Ankarada burun ameliyati olanlar doktor onerebilirlermi?

ebus1905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
37
1
1
burun ameliyati olmayi dusunuorum ama ankarada kime yaptirmaliyim bilemedim.estetik olupta begenenler isim verebilirse cok sevincem

burun ameliyati olmayi dusunuorum ama ankarada kime yaptirmaliyim bilemedim.estetik olupta begenenler isim verebilirse cok sevincem
Aynı durumdan muzdaripim Ankara'da doktor arayışındayım birbirimize yardımcı olalım Hakkı Yücel demirle görüştüm güven veriyor ama tereddütlüyüm doğallık istiyorum bazıları yapay simetri bozukluğu oluyor Ferruh Bingül operasyonları hiç güzel degil

dr. muhittin eski hakkinda bilgisi olan varmi ona yaptrmayi dusunuorumda

Ben 17 gun once oldum cok memnunum piyasaya gore cokta uygun fiyata oldum doktorum ESABIL EKER sincan devlet hastanesi FATIH polikinliginde plastik cerrh burda esabil eker burun ameliyati diye sayfasi var olanlarin resimleride var herkes memnun arti fiyatida cok uygun resim de atayim istersen 182 den hastane randevusu al bi gorus derim orda zaten kendine ameliyat olmus kisileri gorur fikir sahibi olursun

Eklentiler

• IMG_20161027_112937.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 668
Sorulariniz olursada seve seve cevaplarim 4 ayri doktorla gorustum o kadar muayene ucreti odedim ama fiyatlar cok geldi arti istedigim guveni alamadim tereddutlu olarak gittim arti sincan evime 3 vesait zor oldu eger devlet hastanesinde olmak isterseniz 2 ay gun atiyor ayni doktora ozelde olmak isterseniz hemen yapiyor ben ozelde 1 hafta icinde oldum

Hangi doktorlarla gorustun peki ? Yeni burnun cok yakismis gule gule kulanmak nasip etsin allah

Merhaba ben Tevfik Sòzenle görüştüm Esabil Eker çalıştığı hastahane bana çok yakın ama kararsız kaldım cankuslarinannesi neden tevfik hocayı Eledin bana òzelden yazar misin

Once elemedim hepsiyle sirayla gorustum esabil beyle gorusunce baktim fiyat yari yariya iniyor arti ameliyat olanlarla beklerken konustum herkes memnun ondan en son onda karar verdim esabil ekeri hic duymamistim burda forumda duydum ilk once sican uzak filan diye dusunmedim sonrs baktim olanlar resim atiyo iyi diyo dedim bi gidiyim bi konusuyum dedim gidince zaten kendimi evrak tamamlarken buldum ama iyiki diyorum bi resim gosterdim cok begenmistim ayni oyle de oldu

Teşekkürler; ya benim maddi anlamda sorunum yok ,doktor iyi olduktan sonra özel devlet fark etmez.Benim yerimde baskasi olsa on kere olmustu Esabil beye Pencereyi ac hastane görünüyo))) Esim izin vermez devlet hastanesi diye ben kizim düsünüyorum ne kadar yakin olursa o kadar iyi senin fotolarini gördükten sonra Esabil Bey le görüsmeye karar verdim haftaya pazartesi görüsecegim insallah senin gibi şansli olurum :)))

Bende ozelde oldum kendisine ince hastaneye gittim cok kalabalik oluyor zaten hastane randevusu 182 den alip oyle gittim sikayetimi soyleyip ameliyat olmak istedigimi soyledim once evraklari tamamla sonra konusalim dedi tabi bu sirads hep hastalarini gordum herkes birbirine ovuyo memnunum filan diye ben iyice gaza geldim evraklari tamamladim
Sonra konustuk ve defterini acip 2 ay gun atti bende dedimki ben ozelde olmak istiyorum hemen ..
O zaman ben seni arayim dedi hastanede ozelde yaptigindan vs..bahsetmek istemiyor aksam beni telefonla aradi 1 hafta icinde oldum resim filan gosterdim boyle istiyorum diye ayni onun gibide oldu 6.gunden sonra tamponum cikinca zaten zorluklar da geride kaldi fiyat benim icin onemliydi 3 doktorla daha gorusmustum en cok mutavazi efendi kisiligiyle esabil bey etkiledi e tabi fiyatta piyasanin yari fiyati olunca oda cazip geldi arti hastalarida mutlu gorunce tamam dedim 5 gun icinde oldu bitti hersey

Teşekkürler canim bende özelde olmak istiyorum eee özel dikmendeymis hastahane burnumun dibinde hastahane olmam daha mantikli uzaklik acisindan hastahane kosullari cok mu kötü acaba

Söyle soyleyim kesinlikle hastane ve ozel arasinda fark yok sadece hastanede okursan 2 ay gun atar beklemen gerekir ozelde olursan hemen olabikirsin tek fark bu yoksa arkadaslar hastanede oldu hic bi fark yok yani ben ozelde oldum ama zaten gece yatip sabah erkenden ciktim hastaneden bi ozelliginide gormedim
Eger devlette olursan fiyatta 2.200 civari tutar ama dedigim gibi beklersin 2 ay
Karar senin :)

yardimci oldugun icin cok sagol ama ben muhittin eskiye olmayi dusunuorum ama hic bi foto yorumda bulamiorum sen onun hakkinda bilgi edinebildinmi

kızlar ankara'da burun estetiği olmuş arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyoruz lütfenhangi doktor'a oldunuz,kaç'a oldunuz?burda birçok arkadaş resim paylaştı,ameliyat sürecini anlattı,doktor isimlerini söyledi sağolsunlar..hem burdan hem özel'den çok yazanlar oldu sohbet ettiklerimiz oldu ,doktor önerileri,rezimleri ama herkesin şartları,beğenisi,maddi durumu farklı...bazı arkadaşların çok önerdiği doktorlar var istanbul'da ,bazısının ücretleri aşırı abartılıonun için herkes kendine,şartlarına uyacak doktor ve hastane arayışında...lütfen tecrübeli arkadaşlar paylaşsın biizimle durumlarınıankara'da ameliyat olmuş ya da olacak olan,küçük ve kavisli bir burun yapıp,hastanısının beğenilerine dikkat eden ve doktorundan memnun olan arkadaşlar varmı öneriniz?bazı arkadaşlar önerilerini söyledi sağolsunlar,araştırıyorum hala...Ankara'da ve 3,500-4000-4,500 bu ücretlerde bir doktor arayışındayım en fazla

Ben tum ayrintilari paylastim hem fiyati uygun olup hem herkesin memnun oldugu doktorumu ve resimleri paylastim sen karar veremedin heralde hakkinda hayirlisi olsun

Merhaba,
Ben geçen sene HLC'de Özerk Demiralp'e ameliyat oldum. Burnum o kadar sinirimi bozuyorduki artık aynalara bakmayı bile istemiyordum. Ankarada özel ve devlet bütün hastanelere gittim ama hiçbiri içimi rahatlatmadı. Bir türlü güvenemedim. Sonra bir arkadaşım bana Özerk hocayı önerdi. Ben de ne kaybederimki diyerek gittim. İyiki gitmişim. Detaylı olarak her şeyi anlattı bana da eşime de. 15 gün sonra kendimi ameliyat masasında buldum. Toplamda 1,5 saat sürdü ameliyatım. Hafif ağrım oldu tabi ama sonuçta ameliyat oluyorsun, ağrısız olma şansı maalesef yok. Küçük bir tampon vardı burnumda. Yarım günün sonrasında taburcu oldum iki gün sonra da pıt diye çekip çıkardılar tamponu. Özerk hoca ameliyat sonrası buz koymamı söylemişti morarmaları önlemek için iyiki de söylemiş. Eşim ve annem hemen buz kompresi yaptılar. Biraz soğuk oldu, burnum dondu ama morarmanın olmadığı düşünülürse ben buna razıydım. Şimdiki haliyle burnumdan çok memnunum. Aynalarla barıştım. Eskiden fotoğraf çektirmeye korkardım şimdiyse selfi delisi oldum. Mutlaka kendisi ile tanışmanızı öneriririm. İnsanı o kadar rahatlatıyor ki hemen ameliyat olmayı ve düzelmeyi istiyorsunuz. Eli de çok hafif. Hem kocam da duymasın ama çok yakışıklı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…