Ankarada Cemal Aytemiz'e Ameliyat Olanlar

Esmerai

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
376
332
Merhabalar..

Ankara'da dr. Cemal Aytemiz göğüs operasyonları ile bilgiye sahip veya bizzat kendisine muayene olup ameliyat geçirenler var mıdır, yorumlarınızı alabilirmiyim..
Dün muayene oldum lâkin aklımda bir çok soru işareti var.

19 yaşındayım aydınlatmak isteyen forum üyelerine şimdiden selamlar ve sevgiler..

Çok yakın bir tanıdık aracılığı ile oluştu bu fiyat imkanı. Kişiye özel.
350 cc 500 arasi ameliyat arasında hepsini tek tek deneyerek hangisinin uygun olduğuna o zaman fikir kılacağını söyledi.
Ameliyatı özel Veni Vidi hastanesinde gerçekleştirecek inşallah. Göğüs altı kesisi ile giriş yapacak.. Ameliyatları burun estetiği üzerine gerçekleşmiş hep. Açıkcası adam 1933 doğumlu yani 80 küsür yaşında :KK48: bu nedenle biraz tedirginim..

Çok yakın bir tanıdık aracılığı ile oluştu bu fiyat imkanı. Kişiye özel.
350 cc 500 arasi ameliyat arasında hepsini tek tek deneyerek hangisinin uygun olduğuna o zaman fikir kılacağını söyledi.
Ameliyatı özel Veni Vidi hastanesinde gerçekleştirecek inşallah. Göğüs altı kesisi ile giriş yapacak.. Ameliyatları burun estetiği üzerine gerçekleşmiş hep. Açıkcası adam 1933 doğumlu yani 80 küsür yaşında :KK48: bu nedenle biraz tedirginim..
5 bin de uygunmuş ama. Ben ilk defa duydum bilmiyorum hiç canım bilen olursa yazar. Ben nebil beyi düşünüyorum

İnşallah hayırlısı olur canim.. Sen görüştün mü doktor ile nasil gerçekleştirecekmiş operasyonu ve fiyatta ne kadarı anlaştınız ?

Umarım fiyata değer bir şey olur canim :) acaba kaç cc taktırmayı düşünüyorsun?

Merhabalar,

5 yıla yakın açılmış bir başlık , tekrardan baślik açmak istemedim.!

Dr. Cemal Aytemiz’ e operasyon olan var mı? Ameliyat olan arkadaşlar var ise yanıt verirlerse memnun olurum.:KK16:

X