ankarada burun estetiği...arklar lütfen YARDIM!!

Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)

frapan davetimi kabul ettiğin için teşekkür ederim.burnuna ciddi anlamda bayıldım.tam da istediğim tarz.benim yüzüme de böyle sevimli,kalkık ve zarif bi burun ucunun gideceğini düşünüyorum.acaba benimki de bu hale gelirmiki?ben incelttirmek veya daralttırmak istemiyorum sadece az kaldırılsın istiyorum

Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)

franpancım burnunu önceden gördüğümdede çok beğenmiştim zaten zühtü demirde düşündüğüm doktoralrın başında geliyo acaba 1 yıl önceki fiyatı neydi ?

annem ablam ve amcam ankarada ameliyat oldular doktorları necdet uçar dı bir çok kişiyide ona yönlendirdiler pişman olan çıkmadı şimdiye kadar arkadaşlar annem 10 sene önce oldu düşmede yaşamadı revizyonada gerek kalmadı ablamında 3 sene olmuştur ondada hiçbir sorun yaşamadık amcamın burnu çok bozuktu baya kemikli oda memnun kaldı gaziosmanpaşada yeri ama istanbuldada çalışıyor hangi günler burda bilmiyorum merak eden olursa özel msj atsın resim gönderirim

annem ablam ve amcam ankarada ameliyat oldular doktorları necdet uçar dı bir çok kişiyide ona yönlendirdiler pişman olan çıkmadı şimdiye kadar arkadaşlar annem 10 sene önce oldu düşmede yaşamadı revizyonada gerek kalmadı ablamında 3 sene olmuştur ondada hiçbir sorun yaşamadık amcamın burnu çok bozuktu baya kemikli oda memnun kaldı gaziosmanpaşada yeri ama istanbuldada çalışıyor hangi günler burda bilmiyorum merak eden olursa özel msj atsın resim gönderirim

ben resimleri görmek isterim selbebek açıkçası.çünkü revizyon düşünüyorum enazından burnumun ucu için.oyüzden nekadar çok seçenek sonucu görürsem o kadar sağlıklı bi karar veririm eminim

tamam canım özel msjla bana mail adresini gönder ben sana ordan atarım resimleri yarın olur mu

kızlar peki bu sitede zühtü demire ameliyat olan başka arkadaşlarımız da var mı?nekadar çoğunu görürsem o kadar iyi :emir_bebek:

ben tunç bey e ameliyat oldum, ameliyat olalı 2 ay oldu ve memnunum... doğal olsun istemiştim öyle de oldu albümümde resimlerim var eklerseniz bakabilirsiniz

Beni de Tunç şafak ameliyat etti fakat memnun değilim. Görüşmeye gittikten sonra hemen ertesi gün gelebileceğimi söylemişti ve acele ederek 2 gün sonraya gün aldım. Çok da güven vermişti fakat ameliyat sonrasında pek ilgilenmedi. Burnumun ucu şişti ve nefes alamıyordum, zamanla geçeceğini söyledi ve dinlemedi.Nefesimi açmak için canımı çok yakarak aceleyle çubuklar soktu.Şişlik içinse eğer istersem düzeltebileceğini söyledi ama dediğim gibi ilgilenmedi.Ameliyat öncesinde odasında görüşürken ameliyat sonrası gittiğimde resmen ayak üstü dinlemeden gönderiyordu.Çok yoğundu zaten ama ilgilenmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Burnum önden güzel fakat ucu çok tombul.Yandan ise çok çok kötü...anlatamam... uç kısmında tümsek gibi bir şey var ve düşük.ayrıca nefes sorunum devam ediyor. Burnumu çok incelemeden önden bakanlar beğeniyor ama dediğim gibi hiç memnun kalmadım.Aradan birkaç sene geçti, belki gitsem düzeltir yine ama güvenemiyorum artık. Kendisini tanıdığımız bir doktor önermişti ama malesef bunları yaşadım. Elbette çok iyi yaptığı burunlar da vardır ki zaten olumlu yorumlar da okudum kendisiyle ilgili fakat benim gibi memnun kalmayan ve ameliyat sonrası ilgisiz olduğunu yazan arkadaşlara da rastladım. Ben de şimdi revizyon için iyi bir doktor arıyorum, biraz da şans işi aslında.

canım özel in kapalı bende resimleri görmek istiyorum

ilk defa duydum bu doktoru ama düşünmek lazım tabi

sıradan bir operasyon için çok fazla..garantside yok..kendisini çok övüyo..prof oldum ben biliyonmu tavrı çok komik..ilk başta düşünüyodum ama vazgeçtim..nebil beyin fiyatı iyi ama şu reklm amaçlı onu çok övmüş die silinen biri var..muhtemelen asistanı falan..yani bu adam bu kadar düştümüde dedirtiyo..nebil beyin gerçek hastalarına ulaşmayı çok isterdim..

ben 2250 ye oldum gayet memnunum bogazıcı tıp merkezı

arkadaşlar, bende kasım ayında mehmet ketene'ye yaptırıcam burnumu.tek gittiğim doktor oydu ve övgü doluydu.ama yorumları okuyunca tereddüt ettim.mehmet keteneye ameliyat olan varsa resimlerinizi gönderirmisiniz

:20: ben 2004 te olmuştum ilk kez ve sonra bikaç kez daha oldum ilk ameliyat çok önemli, sonra şansınız giderek azalıyo ve keşke hiç bulaşmasaydım diyebiliyosunuz. :58:

:20: ben 2004 te olmuştum ilk kez ve sonra bikaç kez daha oldum ilk ameliyat çok önemli, sonra şansınız giderek azalıyo ve keşke hiç bulaşmasaydım diyebiliyosunuz. :58:

en korktuğumda bu zaten.bi kere olsun tam olsun istiyorum inş hayırlısıyla pişman olmıcam bi ameliyat olur

evet bunun için lütfen iyi araştırın ve şehir, ücret meselesinde de sınırı zorlayın. Ben ilkinde ank.da ktnye olmuştum. çünkü bütçem sınırlıydı. Ancak sonra çok pahalı ödedim ve halen daha maddi-manevi acısını çekiyorum. :19:

evet bunun için lütfen iyi araştırın ve şehir, ücret meselesinde de sınırı zorlayın. Ben ilkinde ank.da ktnye olmuştum. çünkü bütçem sınırlıydı. Ancak sonra çok pahalı ödedim ve halen daha maddi-manevi acısını çekiyorum. :19:

zorlamaylada olmuyo canım ya bende istanbulda emre ilhana ameliyat olmak istiyorum ama ameliyat sonrasıda kontrollere gidip gelmek bana çok zorluk çıkartıcak.maddi açıdanda öle.ankarada bulmak şart bakalım ankaradaki doktorlar arasından birisine karar vermem lazım

zorlamaylada olmuyo canım ya bende istanbulda emre ilhana ameliyat olmak istiyorum ama ameliyat sonrasıda kontrollere gidip gelmek bana çok zorluk çıkartıcak.maddi açıdanda öle.ankarada bulmak şart bakalım ankaradaki doktorlar arasından birisine karar vermem lazım[/Q ama birazda sans işi gibi ya cok ıyı bı doktorda hata yapabılıyo ve ınsann bırazda kendı bunyesınden eskı burnunn seklındende kaynaklanıyo ki aza tatmın olmayım hep daha fazlasını ıstemek cok buyuk hata.. amelıyata cok buyük degsıklık bekleyip girmemeli bence..

Back
X