EvetAnkara da mı eren taştan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetAnkara da mı eren taştan?
muhammed hoca ya kaça oldunuz istanbuldaydı bide o galiba ankaraya mı dönmüşmuhammed dilbere ameliyat oldum bende.bugün 18 günüm![]()
canım merhabalar bende bugun Ahmet beyle görüştüm ve anice ona karar verdim :)) burnun görme ihtimalim var mı içim rahatlasın :)zühtü demir var ahmet ışıkdemir var ben ahmet hocaya oldum adnan hoca var bunlar iyileri tabi
sanada attım özelden foto bakabilirsin canım
canım attım sanada foto senin albümü görmen lazım profilimdebana da özelden foto atar mısın?
ah ah öldüm ameliyat olan birini bulmak icin snunda birini buldum yeni olan :)))) bende ay snunda olcm ahmet beye :)) acaba burnunuzu gormem mumkn mu :))Ben yaklaşık 1 ay önce Medical Park Hastanesinde Dr. Ahmet Işıkdemir'e ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım gerek ameliyattan önce gerekse ameliyattan sonra ilgisi ve alakası çok güzeldi. Ayrıca sonuçtan da ben ve çevremdeki herkes çok memnun kaldı. Ameliyattan sonra fazla bir sıkıntıda çekmedim. Harika oldu doktorumun ellerine sağlık. :)
fotoğrafınızı görmem mümkünmü..?Ben Ünal beye olmadım Doç Dr Eren Taştan 'a ameliyat oldum Ankara da
bende burun amelıyatı olmak ıstıyorum ama cok korkuyorum bırde özeldemı oldunuz nekadar ucret verdınızankarada dr zühtü demire oldum. cnm
ben eskiden olmama ragmen hiç agrım sızım olmadı bende başta cok korkmuştum ağrım cok olacak diye zaten şimdi tampon bile koymuyor.artık teknikte değişti eskisi gibi değil ameliyatlar sadece burun için belli bir zaman şiş olduğundan en büyük sıkıntı nefes almada oluyor.şişlerin inince oda düzeliyor.o sorunda bitiyor.tabi zamanla herşey düzeliyor.ilk zamanlar şeklin oturması alışman felan biraz moralin bozuluyor.değişik bir kişi oluyorsun bi anda ve sabır lazım 1 yıl oturuna kadarmerhaba arkdsşlar ilk gün ilk gece ve diğer gunler nasıl oluyor ağrısı cok oluyormu burun estetğinde ağrı daha fazla oluyormus dye duydum ama bu olay doktoramı baglıdır braz bilgi vereblrmsnz ?
TSK EDERİM dun bi arkdsm amlyt oldu böleyerlerden pek anlamaz onun için sordum cok agrısı varmıs da hani normalmi doktora göre değişiomu dyeben eskiden olmama ragmen hiç agrım sızım olmadı bende başta cok korkmuştum ağrım cok olacak diye zaten şimdi tampon bile koymuyor.artık teknikte değişti eskisi gibi değil ameliyatlar sadece burun için belli bir zaman şiş olduğundan en büyük sıkıntı nefes almada oluyor.şişlerin inince oda düzeliyor.o sorunda bitiyor.tabi zamanla herşey düzeliyor.ilk zamanlar şeklin oturması alışman felan biraz moralin bozuluyor.değişik bir kişi oluyorsun bi anda ve sabır lazım 1 yıl oturuna kadar