Ankarada çocuk doktoru

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
683
Kızlar aranızda prof vedat köseoğlu adındaki çocuk doktoruna çocuklarını götüren var mı acaba?

sukocugum selam canım;
hayırdır?hastalık degıl sadece rutın kontroldur umarım.ben daha once kızımı ozele goturuyordum ama burda bır tıp merkezı acılmıstı.acıl bır gıttıgımde cok begendık.temızlıgı ılgısı guleryuzu doktoru vs...
ozlede sadece parasını verıdıgn ıcın guluyorlar.bunu anladım.ılk kzımda basıma geldı.4sene oldu aylık muayene asılarının parası gıt gel taksı parası bayagı masraflıydı.bırgun hastalandı gece doktorumuz dedık hastanesıne goturelım dedık.o yoktu hastanede ıgrenc muamele gorduk resmen.kavga ettım.yazık ınsanlar beklıyo tersleyenler bagıranlar falan.sınırlendım.dedım buranın doktorunun hastasıyım.hem ne olursam oluyum sen benım vergımle maas alıyosun hayrına bakmıyosun dıye bırbırımıze gırdık:(((((((
hasta cocugumu bırakıp.doktorada dedım,kusura bakmayın.hastanenızı begenmedık eee sıze gelıp baska hastraneye gıdeceksem nıye sızle devam edelım?
neyse bu tıp merkezı harıka:))))) saglık karnenle gıdıyorsun.muayene ucretsız.sadece ıslem yaprsa para alıyor.ama doktorundan calısanına cok memnunum.hatta aılecek gıdıyoruz.her bolumu ıyı.ben dıslerımı yaptırmıstım.ıslemde ucret alınıyor ondada:))gencecık doktorlar var.cocuk doktoruda ıkı kısı var.bırı bayan cok kıbar hanım sevecen
erkek olanda askerı doktor aynı zamanda dısıplınlı cok egendım ben:))

sukocugum selam canım;
hayırdır?hastalık degıl sadece rutın kontroldur umarım.ben daha once kızımı ozele goturuyordum ama burda bır tıp merkezı acılmıstı.acıl bır gıttıgımde cok begendık.temızlıgı ılgısı guleryuzu doktoru vs...
ozlede sadece parasını verıdıgn ıcın guluyorlar.bunu anladım.ılk kzımda basıma geldı.4sene oldu aylık muayene asılarının parası gıt gel taksı parası bayagı masraflıydı.bırgun hastalandı gece doktorumuz dedık hastanesıne goturelım dedık.o yoktu hastanede ıgrenc muamele gorduk resmen.kavga ettım.yazık ınsanlar beklıyo tersleyenler bagıranlar falan.sınırlendım.dedım buranın doktorunun hastasıyım.hem ne olursam oluyum sen benım vergımle maas alıyosun hayrına bakmıyosun dıye bırbırımıze gırdık:(((((((
hasta cocugumu bırakıp.doktorada dedım,kusura bakmayın.hastanenızı begenmedık eee sıze gelıp baska hastraneye gıdeceksem nıye sızle devam edelım?
neyse bu tıp merkezı harıka:))))) saglık karnenle gıdıyorsun.muayene ucretsız.sadece ıslem yaprsa para alıyor.ama doktorundan calısanına cok memnunum.hatta aılecek gıdıyoruz.her bolumu ıyı.ben dıslerımı yaptırmıstım.ıslemde ucret alınıyor ondada:))gencecık doktorlar var.cocuk doktoruda ıkı kısı var.bırı bayan cok kıbar hanım sevecen
erkek olanda askerı doktor aynı zamanda dısıplınlı cok egendım ben:))

bu tıp merkezinin adı nedir ve nerede öğrenebilir miyim..

Kızlar aranızda prof vedat köseoğlu adındaki çocuk doktoruna çocuklarını götüren var mı acaba?

şükrancım ben elvankent te oturuyorum..burada elvan tıp merkezi var vedat bey o tıp merkezinde çalışıyor..muayene ücreti olarak 10 ytl alıyorlar..
rutin kontrollerini yapıyor..ben de tesadüf eseri gitmiştim..

şükrancım sen hangi doktora gidiyorsun ve nerede oturuyorsun canım..

bu tıp merkezinin adı nedir ve nerede öğrenebilir miyim..

canım batıkentte ılkumut tıp merkezı.ben cok memnun kaldım gercekten.aylık kontrollerı asıları muayene hasta olduklarında ve oldugumuzda gıdıyoruz.
yenı dogum yapmıs arkadaslara bılgı olsun;
kalca cıkıgı ıcın ozel de cok para alıyorlar ve randevulu verıyorlar cok ılerı tarıhe.burada telle randevuyu alıp gıttık,50ytlydı hemde.ben ılk kzımda doktoru tanıdık aracılıgıyla buldum.kalca cıkıgı ıcın ısım verdı tevsıye dıye ona gıttım.5sene once dusunun 190ytlye yaptırdım.ılk bebekte herseyı onemsıyorsunuz panık oluyorsunuz bırazda ısınıze meslegınıze bakıp ozelde somuruyorlar.
burayı tavsıye ederım canlarım.

valla kızlar ben gatada doğum yaptım o yüzden 1,5 aylık dönemlerde oraya rutin kontrole gidiyoruz..aşıları sağlık ocağında oluyor kızım..ben çok memnunun doktorlar harika insanlar çok ilgililer ve güzel olan telefon numaralarını veriyolar hastanenein bi sıkıntı olunca arayıp telefonda bilgi alabiliyoruz..benim anlamadığım hangi hastanede doğum yaparsanız o hastanede kontrol olması gerekmiyormu bebeklerinizin..

valla kızlar ben gatada doğum yaptım o yüzden 1,5 aylık dönemlerde oraya rutin kontrole gidiyoruz..aşıları sağlık ocağında oluyor kızım..ben çok memnunun doktorlar harika insanlar çok ilgililer ve güzel olan telefon numaralarını veriyolar hastanenein bi sıkıntı olunca arayıp telefonda bilgi alabiliyoruz..benim anlamadığım hangi hastanede doğum yaparsanız o hastanede kontrol olması gerekmiyormu bebeklerinizin..

hayır canım;ne alakası var.dogum sonrası ıstedıgın yere goturebılırsın.bulundugun mahalledekı saglık ocakları dahıl her yere.ben yakın evıme dıye tıp merkezıne goturuyorum.acıl durumlardada aylık kontrollerde de.ayrıca saglık ocagından gelıp kapıda soruyorlar asıları tamammı dıye not alıyorlar oraya goturmeyenlerden

canım vedat bey kesinlikle çok mükemmel bir doktor .kızılayda meşrutiyette muayenehanesi .biraz diğer yerlere göre pahalı ama.Çok ilgili ve bilgili zaten gidersen sende görürsün. herşeyi en ufak ayrıntısına kadar araştırıyor.Ve hiç birşeyi atlamıyor.Bebeklerlede çok ilgili .o gatanın doktoruydu.İstersen veb sitesinden iletişim kurabiliyorsun randevuyuda oradan halledebilirsin.Ama ben derim ki eğer öyle ciddi bir problem falan yoksa o kadar paralar dökmek gereksiz arkadaşların bahsettiği poliklinik ve tıp merkezlerinde de çok iyi doktorlar var.bende acil olduğu dumlarda yenimahallede ortadoğu tıp merkezi var ya oraya yada keçiörende akbak çocuk hastanesi var buraya götürüyorum.Benim bebeğimin ciddi sıkıntıları olduğu için ilk orayı tercih etmiştim canım.Ama gitmek istiyorsan mükemmel yani.

Vedat Beyi bende GATA'dan tanıyorum çok ilgili ve bilgili bir doktor bende evimize yakın olduğundan kontrole Ümitköyde özel bir doktora götürüyorum (bence eve yakın olması çok önemli) aşı içinde sağlık ocağına götürüyoruz...

Kızlar ilginiz için çok çok teşekkürler hepinize...
Handecim ben eryamanda oturuyorum canım prof esin koç var ona götürüyorum bizim kızı muayenehanesi cinnahta
Minikkuşlarım rutin kontroller için canım Allaha şükür bebişim iyi canım

şükrancım inanmazsın ama bende tam bugün böyle bir konu açacaktım canımmm bende senin gibi iyi bir doktor arıyorum iyi bir hastane arıyorum kızım içinnn senin sayende bende bilgi sahibi oldum ..ama ben keçiörende oturduğum için bu civarlara yakın bir yer arıyorummm...

merhaba gamze ...bende keçiörende oturuyorum canım ..bilgi tıp merkezindeki çocuk doktoru çok ilgili ayrıca konusunda uzman daha bbeğimizi götürmedim malum doğmadı daha:)) kızlarımı götürdüm .ssklıysan 20 ytl gibi az bi para ödüyosun emekli sandığına bağlıysanız ödemiyosun canım..bana yakın olduğu için ben orayı tercih ediyorum..

kızlar öncelikle günaydın,özellikle keçiörende oturan bayanlar bebeklerinizi özel akbak çocuk hastanesine götürebilirsiniz.çok temiz ve çok ilgililer özellikle erhan bey var sağolsun heşeyle fazlasıyla ilgileniyor.tavsiye ederim kızlar fiyatlarda çok uygun zaten sağlık kuruluşlarıyla anlaşmalı biraz fark alıyorlar o kadar.

ben siddetle Prof Ilhan tezcan"i oneririm. Hacettepe de kendisi. Ozel muayenehanesi 'de Cinnah'ta. Her ikisine de goturebilirsin. Bebeginin onemli bir rahatsizligi yoksa dahi iyi bir hekime goturmelisin. Zira senin benim onemsemedigimiz bir bulguyla bebeklerinin hayati yada kalici bazi sorunlarina mudahele edilmis , sapasaglam hayatina devam eden aileler taniyorum. Umitkoy'de dr. Nilgun Vatandas da superdir. Baskent Universitesinden gecen yiil ayrildi. Gaziosmanpasa'da da Ertugrul Guler var, harika, bir de cocuk gelisimcisivar kendisinin , biz bazi projelerde calistik, cok keyifli bir ekip olarak hizmet veriyorlar...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve ilk mesajımı oğlumun sağlığı için yazıyorum.oğlum 4 yaşında ve artık geceleri acile gitmekten,özele dökülen paraları geçtim netice alamamaktan,ameliyat oldu bademcikler geniz eti gitti kreşe başladı ama bu seferde 3 hafta bir hasta üşütme nezle.bende keçiörende oturuyorum akbak hastanesini öneren varmı oraya götürmeyi düşünüyorum ama acili varmı hizmetleri nasıl?

Selam arkadaşlar bugün benan nımın ilk zorlu aşılarını yaptırdım. ankara keçiörende iyi bir pediatri doktoru arayışına girdim. Gidenlerden Mustafa Akbak için olumlu görüşler aldım içinizde giden varmı

arkadaşlar bende keçiörene taşındığımdan beri en acil durumlarda Akbak çocuk polikliniğine götürüyorum.Muatafa Akbakda oranın sahibi.Ve çokda mükemmel bir doktor.Her konuda çok yardımcı oluyor.24 saat hizmet veriyor muayene acil herşey mevcut çokda temiz bir hastane.Doktorları da çok ilgili her soruma mutlaka beni tatmin edici cevaplar alıyorum.Soran arkadaşlara tavsiye ederim.

bende genelde ortadoğu ya götürüyorum evimize de yakın rahat oluyor bende özele götürmek istedim eve yakın bir doktor bulamadım sürekli takip açısından acil bişey olduğunda aramak için

evet ortadoğuda çok güzel Ayşe hanım vardı halen orada mı bilmiyorum ama orasıda gidilebilecek temiz ve ilgili hastanelerden birisi.Bizim doktorumuz Vedat Köseoğlu aslında ama oda çok yoğun çalışıyor acil durumlarda Mustafa beyin hastanesine Akbak'a götürüyoruz.

Back
X