Ankara’da burun estetiği olanlar ve olmak isteyenleeer

Siz özeldeyken mi oldunuz ne kadar ödediniz acaba
Ben Hacettepedeyken randevu almıştım ama randevudan bir kaç ay sonra ameliyat oldum.o sürede özel e geçmişti.fiyat hakkında bi şey söylemem doğru olmaz,çünkü ben fiyat için çok önceden konuşmuştum

8 bin falandı yazın

Benim iş arkadaşımda elvan yuksel e oldu ucuz yapıyor diye ama hayatı karardı .delikler eşit değil ve yüzüyle alakası yok burnun .1 tl ucuz diye ona yaptırdı ama gitti ameliyatlı buruna bir de dolgu yaptırdı düzeltmeye çalıştı sakın gitmeyin hep aynı burunları yapıyor zaten devlet hastanesindeydi zamanında gidenler ücretsiz diye gitti ama artık prayla kimse kendini rezil etmesin

Ben de Elvan hocaya olmak çok istemiştim ben de 2 bin diye başka hocaya oldum ben de sonuçtan memnun değilim keşke Elvan hocaya olsaydım diyordum demek ki ameliyat işi şans birazda

Merhaba arkadaslar bende Elvan Yüksel mağdurlarindanim maalesef 9 ocak 2024 te ameliyat oldum ameliyattan çıktıktan sonra gördüklerime inanamadım..geniş ve burun deliklerim büyük oldugu icin küçük yaştan beri ameliyat hep düşünmüştüm görüşmede kendisine doğal asla kalkik olmayan sanki doğuştan güzelmiş gibi görünen bir burun istediğimi söylemistim fakat ben ne söylediysem tam tersini yapmistabi ben bunu görünce delirdim ameliyattan çıktığım ilk yarım saat icinde kendisine ağlayarak bir video attım böyle bir burun istemediğimi kendisinin ne istediysem tam tersini yaptığını hatta mümkünse ameliyat sonrasi ilk halini bana yollamasini rica ettim çeşitli bahanelerle bana resimleri yollamadi burnumun ödemli oldugunu zamanla ineceğini sakin olmam gerektiğini ve cok ağlarsam kanama olabileceğini falan söyledi ama benim hayatım kararmisti burnum o kadar dik yapılmıştı ki inse inse ne kadar inecek diye hesap yapıyordum ayni gun akşamı taburcu olmak istedim eve gittim ve tam 3 ay evden çıkmadım ailem çocuklarım endişelenmeye başlamışlardı artik hayatımın en kabus günlerini yaşıyordum kimsenin yüzüne bakamıyordum aynalara küsmüstüm bambaşka bir yüzüm olmuştu yüzümle asla uyumu olmayan bir burun yapmıştı kisa ve kalkik şu an ise burnumdaki ödem gitti sadece onun dışında hic bir değişiklik yok maalesef..cok uzattım biliyorum ama lütfen Elvan Yüksele gitmeyin verdigim para falan umrumda degil inanin benim hayatımı karartan hayat enerjimi bir anda sıfıra düşüren bana gülmeyi unutturan doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…