Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Ben yaklaşık 1 ay önce Medical Park Hastanesinde Dr. Ahmet Işıkdemir'e ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım gerek ameliyattan önce gerekse ameliyattan sonra ilgisi ve alakası çok güzeldi. Ayrıca sonuçtan da ben ve çevremdeki herkes çok memnun kaldı. Ameliyattan sonra fazla bir sıkıntıda çekmedim. Harika oldu doktorumun ellerine sağlık. :)

Merhaba arkadaşlar ben Ankaradan 'dan Özge S.
20 Agustos 2013 yılında Prof. Dr Zeki Can beye amelyat oldum .
Öncelikle yazıyı Zeki CAN hocaya teşekkür etmek, hem de geçmişte doktor ararken benim gibi çok sıkıntı çeken hastalara yardımcı olmak amacıyla yazdığımı belirtmek isterim.
Burnumdan daha önce bir kere nefes alamadığımdan kıkırdak alınmıştı hem hastalık hem estetik amaçlı bu operasyonu oldum. (2013 de)
Prof Dr. Zeki Can hoca burun yapıma o zaman güzel ve çok dogal bir şekil verdi ve istediğim gbi olmustu İki sene sonunda
ayağımın banyo yaparken kayması sonucu ciddi bir darbe alarak
kaburga çatlaması ,omzum ve yüzümü de çok ciddi yere çarpmamla burnumda aynı şekilde zarar görerek burnumu tutan ön ağı yani içerdeki ipler darbeyle açılarak şeklini kaybetti.

uzun süredir bu yüzden Kadınlar Kulübü Burun amelyatı bölümünde özellikle yorum yapmadım.

tekrardan burnumun ılesmesı 1.5 ayı omurilk ıncilmesi ve kaburgam 2,5 ayı buldu.kalan izlerde elbette omurılıkte kalıcı hasar olarak kaldı.

şimdi tekrardan dr Zeki Can hocaya görüşmeye gittim , Zeki bey amelyat gününü söyleyerek burun amelyatımı yapıcanı hemen belirtti,

kısaca burnumda çökme ve zedelenme sonucu
ya da darp oldugundan neyse işte nefes almakta şuan zorluk çekiyorum ve burnumdaki yamukluk psikolijimi etkiledi hazir yarı yıl aram gelmişken,
amelyat oldum geçen hafta 05/02/2015
suan bır hafta sonunda tekrardam atelim cıktı

Zeki Can hoca o zaman da soledim şimdide söyledi bir sorun ya da beğenmez isenn muhakkak gel demişti. 2013 de gittim ve kendısi beni şimdi tekrar amelyat edicek 2015 de
kendisi çok mütevazi, etik, insanların psikolojilerini önemseyen bir doktor ayrıca çok da titiz bir doktor benim burnumda nasıl ne şekilde yapıcagını yeniden anlattı

30 ocak 2015 de kan verdim hafta ıcı cuma günü kan vermemle 5 şubat 2015 günü amelyatımı oldum bu sefer sılıkon degıl sunger tampon kullanıldı atel var her hangı bır agrı sızım ılkınde olmadıgı gbı bundada olmadı.

Bu forumdada cok ünlü doktorlara olanlar var. Bazılarını okursanız hiç memnun değiller. Biraz şans payı var. Doktorda tabiki oldukça önemli bir faktör,

İlk kez ameliyata gelenler ise çok şanslı, genelde doktor tavsiyeleriyle gelen hastalar. Ben böyle bir insanı forumda yazmak istedim bilinmesi gereken bir doktor çünkü ;
herkesin böyle bir doktora ihtiyacı var ben ameliyat olacak arkadaşlara söylüyorum Zeki beyin yaptı eski burnumu yenı burnumu fotolarımı da koyuyorum daha ameliyat olalı

buyrun arkadaşlar.( albumum herkese acık )

Ben Zühtü Demir'i seçmiştim, isteğim burnu yaptı saolsun ^_^ albümümde fotolarım var, arzu eden bakabilir ^_^ doktor seçme işini, istediğiniz burna göre yapın. Her doktor her burnu yapamıyor malesef. ne istediğimiz ve nasıl ifade ettiğimiz de çok önemli, kolay gelsin kızlaaar

Ben yaklaşık 1 ay önce Medical Park Hastanesinde Dr. Ahmet Işıkdemir'e ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım gerek ameliyattan önce gerekse ameliyattan sonra ilgisi ve alakası çok güzeldi. Ayrıca sonuçtan da ben ve çevremdeki herkes çok memnun kaldı. Ameliyattan sonra fazla bir sıkıntıda çekmedim. Harika oldu doktorumun ellerine sağlık. :)
ah ah öldüm ameliyat olan birini bulmak icin snunda birini buldum yeni olan :)))) bende ay snunda olcm ahmet beye :)) acaba burnunuzu gormem mumkn mu :))

Merhaba, bende Ankara'da burun ameliyatı yaptırmayı planlıyorum. Ameliyat olan arkadaşlar öneride bulunabilir mi? Ve Ankara Üniversitesinden Prof. Dr. Zeki Can Hoca nasıl?

Benim doktorum özelde yapıyor zaten Ücretler şuan değişmiştir ben ameliyat olalı Bayağı oldu ama doktorumu tavsiye ederim cok memnun kaldım

merhaba arkdsşlar ilk gün ilk gece ve diğer gunler nasıl oluyor ağrısı cok oluyormu burun estetğinde ağrı daha fazla oluyormus dye duydum ama bu olay doktoramı baglıdır braz bilgi vereblrmsnz ?

merhaba arkdsşlar ilk gün ilk gece ve diğer gunler nasıl oluyor ağrısı cok oluyormu burun estetğinde ağrı daha fazla oluyormus dye duydum ama bu olay doktoramı baglıdır braz bilgi vereblrmsnz ?
ben eskiden olmama ragmen hiç agrım sızım olmadı bende başta cok korkmuştum ağrım cok olacak diye zaten şimdi tampon bile koymuyor.artık teknikte değişti eskisi gibi değil ameliyatlar sadece burun için belli bir zaman şiş olduğundan en büyük sıkıntı nefes almada oluyor.şişlerin inince oda düzeliyor.o sorunda bitiyor.tabi zamanla herşey düzeliyor.ilk zamanlar şeklin oturması alışman felan biraz moralin bozuluyor.değişik bir kişi oluyorsun bi anda ve sabır lazım 1 yıl oturuna kadar

ben eskiden olmama ragmen hiç agrım sızım olmadı bende başta cok korkmuştum ağrım cok olacak diye zaten şimdi tampon bile koymuyor.artık teknikte değişti eskisi gibi değil ameliyatlar sadece burun için belli bir zaman şiş olduğundan en büyük sıkıntı nefes almada oluyor.şişlerin inince oda düzeliyor.o sorunda bitiyor.tabi zamanla herşey düzeliyor.ilk zamanlar şeklin oturması alışman felan biraz moralin bozuluyor.değişik bir kişi oluyorsun bi anda ve sabır lazım 1 yıl oturuna kadar
TSK EDERİM dun bi arkdsm amlyt oldu böleyerlerden pek anlamaz onun için sordum cok agrısı varmıs da hani normalmi doktora göre değişiomu dye

Back
X