Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sukocugum selam canım;
hayırdır?hastalık degıl sadece rutın kontroldur umarım.ben daha once kızımı ozele goturuyordum ama burda bır tıp merkezı acılmıstı.acıl bır gıttıgımde cok begendık.temızlıgı ılgısı guleryuzu doktoru vs...
ozlede sadece parasını verıdıgn ıcın guluyorlar.bunu anladım.ılk kzımda basıma geldı.4sene oldu aylık muayene asılarının parası gıt gel taksı parası bayagı masraflıydı.bırgun hastalandı gece doktorumuz dedık hastanesıne goturelım dedık.o yoktu hastanede ıgrenc muamele gorduk resmen.kavga ettım.yazık ınsanlar beklıyo tersleyenler bagıranlar falan.sınırlendım.dedım buranın doktorunun hastasıyım.hem ne olursam oluyum sen benım vergımle maas alıyosun hayrına bakmıyosun dıye bırbırımıze gırdık((((((
hasta cocugumu bırakıp.doktorada dedım,kusura bakmayın.hastanenızı begenmedık eee sıze gelıp baska hastraneye gıdeceksem nıye sızle devam edelım?
neyse bu tıp merkezı harıka:))))) saglık karnenle gıdıyorsun.muayene ucretsız.sadece ıslem yaprsa para alıyor.ama doktorundan calısanına cok memnunum.hatta aılecek gıdıyoruz.her bolumu ıyı.ben dıslerımı yaptırmıstım.ıslemde ucret alınıyor ondada:))gencecık doktorlar var.cocuk doktoruda ıkı kısı var.bırı bayan cok kıbar hanım sevecen
erkek olanda askerı doktor aynı zamanda dısıplınlı cok egendım ben:))
Kızlar aranızda prof vedat köseoğlu adındaki çocuk doktoruna çocuklarını götüren var mı acaba?
bu tıp merkezinin adı nedir ve nerede öğrenebilir miyim..
valla kızlar ben gatada doğum yaptım o yüzden 1,5 aylık dönemlerde oraya rutin kontrole gidiyoruz..aşıları sağlık ocağında oluyor kızım..ben çok memnunun doktorlar harika insanlar çok ilgililer ve güzel olan telefon numaralarını veriyolar hastanenein bi sıkıntı olunca arayıp telefonda bilgi alabiliyoruz..benim anlamadığım hangi hastanede doğum yaparsanız o hastanede kontrol olması gerekmiyormu bebeklerinizin..
Kızlar aranızda prof vedat köseoğlu adındaki çocuk doktoruna çocuklarını götüren var mı acaba?