Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

ank32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
1.796
34
158
ben ankara'da burun ameliyatımı oldum.burnumdan cok memnunum burun ameliyatı olacaklar sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar.

cnm nerde ve kime oldugunuda yazar misin??

ank sen aslında şöle ayrıntılı bir kronoloji yapsann saat saat:))hatta dakika dakika neler yaşadın çok makbule geçer..:kedi:

Son düzenleme:
Az önce bantlarımı kendim çıkardım ve burnuma hayran kaldım :) Zühtü Beyin ellerine sağlık.Nasıl düzgün olmuş burnum.Tabi henüz çok şiş.fakat şişlerim inince tam kıvamında olacak.Yüzümle tam orantılı yapmış.Ben kendisine güvendim ve müdahale etmedim.O da tam benim istediğim gibi yapmış.

ewet dakika dakika neler yasadın anlatırmısın ameliyat gununu ilk gununu cok merak ediyorum cnmm korkun warmıydı ben korkuyorumda :(

lakitom çok sevindim canımm..korkuların boşa çıktıı
ohh valla bend erahatladımmm..
resim isterizzzzkaydirigubbakcemile5

ayy lakitosuummmmmm cok sevindim resim isteriz vallaaaaaaa :teytey:

Canım yarın foto yükleyeceğim telimle çekip.Fakat şuan kavisi çok belli değil.Burnumun üstü fısır fısır şiş.Fakat alçının alındığı güne göre bile güzelleşmiş.

:teytey: istedigin buruna kavustun sonundaaaaa
peki tasarimdakinin aynisi olmusmu?

lakitocum cok sevindim senin adına istediğin burna kavuşmuşsundur. dahada güzel olacak o burun daha tazecik:D

Ben ameliyat olayım bi canlı canlı görmek isterseniz buluşrus kaydirigubbakcemile2

canım yaa fiyat konusunda bilgi verseniz,,

canım fiyat konusunda ne desek yalan olur ben 2 sene oldu burun ameliyatı olalı o yüzden sana ne desem yalan olur.bide senin burnuna göre fiyat veriyolar onun için en doğru fiyatı dr dan alabilirsin sağlıcakla kal.

Back
X