Meraba kızlar.
Bikaç haftadır araştırma içindeyim.Canım da sıkıldı açıkcası.
Ankara hastanesinde ameliyat olmam gerektigini ögrendim ve estetigide aradan cıkartmak isteyerek kabul ettim ama ameliyatı görüştügüm doktor degil de asistanların yapıcagını ögrendim ve cıktım öylece.
forumun altını üstüne getirdim 2 3 haftadır ama cvp veren yok olan bilgilerde 2 yıl öncesine ait.
Burdanda cok verim alacagımı düşünmüyorum , kimse cevap vermeden bakıp bakıp cıkar gibi ama yinede size sormak istedigim doktorlara nasıl ulaştnız ?
Ben bugun gazi hastanesine gittim. Selahattin Sözer doktorla görüşmek için ama onuda Kemal Fındıkçıoğlunada ulaşamadım.Adını hatırladığım ikisi vardı sekreter de hastanede olmadıklarını söyledi, nezaman görüşebilecegimide söylemedi açıkcası sinirlenip cıktım.
Özel Hastane olarak gidilecek çok doktor var ancak okadar yüklü miktarlar vermek istemiyorum 1 sene kadar ertelersem böyle bi imkanım olabilir ama ertelemekte istemiyorum.yani ödenecek ücrette benim için önemli malesef.
Ameliyat olanlar bana yardım etsin lütfen. Özellikle doktorlarla nasıl görüşebilirim nasıl ulaşıcam ?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim bakıp bakıp geçmeyiin lütfen
Meraba kızlar.
Ankara hastanesinde ameliyat olmam gerektigini ögrendim ve estetigide aradan cıkartmak isteyerek kabul ettim ama ameliyatı görüştügüm doktor degil de asistanların yapıcagını ögrendim ve cıktım öylece.
forumun altını üstüne getirdim 2 3 haftadır ama cvp veren yok olan bilgilerde 2 yıl öncesine ait.
Burdanda cok verim alacagımı düşünmüyorum , kimse cevap vermeden bakıp bakıp cıkar gibi ama yinede size sormak istedigim doktorlara nasıl ulaştnız ?
Ben bugun gazi hastanesine gittim. Selahattin Sözer doktorla görüşmek için ama onuda Kemal Fındıkçıoğlunada ulaşamadım.Adını hatırladığım ikisi vardı sekreter de hastanede olmadıklarını söyledi, nezaman görüşebilecegimide söylemedi açıkcası sinirlenip cıktım.
Özel Hastane olarak gidilecek çok doktor var ancak okadar yüklü miktarlar vermek istemiyorum 1 sene kadar ertelersem böyle bi imkanım olabilir ama ertelemekte istemiyorum.yani ödenecek ücrette benim için önemli malesef.
Ameliyat olanlar bana yardım etsin lütfen. Özellikle doktorlarla nasıl görüşebilirim nasıl ulaşıcam ?
Meraba kızlar.
canım tesadüfen okudum yazdıklarını, iyi ki de okumuşum. İyi ki rastlayamamışsın Kemal Fındıkçıoğlu'na. Selahattin Hoca için bir yorum yapamam ama kendisi Gaziden ayrılmış diye duydum ben de görüşmek için aradım ama İstanbula gitmiş. Neden Kemal Fındıkçıoğluna gitme dememe gelince; ben hiç memnun olan bir hastasıyla karşılaşmadım inan. Keşke ama keşke ben de gittiğim zaman kendisine ulaşamasaydım da bunlar başıma gelmeseydi, geri dönseydim. 4 ay önce 2. ameliyatımı olmak için gittim, burnumu beğeniyordum aslında, yan profilimi, burun kanatlarımı vs. oldukça kibar yüzüme yakışan bir burnum vardı, tek sorun burnumun sola doğru komple yatık olmasıydı, ameliyattaki amacım bu eğriliğin giderilmesiydi ama sonuç tam bir fiyasko. Günlerce ağladım biliyo musun hala da alışamadım burnuma. Ameliyata bi kere uzmanlar girmiyo herkes bu yazdıklarımı okusa keşke. Girmiş gibi bir izlenim verdi ama 6 saat süren ameliyatımı daha çok asistan hanım yapmış. Kulağımdan alınan kıkırdak burnumun ucuna konarak normal oranların üstünde bir burnum olmuş, eğriliği hiçbir şekilde düzeltilmemiş, kavisi gitmiş tamamen düzleşmiş ve daha önce kalkık olan burun deliklerim aşağı bakıyor. Dikişler çok fena, burnumun yanında bir kıkırdak parçası var. Keşke diyorum keşke beni de uyaran biri olsaydı, buradaki olumsuz yorumları keşke görseydim, adımımı atmazdım. Şimdi 3. ameliyatım şart oldu benim, 2 ay daha bekleyip özelde profesör bir hocaya ameliyat olcam. 7-8 doktor gezdim ve yaptığım bu korkunç hatayı anladım.Hepsi de burnuma şaşırdı plastik cerrah mı yaptı diye ve bana kızdılar biliyo musun doktorunu neden araştırmadın diye. Hatam araştırma hastanesinde ameliyat olup kendimi kobay gibi kullandırmak oldu. Ben de senin gibi işin maddiyatını düşündüm, bir de sempatik sıcak davranışlarına aldandım. Ama şimdi hiçbir maddiyat benim psikolojimi düzeltmez, 3. ameliyatım için para konusunu bir tarafa bıraktım yeter ki eski beğendiğim burnuma kavuşayım diye dua ediyorum. Kusura bakma çok uzun yazdım, ama çok öfkeliyim hala kabullenemiyorum bu denli saçma bir ameliyatı. Kontrole gittim, asistan hanımla görüşüp memnun olmadığımı psikolojimin bozulduğunu söyledim. Kemal Hoca izindeymiş ay sonunda gelir dedi, ona danışmamız lazım neler yapabiliriz bir bakalım dedi. Sadece ameliyat öncesi çekilen fotolarımı almaya gidicem, bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.Umarım sana yardımcı olabilmişimdir. Devlet hastanesinde olcaksan bile çok iyi araştır canım, asistan doktorlara olma demek ne kadar doğru bilmiyorum kimsenin hakkını da yemek istemem ama benim başıma gelenler bunlar, açıkçası ücretsiz ameliyat edelim deseler dahi gitmem bir daha devlete. Bu iş çok fazla deneyim ve titizlik gerektiriyor. Özelde görüştüğüm doktorlar muayene ücreti almadılar, kararın ne olursa olsun mutlaka sen de görüş fikir al derim, inan telafisi kolay olan bir durum değil, zaman geçmiyor 6 ayım dolsun lütfen!
hacettepe hastanesı tevfık sozenle görüşün ucretınınde ucuk olmadıgı söylenıyor.gercekten ıyı bır doktor yardımcı olmak adına yazdım
merhaba canım öncelkle su dikkatimi cektı forumda baktıgını ama en gncel konuların iki yl gecmıs oldugunu syledin oysaki tevfik sözenle ilgli br srü konumuz vardı güncel hemde görmemiş olmana sastım
ben tevfik sözen e amlıyt oldum ve inanılmaz memnunum grüşmek en azından fkir edinmek istersen bana sorular da soraablrsn doktorumuza mail de atablrsin :) umarım en dgru kararı verp dogru doktora ulasrsın canım
paradan kaçıcam diye,unv.de asistanlara olmak gibi bi yanlışa düşme sakın.
hocaya da olsan zaten 3.5 gibi bi rakam gene veriyosun ki özelde de üç aşağı beş yukarı bu fiyatlarda.
eger dusunursenız numaramıda ozelden atın annatıyım
ben zühtü demiri şiddetle tavsiye ederim. ben izmirden ankaraya gidiyorum kendisi için. ankarada ikamet ediyor olsam ordan ayrılmam heralde
burun fotograflarımı kendisiyle ilgili önerilerin bulundugu baslıga ekledım bakabilirsiniz.
hangi hastanede kendisi ?
ve nekadar ödediniz ? genelde doktorların bunu sakladıgını ögrendim ama ne sakıncası var onu bilemedim
cnm kendi hastanesi var. ''estenik'' tepe prime da. yıllar önce onep teydi. onep çıkışlı bir doktor. ben 3 yıl önce oldum ameliyatımı. yıllar geçtikçe burnum daha da güzelleşti şuan mükemmel. 3 yıl önceki fiyatı sana vermem şuan uygun olmaz diye düşünüyorum. sen kendisini ara sor en iyisi. çünkü operasyondan operasyona fark olabiliyormuş. sakıncası bu yani. benim sağlık sorunlarım da vardı beraberinde onları da halletti sadece estetik değildi.
Eki Görüntüle 820271 Eki Görüntüle 820271
bu da çenemle burnumun uyumu. kimi doktor çeneden daha uzun burun yapıyor ben sevmıyorum ya da çeneden daha kısa. bu seferde pelikan gibi oluyo insanlar
her gören önce burnuma övgüler yağdırıyor. burnun çok düzgün fındık gibi falan diyorlar. özgüvenim maksimum
Eki Görüntüle 820394
slm ben 20 gun once bı devlet hastanesınde kemık egrılıgının yanı sıra estetık amelıyat oldum amelıyatımıda bı ass dr yaptı sımdılık cok guzel ve hos gorunuyo sıs olmasına ragmen bundan bı altı ay sonra dahada guzel olcagına ınanıyorum ass olabılır bu ona guvenılımez anlamına gelmez bıraz ıyı arastrılırsa ıyı yada kotu dıye yeterlı bence allah yardımcınız olsun :)Öncelikle çook çook teşekkür ederim ilgine.
ve haklısın ki asistanla görüştüm ilk direk bana kendisinin girecegini söyledi elimede tetkikler için bi sürü kagıt verdi bekledigini söyledi ancak ben saç kestirmede bile bi kuaföre güvenemezken bu ameliyatı kolay kolay olabilecegimi sanmıyorum helede deneyimini üzerimde gerçekleştirmesine izin verecegimi hiç sanmıyorum. Önce bi güvenmem inanmam lazım ki o masaya yatabileyim..
Senin adınada üzüldüm kendi adıma sevindim doktoru bulamadıgım için. bu sene özele gidemem ama seneye kışa dogru bu mümkün şimdilik araştırmaya devam edicem galiba.
kızlar tabiki Tevfik hocanın konularına rastgeldim hatta forumdan tanıştıgım bi arkadaşım ona oldu geçen haftalarda herşeyinden haberim var ona gidecek olsam burda konu bile açmadan tereddüt etmeden giderim güzel şeyler okuyorum hakkında ama dedigim gibi ücret konusunda ne istedigini biliyorum ama en azından gidip bi konuşcam olmadı seneye ona giderim ameliyat için
asistanlara kalsa bu perşembe ameliyat oluyodum canım.asla öyle bisey yapamam ki buna cesaret edemem bile.
sadece kimler nasıl ameliyat oldu var mı böyle iyi doktorlar diye açtım konuyu böyle tecrüb edinmişlerle konuşmam lazım ki bu ameliyattan vazgeçmeyim.korkuyorum cünkü sonuçundan.
slm ben 20 gun once bı devlet hastanesınde kemık egrılıgının yanı sıra estetık amelıyat oldum amelıyatımıda bı ass dr yaptı sımdılık cok guzel ve hos gorunuyo sıs olmasına ragmen bundan bı altı ay sonra dahada guzel olcagına ınanıyorum ass olabılır bu ona guvenılımez anlamına gelmez bıraz ıyı arastrılırsa ıyı yada kotu dıye yeterlı bence allah yardımcınız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?