ankarada burun estetiği...arklar lütfen YARDIM!!

arkadaşlar ankara tıp fakültesi zeki can a ameliyat olan varsa lütfen sonuçla ilgili yardımcı olabilrmi?

merhaba kizlar tesekkürler bilgiler icin.. ama ben halen cok korkuyorum.. para bilem biriktirdim ama yine deee :18::18::18::18:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar.ankarada yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum ama hiç bi doktorada güvenemiyorum.lütfen burun estetik ameliyat olupta memnun kalanlar doktor ve fiyatlarını yazabilirlermi.şimdidden tşkler

ben dr. serdar öztürkte cuma günü olcam 5 bın lıra ucretı var ama cok asırı korkuyorum agrılardan :50:

ben dr. serdar öztürkte cuma günü olcam 5 bın lıra ucretı var ama cok asırı korkuyorum agrılardan :50:

burunla ilgili ağrı sancı olmuyor. korkulacak bir şey yok. sadece grip olmuş gibi boğaz ağrısı oluyor ameliyattan sonra. o da 2 güne geçiyor. şimdiden geçmiş olsun.

kızlar ben de burun estetiği olmak isitiyorum ama çok kararsız ve endişeliyim..bu foruma da sırf bunun için üye oldum diyebilrim..çünki çok fazla tacrübe etmiş kişiler var forumda..eğer birbirimize yardımcı olursak benim durumumda olanlar için büyük kolylık olur..çünki karar verebilmek gerçekten çoookk zor....:( :(

kızlar ben de burun estetiği olmak isitiyorum ama çok kararsız ve endişeliyim..bu foruma da sırf bunun için üye oldum diyebilrim..çünki çok fazla tacrübe etmiş kişiler var forumda..eğer birbirimize yardımcı olursak benim durumumda olanlar için büyük kolylık olur..çünki karar verebilmek gerçekten çoookk zor....:( :(

karar vermenin en doğru yolu, doktorların muayene ederken daha önce yaptığı burunların fotoğrafları canım. çünkü her doktorun kendine ait stili var. o fotolardaki burunlar nasılsa seninki de onlara yakın olacaktır.

Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)

resimlerini nasıl gorebılırım

Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)

beni özelden ekleyebilirmisin.fotoğraflarını görmek istiyorum.

Back
X