- Konu Sahibi fataldanger
-
Evet geçen hafta sormuştum asistanı bu fiyatı söyledi malesef,Sizde mi revizyon olmayı düşünüyorsunuz? Memet yazar o kadar pahalı mı ya gerçekten
seni çok iyi anlıyorum fataldangerEvet maddiyat. İşsizim. Hem bu burnu düzeltse düzeltse o düzeltir dediğim doktorlar da aşırı pahalı. Çünkü benim burnum gerçekten facia.
Maalesef ben de revizyon düşünüyorum ama Memet yazara olacak kadar bütçem yok, 1 yıl dolunca Furkan Karaloğluna olmayı düşünüyorum. O da revizyonda bayağı tecrübeli gibi. Siz İstanbul’da mı yaşıyorsunuz? Son ameliyatınızın üzerinden ne kadar süre geçti?Evet geçen hafta sormuştum asistanı bu fiyatı söyledi malesef,revizyonu alçım çıktığı andan itibaren düşünüyordum fakat bir türlü cesaret edemedim ya daha kötü olursa diye
6 temmuzda memet hocaya muayene randevusu aldım burnumla ilgili isteklerimi gerçekçi bulup beni revizyon konusunda cesaretlendirmesini ümit ediyorum detayları burada paylaşırım.
ilacgibi sende mi rinoplasti mağdurusun?
seni çok iyi anlıyorum fataldanger
bana özelden resim gönderirmisin buradan paylasmıyordun bildiğim kadarıyla
Özelden yazayım size hemenEvet İstanbul'dayım benim 5 sene oldu ameliyat olalı. Furkan Karaloğlu için fiyat bilginiz var mı? Sizin şikayetleriniz nedir benimkini çok küçültmüş deviasyon var sırt çok alçak kıkırdak gerekecek sanırım
Merhaba bende ameliyat oldum. Bugün 17. Günüm ve benim eski burnum ince kemikli uzun bi burundu sonuç olarak inceydi aşırı bi kalınlık yoktu şuan kalın ve basık görünüyor doktor incelecek ödem diyor ama ben elimle dokunduğumda bildiğin kemik geliyo elime ödem olsa kemik direkt gelmezdi elime dimi. Kendimi çok üzüyorum. Eski burnumu özlüyorum. Diyorum en azından o yakışıyodu bu çok kalın basık inceleceğine inancım yok. Yandan görüntüsü tam istediğim gibi ama önden çok kalın düzelir mi bilmiyorum50 bin küsür ödedik, şuanki haline bakıp üzülmemek mi lazım öyle mi diyorsunuz :/ ama resmen son halini almış gibi yani eski burnuma göre kücücük ödem yok kemik hissediyorum ful doktor da ödemin olmadığını sadece ucunda ödem olduğunu şeklini böyle kalacağını kolay kolay da düşmeyeceğini söylüyor ama benim en gözime batan kısmı uç kısmın ödemi kavis kısmı ve inceliği. Eskiden her konuştuğumda hareket eden Bi burnum vardı o yüzden mimikler de bi tuhaf. Ama haklısınız yamukluk olması moralinizi eminim ki çok bozmuş tur. Siz ne zaman ve nerede oldunuz, ve sıkıntılar ne zaman oluşmaya başladı. Şuan ne düşünüyorsunuz ameliyat tekrar olacak mısınız
üst taraf yani ince kemer kısım alındığı zaman alt kemik çatı hafif kalın oluyor. Bu orjinalinde zaten kalın kemikli burunlarda( benim öyleydi hatta bana ameliyatta kemiği kırmakta çok zorlandığını söylemişti) daha net belli oluyor. İnce burunlar daha şanslı bu konuda kemer gidince kalan o hafif kalınlık göze batmıyor umarım anlatabilmişimdirMerhaba bende ameliyat oldum. Bugün 17. Günüm ve benim eski burnum ince kemikli uzun bi burundu sonuç olarak inceydi aşırı bi kalınlık yoktu şuan kalın ve basık görünüyor doktor incelecek ödem diyor ama ben elimle dokunduğumda bildiğin kemik geliyo elime ödem olsa kemik direkt gelmezdi elime dimi. Kendimi çok üzüyorum. Eski burnumu özlüyorum. Diyorum en azından o yakışıyodu bu çok kalın basık inceleceğine inancım yok. Yandan görüntüsü tam istediğim gibi ama önden çok kalın düzelir mi bilmiyorum
Çok iyi anlatmışsın alın burun geçişim yani kaş aram yüksekti benim ben bundan şikayetçiydim doktora orayı düşürmesini istemiştim. Yani bundan mı kalınlaştı demek istedin. Benimde şuan çok kalın yüzümde küçük hiç yakışmadı yüzüme o kadar pişmanım ki ameliyat olduğuma tek artısı yandan güzel olması. Tabikide şuan konuşmak için çok erken daha 1 ay bile olmadı ama insanların ilk haftasında yüzüne aşırı yakışırken sanki bana başkasının burnunu yapıştırmışlar gibiBak bu benim burnum anatomik olarak geniş kalın kemikli ve kemerliydi şimdi küçük ama yine kalın demek istediğim bu. Küçük olunca kalınlık daha çok göze batıyor bende olduğu gibi
Şu an yadırgama donemindesin şişliklerin çok dolayısıyla her şey çok kalın geliyor gözüne sabret geçecek ama zamanı senin vücudunun anatomisi belirler. Yadırgama dönemini gözlerinin alışma süreci takip eder sonra da artık beğenmeye başlarsın eğer ciddi bir deforme falan yoksaÇok iyi anlatmışsın alın burun geçişim yani kaş aram yüksekti benim ben bundan şikayetçiydim doktora orayı düşürmesini istemiştim. Yani bundan mı kalınlaştı demek istedin. Benimde şuan çok kalın yüzümde küçük hiç yakışmadı yüzüme o kadar pişmanım ki ameliyat olduğuma tek artısı yandan güzel olması. Tabikide şuan konuşmak için çok erken daha 1 ay bile olmadı ama insanların ilk haftasında yüzüne aşırı yakışırken sanki bana başkasının burnunu yapıştırmışlar gibi
Ancak whatsapp veya telegramdan atabilirimEvet geçen hafta sormuştum asistanı bu fiyatı söyledi malesef,revizyonu alçım çıktığı andan itibaren düşünüyordum fakat bir türlü cesaret edemedim ya daha kötü olursa diye
6 temmuzda memet hocaya muayene randevusu aldım burnumla ilgili isteklerimi gerçekçi bulup beni revizyon konusunda cesaretlendirmesini ümit ediyorum detayları burada paylaşırım.
ilacgibi sende mi rinoplasti mağdurusun?
seni çok iyi anlıyorum fataldanger
bana özelden resim gönderirmisin buradan paylasmıyordun bildiğim kadarıyla
sana özel mesaj gönderemiyorum telegram kullanmıyorum buradan WhatsAppımı mı vermem gerekiyor?Ancak whatsapp veya telegramdan atabilirim
Düzelir sizinkisi canınızı sıkmayın, yandan da istediğiniz gibiyse çok iyi. Önden de incelir. Kemik gibi geliyor olsa bile iniyor benim öyle olduMerhaba bende ameliyat oldum. Bugün 17. Günüm ve benim eski burnum ince kemikli uzun bi burundu sonuç olarak inceydi aşırı bi kalınlık yoktu şuan kalın ve basık görünüyor doktor incelecek ödem diyor ama ben elimle dokunduğumda bildiğin kemik geliyo elime ödem olsa kemik direkt gelmezdi elime dimi. Kendimi çok üzüyorum. Eski burnumu özlüyorum. Diyorum en azından o yakışıyodu bu çok kalın basık inceleceğine inancım yok. Yandan görüntüsü tam istediğim gibi ama önden çok kalın düzelir mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?