- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
- Konu Sahibi Anneyimben10
Neden küçük çocukla riskli anlayamadım ?Küçük çocukla çok riskli bence ama siz bilirsiniz tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden küçük çocukla riskli anlayamadım ?Küçük çocukla çok riskli bence ama siz bilirsiniz tabi
Küçük çocuk bilmeden istemeden çarpabilir ve uzun süre riski olan bir durum maalesef 6ay kadar korumak gerekiyor en azNeden küçük çocukla riskli anlayamadım ?
Bebek değil 3 yaşında sanırım 6 ay kendimi koruyabilirimKüçük çocuk bilmeden istemeden çarpabilir ve uzun süre riski olan bir durum maalesef 6ay kadar korumak gerekiyor en az
Bn 2 yaşlarında 3 bebekle yaptırdım. Belki 5_10 yıl evvel daha sıkıntılıdır ama ben çok sorun yaşamxım. Darısı başınızaBebek değil 3 yaşında sanırım 6 ay kendimi koruyabilirim![]()
bende çocuğum küçükken ameliyat oldum tek kafa darbesi ile burnumu kırdı simdi sol taraftan nefes alamıyorum istelik burnum bakınca karsidan yamuk da görünüyorNe kadar sevinirim anlatamam.Cocugum küçük tüm doktorların kapısını aşındırmaya kalksam 1 yılımı alır birde öyle bir sektör ki ortalama bir fiyat durumu yok herşeyle karşılaşabilirsin muayene olmadan fiyatta veremeyince küçük çocukla her duyduğum doktoru gezmem çok zor. Genel ortalama fiyat bilgisi olursa ona göre muayeneye giderim çok teşekkürler haber beklerim sizden
devlette nerede hangi doktora olacaksınız hangi serviste kbb mi yoksa plastik cerrahi mi ve ekstra bibucret çıkıyor muDevlette olmayı düşündünüz mü ? Ben devlette olacağım bakalım, inşallah iyi olur
Dr mesut kaya. İnstagramda var, bir bakın içinize sinerse randevu alın, ilk muayene ücretsiz. 6000 vermiştim ama şimdi 8 olmuş sanırım. Bn mmnunum. 13 ay oldu.Çocuğum 2,5 yaşında ve vuran kiran bir çocuk değil o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum ama içime sinen ortalama bir fiyat veren doktor daha bulamadım. Fiyat ve memnuniyet acısından yaptıranlar yazarsa çok sevinirim