- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Dermatolog değil ama hiltonun karşısında sevilay acıbucu var, ciltten iyi anlıyor kimyasal peelinge karar vermeden önce ona bir cilt bakımına gidebilirsiniz 120 tl falandı en son
Ben ünlü Nihat Özkan da dahil çok dermatologa gittim.
En memnun kaldıklarım Atatürk Hastanesindekiler, Ayşe isimli bir doktora gitmiştim soyadını hatırlamıyorum. Bir tane daha kadın doktor vardı ona da çok çok iyi demişlerdi. Ivır zıvıra girişmeden önce gidin bir görünün. Sevgiler.
Ben ünlü Nihat Özkan da dahil çok dermatologa gittim.
En memnun kaldıklarım Atatürk Hastanesindekiler, Ayşe isimli bir doktora gitmiştim soyadını hatırlamıyorum. Bir tane daha kadın doktor vardı ona da çok çok iyi demişlerdi. Ivır zıvıra girişmeden önce gidin bir görünün. Sevgiler.
Ayşe Hanımı ben de duydum.Herkes olumlu yorumlar yapıyor.Ben de gitmeyi düşünüyorum.
Ataturk hastanesi devlet hastanesi degil mi...oralarda kimyasal peeling yapilir mı ki...
Dermatolog değil ama hiltonun karşısında sevilay acıbucu var, ciltten iyi anlıyor kimyasal peelinge karar vermeden önce ona bir cilt bakımına gidebilirsiniz 120 tl falandı en son
Müstakbel gelinimiz medicalparkta Erol bey var ona gitti çok babacan biri iyi de bir doktor der hep, ben tecrübe etmedim ama kızımız karbon lazer yaptırmıştı
O adama arkadasım gitti..kızın yüzünü mahfetti...carbon lazer risksiz ama kimyasal peeling riskli....
Aaa ciddi misin, üzüldüm, gerçi karbon lazer ne onu bilmiyorum da neyse...kimyasal peelinge gerek olmaz belki,prp ya da başka yöntemler önerilebilir
Ben de styleboomda görüp gitmiştim, doktor değil ama yılların tecrübesi mi denir artık güven veren bir kadındıGelin makyajımı yapmıştı çok severim kendisini :)
Burda peeling yapan kızların yorumlarını okudun mu, tca glikolik asit?
Ben de styleboomda görüp gitmiştim, doktor değil ama yılların tecrübesi mi denir artık güven veren bir kadındı
Size belki kimyasal peeling yapılmaz, durumunuz bunu gerektirmiyordur kendinize tanı koymayın hemen. Gidin bir görünün bence ona göre zaten doktorunuz yapılması gerekeni söyler.
Ayşe Hanımı ben de duydum.Herkes olumlu yorumlar yapıyor.Ben de gitmeyi düşünüyorum.
Ataturk hastanesi devlet hastanesi degil mi...oralarda kimyasal peeling yapilir mı ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?