- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.361
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Teşekkür ederim bir arkadaşta Orhan Aydına ameliyat olmuş ama şu an raporlu olduğu için sonucu göremedim :)Sana tek ve net bir cevap veriyorum Op.Dr. Orhan AYDIN, üzerine tanımam hocamın..
Peki ne zaman ameliyat oldunuz ve ne kadar ücret ödedinizSana tek ve net bir cevap veriyorum Op.Dr. Orhan AYDIN, üzerine tanımam hocamın..
Foto atayım, nasıl atabilirimTeşekkür ederim bir arkadaşta Orhan Aydına ameliyat olmuş ama şu an raporlu olduğu için sonucu göremedim :)
Daha yeni bir ay olmuş, neyin önerisi bu böyle? Burun estetiğinde önemli olan uzun dönem sonucudur unutmayalım. 6 aylık, 1 yıllık fotoları görelim bakalım düşme var mı sarkma var mı, ödemler ne durumda. Ondan sonra önerelim daha sağlıklı olsun.Hemen bir öneri de bulunayım 14 eylülde ameliyat olmuş biri olarak Esabil eker hocamla görüşün derim
Özel mesaj olarak atabilirsinizFoto atayım, nasıl atabilirim
Özel mesaj atabilirsinizFoto atayım, nasıl atabilirim
Tabi ki sonuç uzun vadr de belli olacak bir durum ama ameliyat süreci ve sonraki dönemde yaşananlar doktorla olan diyalogta seçim için önemliDaha yeni bir ay olmuş, neyin önerisi bu böyle? Burun estetiğinde önemli olan uzun dönem sonucudur unutmayalım. 6 aylık, 1 yıllık fotoları görelim bakalım düşme var mı sarkma var mı, ödemler ne durumda. Ondan sonra önerelim daha sağlıklı olsun.
Revizyon yapıyor mu ? Ben de ankarada doktor arıyorum ameliyatınızın üzerinden nekadar geçti?Sana tek ve net bir cevap veriyorum Op.Dr. Orhan AYDIN, üzerine tanımam hocamın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?