Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)
Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)
annem ablam ve amcam ankarada ameliyat oldular doktorları necdet uçar dı bir çok kişiyide ona yönlendirdiler pişman olan çıkmadı şimdiye kadar arkadaşlar annem 10 sene önce oldu düşmede yaşamadı revizyonada gerek kalmadı ablamında 3 sene olmuştur ondada hiçbir sorun yaşamadık amcamın burnu çok bozuktu baya kemikli oda memnun kaldı gaziosmanpaşada yeri ama istanbuldada çalışıyor hangi günler burda bilmiyorum merak eden olursa özel msj atsın resim gönderirim
ben tunç bey e ameliyat oldum, ameliyat olalı 2 ay oldu ve memnunum... doğal olsun istemiştim öyle de oldu albümümde resimlerim var eklerseniz bakabilirsiniz
annem ablam ve amcam ankarada ameliyat oldular doktorları necdet uçar dı bir çok kişiyide ona yönlendirdiler pişman olan çıkmadı şimdiye kadar arkadaşlar annem 10 sene önce oldu düşmede yaşamadı revizyonada gerek kalmadı ablamında 3 sene olmuştur ondada hiçbir sorun yaşamadık amcamın burnu çok bozuktu baya kemikli oda memnun kaldı gaziosmanpaşada yeri ama istanbuldada çalışıyor hangi günler burda bilmiyorum merak eden olursa özel msj atsın resim gönderirim
sıradan bir operasyon için çok fazla..garantside yok..kendisini çok övüyo..prof oldum ben biliyonmu tavrı çok komik..ilk başta düşünüyodum ama vazgeçtim..nebil beyin fiyatı iyi ama şu reklm amaçlı onu çok övmüş die silinen biri var..muhtemelen asistanı falan..yani bu adam bu kadar düştümüde dedirtiyo..nebil beyin gerçek hastalarına ulaşmayı çok isterdim..
benım doktorumda necdet ucar çok memnunum ben ıstanbulda oldum ankarada da çalışıyormş
Allah Allah kimmiş bu necdet uçar ya?
arkadaşlar, bende kasım ayında mehmet ketene'ye yaptırıcam burnumu.tek gittiğim doktor oydu ve övgü doluydu.ama yorumları okuyunca tereddüt ettim.mehmet keteneye ameliyat olan varsa resimlerinizi gönderirmisiniz
ben 2004 te olmuştum ilk kez ve sonra bikaç kez daha oldum ilk ameliyat çok önemli, sonra şansınız giderek azalıyo ve keşke hiç bulaşmasaydım diyebiliyosunuz.
![]()
evet bunun için lütfen iyi araştırın ve şehir, ücret meselesinde de sınırı zorlayın. Ben ilkinde ank.da ktnye olmuştum. çünkü bütçem sınırlıydı. Ancak sonra çok pahalı ödedim ve halen daha maddi-manevi acısını çekiyorum.![]()
zorlamaylada olmuyo canım ya bende istanbulda emre ilhana ameliyat olmak istiyorum ama ameliyat sonrasıda kontrollere gidip gelmek bana çok zorluk çıkartıcak.maddi açıdanda öle.ankarada bulmak şart bakalım ankaradaki doktorlar arasından birisine karar vermem lazım[/Q ama birazda sans işi gibi ya cok ıyı bı doktorda hata yapabılıyo ve ınsann bırazda kendı bunyesınden eskı burnunn seklındende kaynaklanıyo ki aza tatmın olmayım hep daha fazlasını ıstemek cok buyuk hata.. amelıyata cok buyük degsıklık bekleyip girmemeli bence..