vocabulaire,merak ettim de senin revizyon muydu yoksa ilk ameliyat mıydı??
ilk ameliyattı benim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vocabulaire,merak ettim de senin revizyon muydu yoksa ilk ameliyat mıydı??
arkadaşlar resim isteyen yazsın özelden maili atıcam ordan beni eklersiniz maile yollarım size fataldangera attım zaten resimleri ama cezalıymış sitede
mrb arkadaşlar.ankarada yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum ama hiç bi doktorada güvenemiyorum.lütfen burun estetik ameliyat olupta memnun kalanlar doktor ve fiyatlarını yazabilirlermi.şimdidden tşkler
ben dr. serdar öztürkte cuma günü olcam 5 bın lıra ucretı var ama cok asırı korkuyorum agrılardan![]()
ben dr. serdar öztürkte cuma günü olcam 5 bın lıra ucretı var ama cok asırı korkuyorum agrılardan![]()
kızlar ben de burun estetiği olmak isitiyorum ama çok kararsız ve endişeliyim..bu foruma da sırf bunun için üye oldum diyebilrim..çünki çok fazla tacrübe etmiş kişiler var forumda..eğer birbirimize yardımcı olursak benim durumumda olanlar için büyük kolylık olur..çünki karar verebilmek gerçekten çoookk zor....![]()
![]()
Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)
Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)