Çok dikkatli olmalısın buradaki yonlendurmelere sakin kabma 2 3 aylık 6 aylik burun filolarına sakin Kanma drumuz Superman kos git ona ol al teki al mail adresi diyenlere sakin Kanma ben kandim kendimi hastanelerde buldumArkadaşlar mrb :) sırf bu konu için foruma üye oldum. Burnumdan ameliyat olmak istiyorum. kanatları geniş ve gülünce uzuyor ve beni artık mutsuz etmeye başladı. Ankarada hangi doktoru önerirsiniz kafam çorba olmuş durum da bu arada en fazla 3000 verebilirim( Desteklerinizi bekliyorumm
Gerekirse paraya kıyın sonuçta burun yüzün tam ortasında ve en dikkat çeken yerdir. Ucuz olsun diye 1400 tl'ye olup da revizyon olmak zorunda kalanlar var ee ne oldu 1400 + revizyon ücreti etti mi 6000 ve fazlası.Arkadaşlar mrb :) sırf bu konu için foruma üye oldum. Burnumdan ameliyat olmak istiyorum. kanatları geniş ve gülünce uzuyor ve beni artık mutsuz etmeye başladı. Ankarada hangi doktoru önerirsiniz kafam çorba olmuş durum da bu arada en fazla 3000 verebilirim( Desteklerinizi bekliyorumm
Revizyon parası olsa neyse senden manevi gidenler olcuemez bile ya nefesin nefesimizin alanlarin saldıranların yatacak yeri yokGerekirse paraya kıyın sonuçta burun yüzün tam ortasında ve en dikkat çeken yerdir. Ucuz olsun diye 1400 tl'ye olup da revizyon olmak zorunda kalanlar var ee ne oldu 1400 + revizyon ücreti etti mi 6000 ve fazlası.
Bu yazdıklarımdan ucuz = kötü, pahalı = iyi anlamayın, sadece iyi doktor bulduktan sonra sırf ücret biraz fazla geldi diye vazgeçmeyin diye söyledim.
Insan ameliyat olmaya korkuyor zaten bir de böyle hikayeleri okuyunca daha çok korkuyor, umarım iyi bir doktor derdinize derman olur çok geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor maalesef elimizden.Revizyon parası olsa neyse senden manevi gidenler olcuemez bile ya nefesin nefesimizin alanlarin saldıranların yatacak yeri yok
Benim hikayem çok kötü çok aynaları kirmaları krizler Burnum mahvolduk nefesin gitti güzelliğin gitti herkes olma burnunda hiç birsey tok drlar para için yapıyor dedi dinemedimInsan ameliyat olmaya korkuyor zaten bir de böyle hikayeleri okuyunca daha çok korkuyor, umarım iyi bir doktor derdinize derman olur çok geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor maalesef elimizden.
Olan oldu artık geçmişe değil geleceğe bakın eminim ki paraya değer vermeyen iyi bir doktor bulacaksınız, yapmanız gereken şey yorumları okumakla kalmayıp doktoru iyice araştırmak, fotoğrafları bir bir incelemek, randevu alıp yüz yüze görüşmek.Benim hikayem çok kötü çok aynaları kirmaları krizler Burnum mahvolduk nefesin gitti güzelliğin gitti herkes olma burnunda hiç birsey tok drlar para için yapıyor dedi dinemedim
Gorusme doğum Dr neredeyse kalmadı ama çoğunu dediği su giden gitmiş geri donusun çok bu çaresiz bir hastalık gibi anlatabiliyor muyumOlan oldu artık geçmişe değil geleceğe bakın eminim ki paraya değer vermeyen iyi bir doktor bulacaksınız, yapmanız gereken şey yorumları okumakla kalmayıp doktoru iyice araştırmak, fotoğrafları bir bir incelemek, randevu alıp yüz yüze görüşmek.
Hangi doktorlarla görüştünüz ? Bence her derde deva vardır o yüzden umudunuzu yitirmeyin ve "o" doktoru aramaya devam edin.1.
Gorusme doğum Dr neredeyse kalmadı ama çoğunu dediği su giden gitmiş geri donusun çok bu çaresiz bir hastalık gibi anlatabiliyor muyum(
Duyduğum gördüğüm herkesle beni burdaki yalan yanlış reklamlar yaktı burdaki reklamlara kanmiyorum o kadar acılı burdan yonlendiriliosunuz yonlendirildiginiz yerde sana harika bi burun yapicam diyor drunuz sonra ameliyattan bi cikmissiniz burnunuz da nefesinizi de gitmiş dra söylüyorsunuz duzelicek yok bisey zaman geçsin diyor sonra ben şu şu yüzden yapamadim senin zaten burnun şöyleydi diyor bunları okadar pişkin bir şekilde söylüyor ki şaşırıyorsunuz nasil ya pisi pisine adam beni mahvetti kimsede buna bisey demiyor diyorsunuz kendinizi bi pislik gibi görüyorsunuz ki zaten bazı drlarin egolari o kadar kabar mis ki diğer insanların sagliklariymis organlariymis umurlarında bile degil bunları görünce şok oluyorsunuz sonra kendinizden geçiyorsunuz hayatınız kararıyor intihara bile kalkisiyorsunuz sonuçta moron gibi yaşıyorsunuz beni burdan drlarina yonlendiren herkes benim yaşadığının kat ve kat fazlasını yaşasınlar ınş yatacak yerleri yok!!Hangi doktorlarla görüştünüz ? Bence her derde deva vardır o yüzden umudunuzu yitirmeyin ve "o" doktoru aramaya devam edin.
Hangi doktor bu özel değilse öğrenebilir miyim ? Hayatınız gerçekten çok kötü etkilendiyse dava açabilir hakkınızı arayabilirsiniz, çekinmeyin. Hiç bir doktorun maaşı, şanı şöhreti, imajı sizden ve sağlığınızdan önemli değil.Duyduğum gördüğüm herkesle beni burdaki yalan yanlış reklamlar yaktı burdaki reklamlara kanmiyorum o kadar acılı burdan yonlendiriliosunuz yonlendirildiginiz yerde sana harika bi burun yapicam diyor drunuz sonra ameliyattan bi cikmissiniz burnunuz da nefesinizi de gitmiş dra söylüyorsunuz duzelicek yok bisey zaman geçsin diyor sonra ben şu şu yüzden yapamadim senin zaten burnun şöyleydi diyor bunları okadar pişkin bir şekilde söylüyor ki şaşırıyorsunuz nasil ya pisi pisine adam beni mahvetti kimsede buna bisey demiyor diyorsunuz kendinizi bi pislik gibi görüyorsunuz ki zaten bazı drlarin egolari o kadar kabar mis ki diğer insanların sagliklariymis organlariymis umurlarında bile degil bunları görünce şok oluyorsunuz sonra kendinizden geçiyorsunuz hayatınız kararıyor intihara bile kalkisiyorsunuz sonuçta moron gibi yaşıyorsunuz beni burdan drlarina yonlendiren herkes benim yaşadığının kat ve kat fazlasını yaşasınlar ınş yatacak yerleri yok!!
kesinlikle katılıyorum canım sana. burdaki olumlku yorumlara bakarak gidiyorsun doktora, hiç alakası yok. vebal aldıklarının farkında değil.Duyduğum gördüğüm herkesle beni burdaki yalan yanlış reklamlar yaktı burdaki reklamlara kanmiyorum o kadar acılı burdan yonlendiriliosunuz yonlendirildiginiz yerde sana harika bi burun yapicam diyor drunuz sonra ameliyattan bi cikmissiniz burnunuz da nefesinizi de gitmiş dra söylüyorsunuz duzelicek yok bisey zaman geçsin diyor sonra ben şu şu yüzden yapamadim senin zaten burnun şöyleydi diyor bunları okadar pişkin bir şekilde söylüyor ki şaşırıyorsunuz nasil ya pisi pisine adam beni mahvetti kimsede buna bisey demiyor diyorsunuz kendinizi bi pislik gibi görüyorsunuz ki zaten bazı drlarin egolari o kadar kabar mis ki diğer insanların sagliklariymis organlariymis umurlarında bile degil bunları görünce şok oluyorsunuz sonra kendinizden geçiyorsunuz hayatınız kararıyor intihara bile kalkisiyorsunuz sonuçta moron gibi yaşıyorsunuz beni burdan drlarina yonlendiren herkes benim yaşadığının kat ve kat fazlasını yaşasınlar ınş yatacak yerleri yok!!
hangi doktora gittin acaba bize de yardımcı ol gerçi artık inancımız kalmadı da kimseyeBen yıllarca sıkıntı çektim. Hem estetiksel olarak hemde deviasyon yüzünden. Ama en büyük korkum amelattı. Okadar cok hikaye var ki etrafımda. Maalesef ameliyatta uyanan mı dersiniz birden fazla kez olanmı dersiniz... Yıllarca korkudan asla yaklaşamadım taaki bir hafta öncesinr kadar. Çok yakın bir arkadaşım ameliyat oldu. Agrısız sancısız cok memnun kaldı. Ben de bi gayret hadi bismillah diye gittim. Cevdet murat akagün. Muayneyr girdiğimde neyse bi giriyim de yaptırmam nasıl olsa diye girdim. Muayneden cıktıgımda gün alıyordum :). Agrısız sızısız bir ameliyt geçirdim. Yüzde hafif şişlikler oluyor ama tanınmayacak durumda değil tabiki. 3 gün inmeye başladı benim. Agrım sızım hiç olmuyor. 3 gün sonra sargım cıkacak. Arkadaşımdan biliyorum 4. Ayında çok memnun burnundan hiç sıkıntı yaşamıyor ve en bence en önemlisi çok doğal duruyor. Bende şimdilik bir sıkıntı yaşamıyorum. Umarım ilerde de sıkıntı yaşamam :) bence instagram hesabını ziyaret edin derim.
merabalar , anladığım kadarıyla memnun kalmışsınız peki fiyatlar nasılBen yıllarca sıkıntı çektim. Hem estetiksel olarak hemde deviasyon yüzünden. Ama en büyük korkum amelattı. Okadar cok hikaye var ki etrafımda. Maalesef ameliyatta uyanan mı dersiniz birden fazla kez olanmı dersiniz... Yıllarca korkudan asla yaklaşamadım taaki bir hafta öncesinr kadar. Çok yakın bir arkadaşım ameliyat oldu. Agrısız sancısız cok memnun kaldı. Ben de bi gayret hadi bismillah diye gittim. Cevdet murat akagün. Muayneyr girdiğimde neyse bi giriyim de yaptırmam nasıl olsa diye girdim. Muayneden cıktıgımda gün alıyordum :). Agrısız sızısız bir ameliyt geçirdim. Yüzde hafif şişlikler oluyor ama tanınmayacak durumda değil tabiki. 3 gün inmeye başladı benim. Agrım sızım hiç olmuyor. 3 gün sonra sargım cıkacak. Arkadaşımdan biliyorum 4. Ayında çok memnun burnundan hiç sıkıntı yaşamıyor ve en bence en önemlisi çok doğal duruyor. Bende şimdilik bir sıkıntı yaşamıyorum. Umarım ilerde de sıkıntı yaşamam :) bence instagram hesabını ziyaret edin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?