Bende konyada aynı eşkilde doktor arıyorum. olmazsa ankara gideceğim.
facebook da ssvd grubumuz var, ordaki doktorlar, su geldikten sonra 24 saat beklenmeli diyor, avrupada da böyleymiş ama türkiyede direk suni sancı kanal yolu vs açılıyor. biraz şanslıysa sancıları evde çekip son dakka yetişirsin ki müdahale az olsun.. epizyo bile çok tehlikeli ve sıkıntılı bir durum, çoğu zamanda da gereksiz, doktor beklemek istemdiğinde kessiveriyor ama anne de bebek de henüz hazır olmuyor, zaten suni sancıyla, epizyoyla beklemeden doktor tarafından ayarlanınca doğumu da anne yapmış olmuyor
kime gidiyorsan git, doktorunla aylar öncesinden bile bu konuyu tamamen netleştirmeye bak. tamam diyip doğum zamanı umursamayanlar çok malesef. dosya yapıp imzalıyormuşlar ve hastane yönetimine sunuyormuşlar, bunları mecburiyet dışında istemiyorum, ne kadar sürerse sürsün doğal seyrini bekleyeceğim' diye.
Ankara doğal doğum yazınca yeşim ve Sebahat diye birlikte çalışan iki doktor çıkyordu. Yeşim Gürel sanırım. İnstagram da yeşimin bebekleri diye paylaşımlarını görmüştüm.merhaba,
acaba bulabildiniz mi doğal doğumu destekleyen memnun kaldığınız bir doktor?? yardımcı olan olursa çok sevinirim..
Olabilir canım popülerlik arttıkça biraz ücret de artıyor sanırım. Diş doktoru araştırırken bunun sıkıntısını çok yaşamıştım normalin 5 katı fiyat verenler olmuştu. Doğumda da aynı şey geçerli, maalesef ki çok doğal bir olay olan doğumlar, o kadar sunileşti ki doğal doğum lüks haline geldi. Bunda benim gibi hamile kalırsam nasıl doğurcam diye korkanların katkısı büyük maalesef. Ama kesinlikle aynı kalitede uygun bir yer de bulursun. İstersen zekai tahir hastanesiyle bir görüş. Vip olarak biraz ekstra ücret ödeyerek çok daha konforlu şekilde doğum yapanlar var diye biliyorum ilgi alaka olarakevet yeşim hanımı gördüm bende internet araştırmalarında.. ama doğum ücreti biraz tuzlu sanırımcevapladığın için teşekkür ederim bu arada..
Olabilir canım popülerlik arttıkça biraz ücret de artıyor sanırım. Diş doktoru araştırırken bunun sıkıntısını çok yaşamıştım normalin 5 katı fiyat verenler olmuştu. Doğumda da aynı şey geçerli, maalesef ki çok doğal bir olay olan doğumlar, o kadar sunileşti ki doğal doğum lüks haline geldi. Bunda benim gibi hamile kalırsam nasıl doğurcam diye korkanların katkısı büyük maalesef. Ama kesinlikle aynı kalitede uygun bir yer de bulursun. İstersen zekai tahir hastanesiyle bir görüş. Vip olarak biraz ekstra ücret ödeyerek çok daha konforlu şekilde doğum yapanlar var diye biliyorum ilgi alaka olarak
Aynı sıkıntıları yaşamaktayım 38 haftalık olduk doktorum konusunda teredütteyim özelde doktorlar neden sezeryan sezeyan die tutturuyo hala anlamış değilm.asla dewlette doğum yapmam derken zekai tahiri düşünmüyo değilim ama ordada doktor bulamaıyorum önerebileceğimiz bi doktor warmıdr zkt de.özel oda konusunda sıkıntı yaşarmıyım oda ayrı bi sıkıntıvip odayı kaldırmışlar sanırım orada.. araştırdım orayıda çok kötü yorumların geneli o yüzden vazgeçtim..
Aynı sıkıntıları yaşamaktayım 38 haftalık olduk doktorum konusunda teredütteyim özelde doktorlar neden sezeryan sezeyan die tutturuyo hala anlamış değilm.asla dewlette doğum yapmam derken zekai tahiri düşünmüyo değilim ama ordada doktor bulamaıyorum önerebileceğimiz bi doktor warmıdr zkt de.özel oda konusunda sıkıntı yaşarmıyım oda ayrı bi sıkıntı
Merhaba,
Ben de normal doğum istediğimden üniversite hastanesine gidiyordum, fakat doğum yaklaştıkça ve okuduğum kitapların da etkisiyle, bu işin -her şey yolunda gittiği sürece- psikolojik rahatlık ve fiziksel hazırlıkla alakalı olduğunu anladım. Hal böyle olunca aradığım ortamı üniversite hastanesi sağlayamıyor malesef. Ben de başka arayışlara geçtim. Yeşim - Sebahat hocaların hem çok pahalı oluşu hem de doğum yaptırdıkları hastaneye pek güvenememem yüzünden Koru Hastanesinden randevu aldım. Bence orayı bi araştırın derim. Doğumun büyük kısmında zaten ebelerlesiniz, yani ben öyle olmasını istiyorum, sakin ve özgürce gezebileceği bir ortam, beni cesaretlendiren ebe ve doktor, epizyosuz ve mümkünse epiduralsiz bir doğum. Doğar doğmaz ten teması ve kordonun bi nebze geç kesilmesi. Tüm bunları sundukları ve doğuma kadar kendi gittiğim hastaneye devam edebilmem beni cezbetti açıkçası. Size de burayı araştırmanızı öneririm.
Aynı sıkıntıları yaşamaktayım 38 haftalık olduk doktorum konusunda teredütteyim özelde doktorlar neden sezeryan sezeyan die tutturuyo hala anlamış değilm.asla dewlette doğum yapmam derken zekai tahiri düşünmüyo değilim ama ordada doktor bulamaıyorum önerebileceğimiz bi doktor warmıdr zkt de.özel oda konusunda sıkıntı yaşarmıyım oda ayrı bi sıkıntı
ben de tam olarak bunları arzu ediyorum.. doğal doğumdan yanayım.. yeşim hanıma gittim birkaç hafta önce muayene ücreti 250 tl mümkünse peşin istiyor.. doğumuda memorialda yaptırıyor ve 6000 tl doğumdan sonra nakit olarak talep ediyor.. gerçekten çok pahalı gerçekten.. bende gebeliğin başından beri sizin bahsettiğiniz koşulları sağlayabilecek dr ve hastane aramaktan yoruldum.. memorialda nesrin fenere gittim .. o da normal doğum taraftarı ama müdahaleden sakınma gibi bir durumu yok.. yani doğumu hızlandırma taraftarı olduğunu hastasının boşuna eziyet çekmesine gerek olmadığını hastasının konforunun önemli olduğunu falan söyledi.. bunlar içime sinmedi açıkçası..
Yeşim hanım memorialda doğum yaptırıyor neden oraya güvenmediğinizi söylediniz acaba?
Birde koruda kime gidiyorsunuz.. izleniminiz ne oldu karar vermenize etki eden faktörler neler oldu yazabilirseniz çok sevinirim..
Memorial' a bireysel sebeplerden biraz uzak bakıyorum, başka bir bölümünde problem yaşamıştık, yoksa doğum kliniğiyle ilgili hiç bilgim yok. Yeşim Hanım'a çok güveniyorum, o tercih ediyorsa mutlaka iyi bir yerdir. Ben Koru'nun genel olarak doğal doğumcu tavrını sevdim. Doğum odalarını da gezdim, cidden hoş bir ortam. Kadının sancılarını daha rahat karşılaması için dizayn edilmiş her şey. Ebeler çok şeyi sırtlıyor. Ben Ümit beye de Anıl hanıma da gittim, ikisi de iyilerdi. Fırat bey için de iyi diyorlar. Ama özel olarak önerebileceğim biri yok. Ben daha çok ebelerle işi götürme hayalinde olduğum için, öyle yapmayı planlıyorum. Son haftalar hepsine tekrar gider karar veririm sanırım. Eğer Yeşim hanımı sevdiyseniz, devam edin gitmişken, aralarında çok büyük fark yok parasal açıdan.
Merhaba, umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeğinizi. Ben Koru Sincan da Hüseyin beyle Doğum yaptım. Bir problem de yaşamadım. Ama normal Doğum yapmamı Güngör ebeye borçluyum. Gerçekten çok iyiydi. Ama bir daha Doğum yapsam Koru da yapar myım? Bu son çıkan - bir bebeği sakat bırakma - haberlerinden ve hastanenin de iç rahatlatıcı bir açıklama yapmayışından dolayı bir daha gitmem, artık kimseye de tavsiye etmem; hele ki Çukurambardaki Fatma ebe gitmiş, artık iyice kötüleşmiştir.öncelikle çok teşekkür ediyorum cevabınız için.. yeşimhanımda da içime sinmeyene bazı şeyler oldu..örneğin birkaç şeyi sormak için hazırladığım notu evde unutmuştum ve kendisine de söyledim durumu sonra tlf ile sordum.. bana zamanında not alıp gelseydin dedi .. sordum sorularımı ama zoraki oldu .. bence çok anlamsız bir davranıştı.. bir de herşey için ayrıca ücret talep etmelerini sevmedim.. zaten yeterince ödeme yapılıyor.. üstelik nakit olarak talep ediyor. hayırlısı artık bakalım..
Hayirli olsun bebeğiniz bize de nasip olsun inşallah:) bende 5haftalik hamileyim ve doktor hastane ariyorum cok fazla arkadasim huseyin hocayla dogum yapti ve memnunlar ama bu kisiler sadece huseyin hoca için gittiler yani koru eger hala kadin doğumdan para kazaniyorsa bu hocanın etkisi coktur bence ark.daslarimi iki ay once cikan skandali sordugumda duymamis gbi yapiyorlar huseyin hoca cok iyi diyolar sadece koruya guvenmiyorum bende.Merhaba, umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeğinizi. Ben Koru Sincan da Hüseyin beyle Doğum yaptım. Bir problem de yaşamadım. Ama normal Doğum yapmamı Güngör ebeye borçluyum. Gerçekten çok iyiydi. Ama bir daha Doğum yapsam Koru da yapar myım? Bu son çıkan - bir bebeği sakat bırakma - haberlerinden ve hastanenin de iç rahatlatıcı bir açıklama yapmayışından dolayı bir daha gitmem, artık kimseye de tavsiye etmem; hele ki Çukurambardaki Fatma ebe gitmiş, artık iyice kötüleşmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?