ankarada burun estetiği...arklar lütfen YARDIM!!

Ben biliyorum Fikret Hoca'yı. Bi tanıdığımın burnunu yapmıştı. Ufacık ama dümdüz bir burun yapmıştı. Kızın değişik bir burnu var, kendisi çok memnun. Ayrıca etrafı da çok beğeniyor. Hiçbir sıkıntısı yok. Ama ben beğenmemiştim, zevk meselesi.

bilen biri varr cok sevindim:))Primaprima arkadaşın ne zaman olmuştu.birde hangi hastanede oldu ve ne kadar ödedi..yardimci olursan çok sevinirim çünkü hocanın ilk muayenesi ücret li ve ben fikir sahibi olmadan gitmek istemiyorum.

Pembeelma; arkadaşım olalı en az 5 sene oluyor, araştırıp bulmuştu, yanlış hatırlamıyorsam Gazi Üniversitesi'nde hoca olması lazım. Ücret 3bin civarı diye birşey kalmış aklımda ama o zaman sadece bıçak parası vererek üniversitede hocalara ameliyat olabiliyordun. Arkadaşım dedim, seni heyecanlandırdım ama tanıdığım demem daha doğru olurdu sanırım, dolayısıyla senin için arayıp bilgi alabilecek kadar samimiyetim yok malesef:( kendim için araştırırken almıştım bu bilgileri de ama dediğim gibi burnu şeklen pek benim zevkime uymadığı için gidip görüşmemiştim ben.
Bence aza indirdiysen doktor seçeneklerini bir git görüş kıy parana, Ankara'da ücretsiz muayene yapan az doktor var, hocalar hep paralı. Ama Gazi'nin hocaları cidden iyi oluyor bu bir gerçek.
Fataldanger, teşekkür ederim ama anlamadım neyi kastettin? :)

Pembeelma; arkadaşım olalı en az 5 sene oluyor, araştırıp bulmuştu, yanlış hatırlamıyorsam Gazi Üniversitesi'nde hoca olması lazım. Ücret 3bin civarı diye birşey kalmış aklımda ama o zaman sadece bıçak parası vererek üniversitede hocalara ameliyat olabiliyordun. Arkadaşım dedim, seni heyecanlandırdım ama tanıdığım demem daha doğru olurdu sanırım, dolayısıyla senin için arayıp bilgi alabilecek kadar samimiyetim yok malesef:( kendim için araştırırken almıştım bu bilgileri de ama dediğim gibi burnu şeklen pek benim zevkime uymadığı için gidip görüşmemiştim ben.
Bence aza indirdiysen doktor seçeneklerini bir git görüş kıy parana, Ankara'da ücretsiz muayene yapan az doktor var, hocalar hep paralı. Ama Gazi'nin hocaları cidden iyi oluyor bu bir gerçek.

ben en iyisi randevu alayımda gideyim..ben kemik egriliğnden de olacağım için aynı anda estetikte yapan kbb ci az.bunlar içinde de en iyileinden biri fikret hocaymı diye duydum..5 seneyi geçmiş çok olmuş bayaaa olmuşşş..teşekkür ederim primaprima yardımın için:)

yani bir doktorun ameliyat ettiği burunu görmüş birinin yorumunu almayı çok seviyorum. diğer türlü hiçbir bilgimiz olmadan sadece isimler etrafında dönüp duruyoruz ya o bakımdan.

...ben hala göremedim foto :( :(

sen bende eklisin görmen lazım albüm var benim yada msj sayın dolmadı ondan göremiyosundur..ayrıca frapanla ben reelde tanıştım yanlış hatırlamıyosam yurtdışında okuyor buraya fazla girmiyor cokta güzel bir burnu oldu.son olan arkadaşların fotolarına bak

yapılan ameliyatlarda burun ucu çok kalkık oluyo michael jackson gibi bunun inmesi ne kadar zaman alıyo

Bende 24 kasımda serdar özturke amelıyat olacagım gorusmeye gıttım cok ıddıalı turkıyede 2.yim dıyor yaptıgı burunlarda guzel ama fazla kavısı onermıyor kapalı teknık yapıyor fıyatı 6bin ilgili bir hoca bende onu burdan buldum buradakı arkadaslar tavsiye etti ama genelde duuz dogal yapıyor cok kavis istiyorsan emre ilhanı tavsiye ederim

Bende 24 kasımda serdar özturke amelıyat olacagım gorusmeye gıttım cok ıddıalı turkıyede 2.yim dıyor yaptıgı burunlarda guzel ama fazla kavısı onermıyor kapalı teknık yapıyor fıyatı 6bin ilgili bir hoca bende onu burdan buldum buradakı arkadaslar tavsiye etti ama genelde duuz dogal yapıyor cok kavis istiyorsan emre ilhanı tavsiye ederim

Nasıl ikinci ya,neyin ikincisi,kim bir sıralama yapmış da onu ikiye koymuş.O adamın kafada problem var:)

Selam,

Ben bir hafta Serdar Ozturk'e ameliyat oldum, alcim bugun cikti. Alcim cikarken burnuma bakmak istedim, simdiden cok begendim :) Bu arada Serdar Bey kavis onermiyor ama isterseniz de hayir yapmam demiyor. Mesela ben cok hafif kavis istedim, senin yuzune yakisabilir dedi, ve cok hafif yapti kavis. Yani siz isterseniz hayir yapmam diyecegini zannetmiyorum. O sadece sizin yuz hatlariniza gore yakisip yakismayacagini soyluyor ve sonucta karar size kalmis. Kendi tercihi dogal burunlardan yana, ama bana gosterdigi resimlerde kalkik ve kavisli yaptigi burunlar da gordum...Doktorun tercihi dogal, ama sizin istediklerinizi de not aliyor siz soylerken. Ben cok memnunum kendisinden. Sonucta kafatasindan tutun da trafik kazasi gecirmis veya gazi olmus kisileri bile tamir eden bir doktor olarak ben kendisine cok guveniyor ve saygi duyuyorum. Burun ameliyati olmak isteyen ve olacak butun arkadaslar, her sey istediginizden daha da guzel olsun! Sevgiler... ;)

Herkese Mrb ;) Ben de yeni uyeyimmm uzun sure yasadigim gelgitleri cikmazlari bildigim icin yazayim dedimmm:) arkadasim selahattin ve serdar hocada opere olmus arkadaslari gordummm:) ankarada plastikde gazi ile hacettepe basabas giderler Hoca kalitesi acisindan:) gazide en iyi Hoca reha yavuzerdi ama amerikan hastanesinde :) ve hacettepede tunc safak hoca iyi ..... Ben tunc safak hocaya opere oldummm alcim bugun cikti 1 hafta sonra resmimi koyarimmm:) sadece Hoca kalitesi genelde cv lerine bakilarak birde ameliyattaki ekibinden en iyi anlasilir:)))) cv de ihtisas yaptigi yer ve amerika ve yurt icindeki yan dallari onemlidirrr:) pahali olamsi yaptigi kisilerin unlu olmasi yada prof olmasi cok da onemli degil :::)))

Slm arkadaşlar,

Dr Metin Önerci'ye ameliyat olan veya yakını, yakınının yakını vs var mı? Varsa yardım dileniyorum.. :) Teşekkür ederim.. ;)

Back
X