ay olduBurnunuz nasıl oldu? İstediğiniz gibi oldu mu
Arkadaşım gazi de ameliyat oldu mükemmel bir burnu oldu çok doğal ve yüzüne çok yakıştı. Ama ben plastik cerrah istemiyorum emin olamıyorum.Evet istediğim gibi 8 ay oldu
Arkadaşım gazi de ameliyat oldu mükemmel bir burnu oldu çok doğal ve yüzüne çok yakıştı. Ama ben plastik cerrah istemiyorum emin olamıyorum.
Evet istediğim gibi 8 ay oldu
Arkadaşım gazi de baş asistan olan ahsen öncü ye olmuş esasında kemal fındıkçıoğlu ndan randevu almış ama ameliyatı başasistan yapmışhangi doktora oldu arkadaşınız?
Arkadaşım gazi de baş asistan olan ahsen öncü ye olmuş esasında kemal fındıkçıoğlu ndan randevu almış ama ameliyatı başasistan yapmış
Tabi öyle hemen karar verme ama gidip konuşmakta fayda var. Ayrıca burda biri 3. Ameliyatını gazi de yusuf kızıla olmuştu oda baya memnunduBen de mi gitsem acaba Ahsen Hanıma? En azından ne yapılıp ne yapılamayacağını söyler
Ben gerruh bingüle body lift ve gögüs dikleştirme ameliyatınolmuş biri olarak söyleyim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Revizyon için doktor arastırıyorumAynen kesinlikle resmi bırak hastalarıyla iletişim kurup sormak gerekiyor memnun musun diye. Ferruh bingül den memnun olanlardan çok memnun olmayanlar var ne yazık ki. Açıkcası benim estetik anlayışıma pek uymuyor yaptığı burunlar ve kesinlikle kbb düşünüyorum. Siz de ne gibi sorunlar var
Çok geçmiş olsun Ferruh bingüle ameliyat olup ikinci için doktor araştıran o kadar çok ki...Ben gerruh bingüle body lift ve gögüs dikleştirme ameliyatınolmuş biri olarak söyleyim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Revizyon için doktor arastırıyorum
Çok geçmiş olsun Ferruh bingüle ameliyat olup ikinci için doktor araştıran o kadar çok ki...
Baş asistandan randevü alınıyor öı görüşme içinBen de mi gitsem acaba Ahsen Hanıma? En azından ne yapılıp ne yapılamayacağını söyler
Alınmıyor sanırım kendisi kemal fındıkçıoğlundan almışBaş asistandan randevü alınıyor öı görüşme için
Şans olmuş ona o zaman kemal beyle ilgili bi kaç şikayet okudum çünküAlınmıyor sanırım kendisi kemal fındıkçıoğlundan almış
Aynen ben de okudum ona olmak istemezdimŞans olmuş ona o zaman kemal beyle ilgili bi kaç şikayet okudum çünkü
Arkadaşınız memnun kaldı mı AcebaArkadaşım gazi de baş asistan olan ahsen öncü ye olmuş esasında kemal fındıkçıoğlu ndan randevu almış ama ameliyatı başasistan yapmış