Ankarada burun estetiği...

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.478
5.361
358
39
Herkese merhaba konunun yeri burası değil biliyorum ama acil cevaplara ihtiyacım var burun estetiği olmak istiyorum. Ankarada yaşıyorum bazı özel sebeplerden dolayı en kısa zamanda olmam gerekiyor. Ankarada burun estetiği olup memnun kalan arkadaşlar doktorun ismi ve fiyatlar konusunda beni bilgilendirebilirmisiz. Şimdiden teşekkürler...

Sana tek ve net bir cevap veriyorum Op.Dr. Orhan AYDIN, üzerine tanımam hocamın..

Hemen bir öneri de bulunayım 14 eylülde ameliyat olmuş biri olarak Esabil eker hocamla görüşün derim

Hemen bir öneri de bulunayım 14 eylülde ameliyat olmuş biri olarak Esabil eker hocamla görüşün derim
Daha yeni bir ay olmuş, neyin önerisi bu böyle? Burun estetiğinde önemli olan uzun dönem sonucudur unutmayalım. 6 aylık, 1 yıllık fotoları görelim bakalım düşme var mı sarkma var mı, ödemler ne durumda. Ondan sonra önerelim daha sağlıklı olsun.

Tabi ki sonuç uzun vadr de belli olacak bir durum ama ameliyat süreci ve sonraki dönemde yaşananlar doktorla olan diyalogta seçim için önemli

Rica etsem bana foto gönderir misiniz? ben de esabil beye iki ay önce ameliyat oldum, genel olarak memnunum ama burun ucum top gibi, sizce zamanla iner mi?? Benim kendisine gösterdiğim resimlerde burun uçları üçgendi ama benimki eski burnumun ucu gibi. Ameliyata girmeden once doğal olsun demiştim, acaba doğal istediğim için ucuna dokunmadı mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…