Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

yaa çok başarılı ve doğal olmuşşş :)

ben de ankara da doktor arıyordum, muhittin hocanın da adını duymuştum :) acaba sizden detaylı bilgi alabilir miyim ?
ne yapacağıma karar veremedim gitti :)

kendisine nasıl ulaşabilirim ?
Canım çukurambarda muayenehanesi var,ben randevu alıp gitmiştim,sonra ameliyat gününü kararlaştırdık,akayda yapıyo ameliyatlarını,anestezi profosörü giriyo ameliyatada,kendi ekibi var..

Canım çukurambarda muayenehanesi var,ben randevu alıp gitmiştim,sonra ameliyat gününü kararlaştırdık,akayda yapıyo ameliyatlarını,anestezi profosörü giriyo ameliyatada,kendi ekibi var..

çok teşekkürler...

Kızlar bende yarın amelyat olucam ama cok korkuyorum nolur dua edin hersey güzel olsun

Bende cuma günü gazı Üniversitesi nde Dr alper Ceylan a ameliyat oldum şimdilik sadece bekliyorum ama burnumun içinde ödem toplamış gibi sislik olustu acaba bu normal midir??

Sonunda bende amleyat olup bu kervana katilanlardanim hic sislik ve morluk olmadi tek sikintim agzimdan nefes almak

serdar öztürke ameliyat oldum 3 sene önce. çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle. kimse anlamıyor ameliyat olduğumu..

Ben de 3 sene önce serdar öztürk'e ameliyat oldum ve hiç memnun değilim. bir sürü hatası var ve ilk bakışta herkes tarafından anlaşılan hatalar bunlar. sadece benim takıntım da değil yani. üstelik şimdi nefes de alamıyorum. ameliyat sonrası iki ünlü kbb doktoruna gittim ve senin burnundan fazla kıkırdak almışlar, hatası çok dediler. Hatalarını kendisine söylediğimde de bir hatası hariç hiç birini kabul etmedi. memnun olanlar tabii vardır ama ben hiç değilim. iyi araştırın. benim gibi tekrar ameliyat olmak zorunda kalmayın.

arkadaşlar ahmet ışıkdemire burnumu yaptırıcam acaba ne kadar muayne ucreti ve amelyat acil yazın lutfen

Ben bundan birkaç sene önce burun estetiği ve deviasyon ameliyatı olmak istemiştim. Birkaç özel doktora gittim ama fiyatlar çok pahalı geldi. Daha sonra devlet hastenelerini denemeye karar verdim. Devlet hastanelerinde fiyatlar uygundu ama güven vermiyordu. O yüzden yaptıramadım. Şimdi tekrar yaptırmak istiyorum ve kararlıyım. Yoksa kendimle barışık olamayacağım.

Aradan birkaç yıl geçtiği için fiyatların ne durumda olduğunu bilmiyorum tabii. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yine devlet hastanesinde olmak istiyorum. Verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar ahmet ışıkdemire burnumu yaptırıcam acaba ne kadar muayne ucreti ve amelyat acil yazın lutfen
Muayne ücreti 60 amelyat burnunuza bagli ama nuhtesem bi doktor benim 3 haftam 1 haftada alci çıkıyo ve hic morarama sisilik olmuyo cok dogru bi secim yaptım

Merhaba Arkadaşlar;
Ben 15 Şubat'ta Ufuk Ünv. hocası Başar Kaya'ya ameliyat oldum. Bugün 14.günüm ve çok az şişlik var. Gerçi bende kemik kırılması falan olmadı sadece burun ucu estetiği yaptı. Benim için önemli olan rahat nefes alabilmek ve de doğal görünümlü estetik bir burna sahip olmaktı. Eski burnum M size ise S size olarak bir burun yaptı :)
Ben memnunum ve öneririm. Tampon kullanmadı fakat burun için şiş olduğundan hala doğru düzgün nefes alamıyorum.. Ödemin geçmesi biraz zaman alıyor biliyorum. Erteleyenler varsa bir an önce karar verip yaptırsınlar. Sonrasında nefes alamamak dışında sizi rahatsız eden birşey olmayacaktır.

Sali günü Osman Latifogluna ameliyat oldum. Hic agrim yok harika bir doktor bugun ikinci gün ve tek sorun nefes alamamak. Bu arada kapali oldu ameliyatim. Simdilik böyle. Ama ben oncelikli deviasyon ve burun eti aldirdim hafif bir kemer vardi o duzeltildi. Yani umarim

Sali günü Osman Latifogluna ameliyat oldum. Hic agrim yok harika bir doktor bugun ikinci gün ve tek sorun nefes alamamak. Bu arada kapali oldu ameliyatim. Simdilik böyle. Ama ben oncelikli deviasyon ve burun eti aldirdim hafif bir kemer vardi o duzeltildi. Yani umarim

canım sen ne kadara oldun osman hocaya

Back
X