Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Ünal Şahin hakkında kesin bir bilgiye sahip değilim ancak ben ONEP'te ameliyat olmuştum. Genel olarak ONEP çok güvenilir bir yermiş gibi geliyor bana. Özel ilgi gösteriyorlar ve de çalışanlar hep işin ehli kimseler. Ayrıca bir doktorun isminin çok yazılıp çizilmiş olması ve çok anılıyor olması o doktorun becerilerine değil sadece kendi tanıtıma harcadığı zamana ve emeğe işaret ediyor çoğunlukla. Tabi ki tüm doktorlar için konuşmuyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın. Üstelik ben çok arkadaşımda gördüm bilinen, tanınmış, ismi her yerde bulunan doktorlara ameliyat yaptırıp da şimdi ameliyat sonrasın yapay ve çirkin burunlarla dolaşan. Sen eğer doktoruna güvendiysen bence internette çok yorum yapılmamış ve çok övülmemiş olması büyük bir kıstas değil.Arkadaslar ben onepte unal sahinden ameliyat icin gun aldim.ama fazla yorum goremeyince kararsiz kaldim. Unal sahin hakkinda bilgisi olan varsa paylasabilir mi lutfeeeenn. Yoksa baska doktor mu baksam???
canım bende zamanında burunumu özelde yapmıştı. ve gögüs ameliyatımı onepte olmuştum.ama o zaman zühtü demir orada calışıyordu.ünal şahinde orda iyi bir doktordu.onunda ismini o zaman duymuştum.tabi önemli olan senin içine kim siniyorsa ona olman en iyi sonucuda olan kişilerden alman yaptığı ameliyatların sonuçlarını bak en doğrusu bence buArkadaslar ben onepte unal sahinden ameliyat icin gun aldim.ama fazla yorum goremeyince kararsiz kaldim. Unal sahin hakkinda bilgisi olan varsa paylasabilir mi lutfeeeenn. Yoksa baska doktor mu baksam???
ben 3 hafta izin almıştım yetmişti :)Teşekkürler. Muayene olmak için email attım kendisine, henüz bir dönüş yapmadı. Profilinde fotoğraflara bakmak istedim ama göremedim, sanırım benim seni izlemem yetmiyor. Özelden de atabilirsin ya da beni geri izlersen çok sevinirim. Bir de ne kadar süre işten izin almak gerekir?
Zeki Can beye ameliyat olmuşsunuz bikaç yerde çok olumsuz yazmışsınız burda memnunum demişsiniz ben mi yanlış anladım? İnsanın kafası karışıyorcanim biliyosun bende cok memnunum. korkacak hic bisey yok merak etme sakin olmaya çalış
Burnumun görüntüsünden çok şikayetçi olduğum halde etrafımdan gördüğüm ve duyduklarım nedeniyle uzunca bir süre cesaret edememiştim. Uzun araştırmalar ve tavsiye üzerine, Dr. Ahmet Işıkdemir hocamızı buldum ve ameliyatımı gerçekleşti.Şuan tek pişman olduğum şey, hazır burun estetiği için yıllık izne ayrılmışken neden başka şeylerde yaptırmadığım :)zühtü demir var ahmet ışıkdemir var ben ahmet hocaya oldum adnan hoca var bunlar iyileri tabi
Merhaba, üzgünüm ama Internet ortamında fotografımı paylaşmak istemiyorum.G Gulten Ozer Fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Ben de bir hafta önce gazi hastanesinde plastik cerrahide ameliyat oldum. Herhangi bir sorusu olan varsa yanıtlayabilirim. Oldukça memnunun burnumdan şimdiden. Doktorum Kemal Fındıkçıoğlu. Kendisiyle ilgili kötü birkaç yorum okumuştum bir-iki yıl öncesine ait. İyiki aldırış etmemişim. Çok beyefendi, nazik ve ilgili bir doktor. İç tarafa attığı dikişler bile çok kusursuz. Tanıdığımız plastik cerrahi asistan doktorunun tavsiyesiyle gitmiştim zaten. Oldukça memnunum şimdiye kadar geçen süreçten.
geçmiş olsun, ben estetik değil ama deviasyon ameliyatı olmak istiyorum, gazide fiyatlar nasıl, sgk anlaşmalı olarak ?
Teşekkür ediyorum. Ben ameliyat günü aldıktan sonra, kuzenim gazide çok iyi bir kbb doktoru olduğundan bahsetmişti. Hatta kızmıştı ona niye gitmedin diye. Ben sadece estetik problemim olduğunu sanıyodum, aslında burnumdaki tüm kemikler kırık, sağ tarafım da kapalıymış. .ben de kbb'ye yaptırabilirdim aslında ama sonuçtan çok memnunum. Doktorum çok güven oluşturmuştu bende bir de bilmiyordum o kadar kırık dolu olduğunu. Deviasyonu sgk karşılıyor. Bir ücret ödeyeceğinizi düşünmüyorum. Kbb doktorunun ismini malesef bilmiyorum sormamıştım ama hastane olarak çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi tetkikler olsun, anesteziden korkuyodum ben 3. ameliyatım olmasına rağmen. Çok rahat uyudum uyandım o yönden ve her konuda önlem alıyorlar. Ameliyat sonrası da ağrı kesici olsun vs devlet hastanesi olarak düşünmeyin gerçekten her konuda çok donanımlıydı. Kesinlikle üniversite hastanesini, özel hastaneye tercih ederim. Benim ameliyatımın bedeli estetik olduğu için 4500 tl'ydi ama sgk kbb olsa ödüyordu hastane masraflarımı da ödedi sanırım. Sadece atele para ödedim zaten tampon da takmadı çok rahattı.
Teşekkür ediyorum. Ben ameliyat günü aldıktan sonra, kuzenim gazide çok iyi bir kbb doktoru olduğundan bahsetmişti. Hatta kızmıştı ona niye gitmedin diye. Ben sadece estetik problemim olduğunu sanıyodum, aslında burnumdaki tüm kemikler kırık, sağ tarafım da kapalıymış. .ben de kbb'ye yaptırabilirdim aslında ama sonuçtan çok memnunum. Doktorum çok güven oluşturmuştu bende bir de bilmiyordum o kadar kırık dolu olduğunu. Deviasyonu sgk karşılıyor. Bir ücret ödeyeceğinizi düşünmüyorum. Kbb doktorunun ismini malesef bilmiyorum sormamıştım ama hastane olarak çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi tetkikler olsun, anesteziden korkuyodum ben 3. ameliyatım olmasına rağmen. Çok rahat uyudum uyandım o yönden ve her konuda önlem alıyorlar. Ameliyat sonrası da ağrı kesici olsun vs devlet hastanesi olarak düşünmeyin gerçekten her konuda çok donanımlıydı. Kesinlikle üniversite hastanesini, özel hastaneye tercih ederim. Benim ameliyatımın bedeli estetik olduğu için 4500 tl'ydi ama sgk kbb olsa ödüyordu hastane masraflarımı da ödedi sanırım. Sadece atele para ödedim zaten tampon da takmadı çok rahattı.
Gazi'deki doktorun adı nedir öğrenebilirmiyim çok acil benimde yaptırmam lazım