Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Kızlar çook uzun zamandır yoktum forumda. Kbb ürünleri çalışıyorum o yüzden Ankara'daki pekçok doktor hakkında bilgim var, istediğinizi sorabilirsiniz.

Kızlar çook uzun zamandır yoktum forumda. Kbb ürünleri çalışıyorum o yüzden Ankara'daki pekçok doktor hakkında bilgim var, istediğinizi sorabilirsiniz.

merhaba, kbb doktorlarıyla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim. Aslında ben 3. ameliyatım için plastik cerrah arayışındaydım, çünkü ilk ameliyatımı kbb uzmanı yapdığı için daha doğrusu yapamadığı için 2. kez ameliyat olmak zorunda kaldım. 2.si ise çok daha büyük bir talihsizlikti. 3. ameliyatımda artık doktor tercihimden kaynaklı bir hata yapmak istemiyorum o yüzden çok iyi araştırmam gerekiyor. Şekil olarak istediğim burnu yapabilecek bir doktorla tanıştım ancak bende sinüzit gibi bir rahatsızlık olduğu için baş ağrıları, öksürük, sürekli akıntı gibi problemler yaşıyorum ve acaba kbb uzmanına mı ameliyat olsam diye şüpheye düşüyorum. Hem sağlıklı hem estetik görünümlü bir burnum olsun istiyorum. Siz kbb uzmanı olarak hangi doktorlarla görüşmemi tavsiye edersiniz?

Ben 1 ay once Osman Latifogluna ameliyat oldum.cok ilgili ve kibar bi insan.kendi muayenehanesinde gorusmeye gittigimde fotograf uzerinden bi tasarim yapti 2 hafta sonraya ameliyat tarihi verdi.koru hastanesinde yapiyo ameliyati.benim sislerim var ama her gecen gun daha guzel olmaya basladi.yani kesjnlikle onerebilecegim bir doktor cnku burun ameliyatinda doktorun ilgili vr szi bilgilendiriyo olmasi cok onemli.

arkadaşlar bi akrabam ki kendisi bi ünide prof araştırıp ibni sina da bi tandık vasıtasıylada prof cem meço ya olmuş çook memnun kaldığını söylüyor cem meçoyu bilen var mı benm kemik eğriliği var içte estetik açıdan bir sıkıntım yok içerde var nefes alamıyorum sadece törplemeyle mi hallolur acaba

merhaba tuccet özelden yazamadım msjım sınırlı ben 2 sene önce ankarada osman latioğluna oldum benle birliktesonra 2 arkadaşım daha oldui,memnun kaldılar canım yardımcı olabilirim istersen:1:

Anladım ne yapmayı dusunuyorsun peki ?

hel_in merhaba, ben de bugün Zeki Hocayla görüştüm ve çok fazla güven verdi, içime sinen doktorlardan oldu açıkçası ama tasarım yapmıyormuş. ben de yaptığı burunları görüp ondan sonra karar vermek istiyorum bana yardımcı olabilir misin, buna çok ihtiyacım var, artık karar aşamasındayım 1 ay içinde ameliyatımı olcam inş.

hel_in merhaba, ben de bugün Zeki Hocayla görüştüm ve çok fazla güven verdi, içime sinen doktorlardan oldu açıkçası ama tasarım yapmıyormuş. ben de yaptığı burunları görüp ondan sonra karar vermek istiyorum bana yardımcı olabilir misin, buna çok ihtiyacım var, artık karar aşamasındayım 1 ay içinde ameliyatımı olcam inş.

canım karar vermene çok sevindim senin için hayırlısı olur inşallah

Merhaba arkadaşlar aranızda sinüzit ile estetik ameliyatı aynı anda olan var mı acaba?

evet canım ilk ameliyatımı kbb de olmuştum, deviasyon sorunum düzeltildi (güya), sinüslerim temizlendi, aynı zamanda estetik de oldu, keşke estetik konusunda daha başarılı olsalardı da şu an 3. kez ameliyat olmak zorunda kalmasaydım. Eğikliği tam gidermemiş, tamamen doktor seçimimden kaynaklı talihsizlikler yaşadım. Eğrilik düzeltilmediği için de sinüzit problemim devam ediyor. 3. ameliyatımı plastik cerrahide olmaya karar verdim (daha başarılı olduklarını düşünüyorum) ama bu sağlık sorunu da beni düşündürüyor, ameliyatıma kbb doktorunun da girip giremeyeceğini doktoruma danışmayı düşünüyorum.

Ne yapmayı dısunuyorsun :52: gununu aldın mı

Son düzenleme:
Ne yapmayı dısunuyorsun :52: gununu aldın mı

canım 25 kasım diye konuştuk ama ben 1 kez daha görüşüp foto görmek isteyeceğim ve beğendiğim burunları göstereceğim, asıl onlar önemli benim için. Şu an youtubedaki videosunu izliyorum ve orada gösterdiği fotolar çok hoşuma gitmedi, ama belki de onların yüzüne gidebilcek burun onlar olabilir bilemiyorum. Fazla kaldırmamış burun ucu hafif değişmiş, benimki de öyle olsun istemiyorum. Bana fotoğraflarını önden ve profil varsa gönderebilir misin, mail adresimi yazarım.

canım 25 kasım diye konuştuk ama ben 1 kez daha görüşüp foto görmek isteyeceğim ve beğendiğim burunları göstereceğim, asıl onlar önemli benim için. Şu an youtubedaki videosunu izliyorum ve orada gösterdiği fotolar çok hoşuma gitmedi, ama belki de onların yüzüne gidebilcek burun onlar olabilir bilemiyorum. Fazla kaldırmamış burun ucu hafif değişmiş, benimki de öyle olsun istemiyorum. Bana fotoğraflarını önden ve profil varsa gönderebilir misin, mail adresimi yazarım.

canım zeki bey açık mı kapalı mı yapıor ameliyatı ?

evet canım ilk ameliyatımı kbb de olmuştum, deviasyon sorunum düzeltildi (güya), sinüslerim temizlendi, aynı zamanda estetik de oldu, keşke estetik konusunda daha başarılı olsalardı da şu an 3. kez ameliyat olmak zorunda kalmasaydım. Eğikliği tam gidermemiş, tamamen doktor seçimimden kaynaklı talihsizlikler yaşadım. Eğrilik düzeltilmediği için de sinüzit problemim devam ediyor. 3. ameliyatımı plastik cerrahide olmaya karar verdim (daha başarılı olduklarını düşünüyorum) ama bu sağlık sorunu da beni düşündürüyor, ameliyatıma kbb doktorunun da girip giremeyeceğini doktoruma danışmayı düşünüyorum.

Ben de ameliyat tarihimi aldım . Hem kbb uzmanı hem de estetik cerrah girecek ameliyatıma. Umarım bir sıkıntı olmaz. Sana da çok geçmiş olsun. 3. ameliyata kadar uzadıysa baya bir sıkıntı çekmişsindir :(

Back
X