Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Arkadaslar ben onepte unal sahinden ameliyat icin gun aldim.ama fazla yorum goremeyince kararsiz kaldim. Unal sahin hakkinda bilgisi olan varsa paylasabilir mi lutfeeeenn. Yoksa baska doktor mu baksam???

Arkadaslar ben onepte unal sahinden ameliyat icin gun aldim.ama fazla yorum goremeyince kararsiz kaldim. Unal sahin hakkinda bilgisi olan varsa paylasabilir mi lutfeeeenn. Yoksa baska doktor mu baksam???
Canım Ünal Şahin hakkında kesin bir bilgiye sahip değilim ancak ben ONEP'te ameliyat olmuştum. Genel olarak ONEP çok güvenilir bir yermiş gibi geliyor bana. Özel ilgi gösteriyorlar ve de çalışanlar hep işin ehli kimseler. Ayrıca bir doktorun isminin çok yazılıp çizilmiş olması ve çok anılıyor olması o doktorun becerilerine değil sadece kendi tanıtıma harcadığı zamana ve emeğe işaret ediyor çoğunlukla. Tabi ki tüm doktorlar için konuşmuyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın. Üstelik ben çok arkadaşımda gördüm bilinen, tanınmış, ismi her yerde bulunan doktorlara ameliyat yaptırıp da şimdi ameliyat sonrasın yapay ve çirkin burunlarla dolaşan. Sen eğer doktoruna güvendiysen bence internette çok yorum yapılmamış ve çok övülmemiş olması büyük bir kıstas değil.

canım bende zamanında burunumu özelde yapmıştı. ve gögüs ameliyatımı onepte olmuştum.ama o zaman zühtü demir orada calışıyordu.ünal şahinde orda iyi bir doktordu.onunda ismini o zaman duymuştum.tabi önemli olan senin içine kim siniyorsa ona olman en iyi sonucuda olan kişilerden alman yaptığı ameliyatların sonuçlarını bak en doğrusu bence bu

Teşekkürler. Muayene olmak için email attım kendisine, henüz bir dönüş yapmadı. Profilinde fotoğraflara bakmak istedim ama göremedim, sanırım benim seni izlemem yetmiyor. Özelden de atabilirsin ya da beni geri izlersen çok sevinirim. Bir de ne kadar süre işten izin almak gerekir?
ben 3 hafta izin almıştım yetmişti :)

kizlar ne zamandir yazamadim buraya ama herkese sunu tum ictenligimle soyluyorum ki nereye kime olursaniz olun sabirli olun. iyice dusunun ve acele etmeyin. sonuc icin de bu gecerli. ben 1 yil boyunca begenmedim. ama kalin deriliyim. inse inerdi dedigim odem 1.5 senede indi. suan burnumu seviyorum. telaslar ikinci ameliyati mi olsam demeler asla kalmadi aklima. hele ki 2. ameliyati dusunenler 2 seneden once ( tabiki cok buyuk bir rahatsizlik yoksa nefes yada goruntu olarak ) acele etmesin derim. doktorumdan bile ozur diledim adam icin neler dedim ayibimi anladim. biraz doktor sozu dinlemek gerek. cok yorum okuyup kafa bulandirmamak gerek. insallah hepinizin hayalindeki burun olur ilerde cokme yapma ihtimalini de belirtin. cok yontulmasin kucuk burun hep risk cunku. cok oynanmasin cok ellenmesin ozetle. cok kultulen burun ya yamuk oluyor ya cokme yapiyir ya bisey oluyor. geri donusu de imkansiz gibi bisey oluyor. asla cok cok kucultmesin hangi doktir olursa olsun bence en onemlisi bu. bir de her doktor herkeste iyi olmuyor. bu resmen %50 doktor %50 sans isi. ben kimsenin burnu acmadan ne yapacagini bildigine inanmiyorum. herkese bol sans. herkesin istedigine ulasmasini dilerim... :)

merhaba arkadaslar ben burun ucu ameliyati olacagim ama isme karar veremedim once ferruh bingul dediler sonra davut aktasi simdi acaba butcemi zorlasam unal sahine mi gitsem diyorum ferruh bingul burun ucu estetigini 2500 onep 4500 diye duydum aklim cok karisti lutfen yardimci olun konu actim kimse yazmadi

zühtü demir var ahmet ışıkdemir var ben ahmet hocaya oldum adnan hoca var bunlar iyileri tabi
Burnumun görüntüsünden çok şikayetçi olduğum halde etrafımdan gördüğüm ve duyduklarım nedeniyle uzunca bir süre cesaret edememiştim. Uzun araştırmalar ve tavsiye üzerine, Dr. Ahmet Işıkdemir hocamızı buldum ve ameliyatımı gerçekleşti.Şuan tek pişman olduğum şey, hazır burun estetiği için yıllık izne ayrılmışken neden başka şeylerde yaptırmadığım :)

Ameliyatım açık olduğu halde; kısa süre sonra, işe döndüğümde, morluklarım yok denecek kadar azdı. Ağrım ise hiç olmadı. Burnumun yeni görüntüsünden de oldukça memnunum. Hiç tereddüt etmeden kendisine güvenebilirsiniz.

G Gulten Ozer Fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Merhaba, üzgünüm ama Internet ortamında fotografımı paylaşmak istemiyorum.
Ahmet Işıkdemir'i ziyaret ettiğinizde zaten size gösterebileceği bir sürü örnekler var. Hatta ben bu örnek foto ları görmeden önce, kalkık olmayan - düz bir burun hayal ederken tam tersine karar verdim :)
Bu yüzden Ahmet hocamızla görüştükten sonra şekline karar vermenizi tavsiye ederim.

G Gulten Ozer Size hak veriyorum fakat bazen birçok üye özel mesajla fotoğraf paylaşımında bulunabiliyor buna da ben de dahilim. :) Sadece burnunuzu görebileceğim bir fotoğraf gönderemez misiniz peki özel mesajla?

Ben de bir hafta önce gazi hastanesinde plastik cerrahide ameliyat oldum. Herhangi bir sorusu olan varsa yanıtlayabilirim. Oldukça memnunun burnumdan şimdiden. Doktorum Kemal Fındıkçıoğlu. Kendisiyle ilgili kötü birkaç yorum okumuştum bir-iki yıl öncesine ait. İyiki aldırış etmemişim. Çok beyefendi, nazik ve ilgili bir doktor. İç tarafa attığı dikişler bile çok kusursuz. Tanıdığımız plastik cerrahi asistan doktorunun tavsiyesiyle gitmiştim zaten. Oldukça memnunum şimdiye kadar geçen süreçten.

Ben de bir hafta önce gazi hastanesinde plastik cerrahide ameliyat oldum. Herhangi bir sorusu olan varsa yanıtlayabilirim. Oldukça memnunun burnumdan şimdiden. Doktorum Kemal Fındıkçıoğlu. Kendisiyle ilgili kötü birkaç yorum okumuştum bir-iki yıl öncesine ait. İyiki aldırış etmemişim. Çok beyefendi, nazik ve ilgili bir doktor. İç tarafa attığı dikişler bile çok kusursuz. Tanıdığımız plastik cerrahi asistan doktorunun tavsiyesiyle gitmiştim zaten. Oldukça memnunum şimdiye kadar geçen süreçten.

geçmiş olsun, ben estetik değil ama deviasyon ameliyatı olmak istiyorum, gazide fiyatlar nasıl, sgk anlaşmalı olarak ?

geçmiş olsun, ben estetik değil ama deviasyon ameliyatı olmak istiyorum, gazide fiyatlar nasıl, sgk anlaşmalı olarak ?

Teşekkür ediyorum. Ben ameliyat günü aldıktan sonra, kuzenim gazide çok iyi bir kbb doktoru olduğundan bahsetmişti. Hatta kızmıştı ona niye gitmedin diye. Ben sadece estetik problemim olduğunu sanıyodum, aslında burnumdaki tüm kemikler kırık, sağ tarafım da kapalıymış. .ben de kbb'ye yaptırabilirdim aslında ama sonuçtan çok memnunum. Doktorum çok güven oluşturmuştu bende bir de bilmiyordum o kadar kırık dolu olduğunu. Deviasyonu sgk karşılıyor. Bir ücret ödeyeceğinizi düşünmüyorum. Kbb doktorunun ismini malesef bilmiyorum sormamıştım ama hastane olarak çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi tetkikler olsun, anesteziden korkuyodum ben 3. ameliyatım olmasına rağmen. Çok rahat uyudum uyandım o yönden ve her konuda önlem alıyorlar. Ameliyat sonrası da ağrı kesici olsun vs devlet hastanesi olarak düşünmeyin gerçekten her konuda çok donanımlıydı. Kesinlikle üniversite hastanesini, özel hastaneye tercih ederim. Benim ameliyatımın bedeli estetik olduğu için 4500 tl'ydi ama sgk kbb olsa ödüyordu hastane masraflarımı da ödedi sanırım. Sadece atele para ödedim zaten tampon da takmadı çok rahattı.

Teşekkür ediyorum. Ben ameliyat günü aldıktan sonra, kuzenim gazide çok iyi bir kbb doktoru olduğundan bahsetmişti. Hatta kızmıştı ona niye gitmedin diye. Ben sadece estetik problemim olduğunu sanıyodum, aslında burnumdaki tüm kemikler kırık, sağ tarafım da kapalıymış. .ben de kbb'ye yaptırabilirdim aslında ama sonuçtan çok memnunum. Doktorum çok güven oluşturmuştu bende bir de bilmiyordum o kadar kırık dolu olduğunu. Deviasyonu sgk karşılıyor. Bir ücret ödeyeceğinizi düşünmüyorum. Kbb doktorunun ismini malesef bilmiyorum sormamıştım ama hastane olarak çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi tetkikler olsun, anesteziden korkuyodum ben 3. ameliyatım olmasına rağmen. Çok rahat uyudum uyandım o yönden ve her konuda önlem alıyorlar. Ameliyat sonrası da ağrı kesici olsun vs devlet hastanesi olarak düşünmeyin gerçekten her konuda çok donanımlıydı. Kesinlikle üniversite hastanesini, özel hastaneye tercih ederim. Benim ameliyatımın bedeli estetik olduğu için 4500 tl'ydi ama sgk kbb olsa ödüyordu hastane masraflarımı da ödedi sanırım. Sadece atele para ödedim zaten tampon da takmadı çok rahattı.

teşekkürler cevap için, tekrar geçmiş olsun..

Gazi'deki doktorun adı nedir öğrenebilirmiyim çok acil benimde yaptırmam lazım

Back
X