ANKARADA BURUN AMELIYATI OLUP MEMNUN OLAN VEYA OLMAYANLAR LÜTFEN YAZIN

Anneyimben10

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
369
10
296
Çok kararsızım pişman olmaktan korkuyorum.hangi doktordan uzak durmalı hangi doktorda olmalı.ekonomikte olsun istiyorum ünlü doktorlar pahalı.fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim

Ben Tevfik Sözen hocayı düşünüyorum.
Eren taştan, Orhan Aydın ve Gürcan Aslan’ın yaptığı burunları da beğendim.
Arkadasım ozan bitik i tavsiye etmişti.
Ben de karar aşamasındayım 🌸

Orhan Aydın’a oldum ben en önemlisi sürecim çok rahat geçti ve korktuğum gibi olmadı şuan 2,5 geçti hem diğer doktorlara göre ekonomik hemde bence hastanın istediği burnu yapıyor bu çok önemli ... herkes aynı burnu yapıyor desede inanmayın dikkatli bakın resimlere

evet henuz uye oldum ve fikir belirttim.. ben brun ameliyatımı olalı 12 sene oldu.. sizce 12 sene sonra birden aklıma geldi ve dr reklamı mı yapıyorum !! üzdünüz beni. sadece bunca senedir hiç şikayetim olmadı gecenlerde göründüğüm kbb uzmanı da cok iyi olm uş ameliyatınız deyince ben de konu baslıgına fikrimi yazdım. hepsi bu. bu kadar on yargılı olmayın derim

Bence değil 😔 biraz şans meselesi aslında ama o fiyat çok düşük şimdiki piyasada
Burnum cok sorunlu bir burun değil aslında. Kişiye göre fiyat veriliyorsa ortalama 5 bin ile 10 bin arasında değişen bir piyasada sanırım çok yüksek fiyat verilmez ama tabi 15-35 bin arasıda burun ameliyatı yapan doktor var onlar zaten 5 bine elini kaldırmaz bırak ameliyat etmeyi 😁

Pahalı yapıyorsa iyi burun yapıyordur yada iyi doktordur algısı oluşmuş insanlarda.Ben öyle düşünmüyorum. Doktorluk bir meslek ancak her doktor aynı kişilikte değil kimi fazla para kazanmak adına yüksek fiyat biçiyor yaptığı ise kimi yeterli miktarı alırım işimide yaparım görüşünde. Ben 2. Dediğim doktoru arayistayim işinin ehli ve ekonomik doktor 😆

Ben orhan aydının yaptığı burunları çok beğendim gayet doğal duruyor biraz pahalı diye duydum aradım geçen yıl fiyat bilgisi vermediler doktorun önce görmesi gerekiyor diye maddi durumum çok yoktu o zaman şu an tekrardan düşünüyorum bu ara gidersem size de bilgi verirm

Ben orhan aydının yaptığı burunları çok beğendim gayet doğal duruyor biraz pahalı diye duydum aradım geçen yıl fiyat bilgisi vermediler doktorun önce görmesi gerekiyor diye maddi durumum çok yoktu o zaman şu an tekrardan düşünüyorum bu ara gidersem size de bilgi verirm
Ne kadar sevinirim anlatamam.Cocugum küçük tüm doktorların kapısını aşındırmaya kalksam 1 yılımı alır birde öyle bir sektör ki ortalama bir fiyat durumu yok herşeyle karşılaşabilirsin muayene olmadan fiyatta veremeyince küçük çocukla her duyduğum doktoru gezmem çok zor. Genel ortalama fiyat bilgisi olursa ona göre muayeneye giderim çok teşekkürler haber beklerim sizden

Ne kadar sevinirim anlatamam.Cocugum küçük tüm doktorların kapısını aşındırmaya kalksam 1 yılımı alır birde öyle bir sektör ki ortalama bir fiyat durumu yok herşeyle karşılaşabilirsin muayene olmadan fiyatta veremeyince küçük çocukla her duyduğum doktoru gezmem çok zor. Genel ortalama fiyat bilgisi olursa ona göre muayeneye giderim çok teşekkürler haber beklerim sizden
Muayene için randevu almak gerekiyor o zaman doktor hep olmuyordu bu ara benim de Aklımda buruna göre fiyat verse de ortalama fiyatı öyledir heralde tabiki yazarım

Çünkü benim burnumun çok bir sıkıntısı yok öne doğru düşük biraz ondan rahatsızım asistanın söylediğine göre işlem fazlalığına göre değişiyormuş

Ben bir kaç hafta önce arayıp sorduğumda 6-8 bin demişti diye hatırlıyorum. İlk muayene ücretli onu da ameliyat ücretinden düşüyorlarmış

Son düzenleme:
Ben kendisine oldum bence gidip konuşun muayene olup fiyat alın en azından

Küçük çocukla çok riskli bence ama siz bilirsiniz tabi

Back
X