Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm ben 3 ay oldu ameliyat olalı zühtü bey e oldum hatırlamışsındır. Off sürekli burnum akıyor dışarı çıkmak istemiyorum sende oldu mu böyle şeyler resmen sümüklü oldum![]()
anladım canım, ben bugün testlerimi yaptırdım, perşembeye az kaldı heyecandan ölücem :)
Canim gecmis olsun nasil oldun?
tşk ederim canım ilk iki güne göre iyiyim şişlikler inmeye başladı korktuğum gibi değilmiş genel anesteziden çok korkuyodum ama düşündüğüm gibi değilmiş uyanınca ağrı kesici yaptılar çok fazla ağrı olmadı sadece heyecandan duramıyorum yerimde biran önce açılsa şu sargılar :)
Ayy darisi hayirlisiyla bana insallah. Umarim icine sinen istedigin gibi olmustur[/QU
inşallah ya bakalım salı günü sargılar açılınca az çok belli olur herhalde şimdiye kadar herşey yolunda gitti, yeme içme sorunu oluyor yazmıştı buradaki arkadaşlar ama bende çok şükür öyle birşey olmadı darısı başına inşallah...
bana çok köü davrandı güya prof muş METİN ÖNERCİ diye küstah bana nasıl davrandı.. burnum hakkında saygısızca eleştirilerde bulundu sonrada 12.500 e yaparım oda hatır için dedi ama bana yaptırmazsan sevinirim dedi.. mankenlerınkını 60.000 e yapıormusmuştaaaa... mankenler kendısıne 15.000 lık hedıye getırıyorlarmısta... yaşadıklarımı anlatmak istedim yinede siz bilirsiniz..
inşallah ya bakalım salı günü sargılar açılınca az çok belli olur herhalde şimdiye kadar herşey yolunda gitti, yeme içme sorunu oluyor yazmıştı buradaki arkadaşlar ama bende çok şükür öyle birşey olmadı darısı başına inşallah...
Canim ne kdra oldun?
Ameliyat ücretini bilmiyorum canım, hastane personeli olduğum için sadece malzeme aldım
O kimmis yaaa valla ben bile sinir oldum. Ben de düşünüyorum ameliyat. Yolum düşerse ugrarim belki sirf konusturup agzinin payini vermek içinessoglesek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb canim sali gununden bu yana nasilsin kendini nasil hissediyosun? Ay fotograflarini gorebilsem keske cok merak ettim
selam canım, salı günü bandajlarım açıldı ama burnum çok ödemliydi bazılarında oluyormuş daha ince bir bandajla tekrar sardı doktorum, bugün onlarda açıldı ilk görüşte burun ucuma aşık oldumüst kısmı hala ödemli 1 yıl sonra minicik olucak dedi doktorum ama inan ben bu halini bile çok sevdim burnumun ucu çok düşüktü şimdi çok güzel oldu dudaklarım falan ortaya çıktı resmen :) bugün arkadaşlarım dudaklarına bişey mi yaptırdın diye sordular
Şişlikler biraz insin resimlerimi yüklerim nefes sorunumda nerdeyse kalmadı çok şükür herşey yolunda gidiyor
Aay darisi bana insaAllah ya. Benim ameliyatima da 40 gun var tam. Bandajlar felan ciktiktan kac gun sonra disari cikabiliyosun? Benim Eylul'de dugunum var ameliyattan sonra dugun alisverisine cikilmasi gerekiyo ama ne zaman cikabilecek kadar iyilesirim bilmiyorum.