Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tunç bey e ameliyat oldum, ameliyat olalı 2 ay oldu ve memnunum... doğal olsun istemiştim öyle de oldu albümümde resimlerim var eklerseniz bakabilirsiniz
bn nebil bozdogana oldum 1 yıl önce.. malesef bende memnun değilim
çok iyi araştır arkadaşım,inşallah istedigin gibi bi burnun olur
ben tunç bey e ameliyat oldum, ameliyat olalı 2 ay oldu ve memnunum... doğal olsun istemiştim öyle de oldu albümümde resimlerim var eklerseniz bakabilirsiniz
Tasarımı kendiniz mi yaptınız? Çok başarılı..nasıl yapılıyor tasarım? ben sizin gibi bir burun istiyorum. Bence kalkık olmaması çok daha güzel. ve sanki kendinize ait bir burun gibi..Yani hiç operasyon görmemiş gibi. Birde çekinerek soruyorum fiyatları nasıl Tunç hocanın? :18: Serdar hoca biraz pahalı geldi bana...teşekkürler
arkadaşlar, bende kasım ayında mehmet ketene'ye yaptırıcam burnumu.tek gittiğim doktor oydu ve övgü doluydu.ama yorumları okuyunca tereddüt ettim.mehmet keteneye ameliyat olan varsa resimlerinizi gönderirmisiniz
Tabii canım. ben sadece serdar öztürkle görüştüm. Revizyon için bana 5500 lira dedi. Tunç Şafak revizyonda nasıl bilmiyorum. İlk yaptığı burunlar çok doğal ama revizyon nasıl bilmiyorum. Barış çakırlada görüşcem. İstanbulda ama olsun. Sen kimlerle görüştün. Ne zor değil mi karar vermek...Hakkımızda hayırlısı olsun.cnm serdar bey ve tunç beyin fiyatlarını öğrendiysen banada özelden msj atabilirmisin çünkü benimde düşündüğüm doktorlar arasında ikiside
Tabii canım. ben sadece serdar öztürkle görüştüm. Revizyon için bana 5500 lira dedi. Tunç Şafak revizyonda nasıl bilmiyorum. İlk yaptığı burunlar çok doğal ama revizyon nasıl bilmiyorum. Barış çakırlada görüşcem. İstanbulda ama olsun. Sen kimlerle görüştün. Ne zor değil mi karar vermek...Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bir süredir araştırıyorum ben de. En olumlu yorumlar Serdar Öztürk ve Zühtü Demir etrafında toplanıyor. Cumartesi günü Serdar Öztürk'ten randevu almayı düşünüyorum, bakalım... Fiyat öğrenebilirsem buraya da yazarım.
bende zühtü bey ve serdar beyle görüşmeyi düşünüyorum ama keşke burdan biraz daha bilgi alabilsek. ankara için paylaşımlar daha az maalesef![]()
valla bende serdar özturke karar vermıs bırı olarak pek yardımcı olamıyorum ama kesın kararımı serdar özturke verdım yanı ınsallah 25 gun sonra bende dusuncelerımı burdan paylşırım
serdar beyin muayene için ücret alıp almadığını pazar en geç pazartesi günü buradan yazarım.