Ankara'da doğal doğumu destekleyen doktor/hastane

Doc dr umit korucuoglu bnm doktorum efsane bi hoca bence tanis. Kendisi korunun doktoru eski.instada gorebilirsin

merhaba ,hayırlı olsun gebeliğiniz..dogum için karar vermek aşamasında önemli olan doğal doğuma doktorun ,ekibinin, hastanenin ve sizin bakış açınız,yaklaşımınız.özel hastanelerin samimiyetlerini aklımda sorguladığım için devlet hastanesinde takip oluyorum.daha önce yakınlarımı doğurtmuş ve muayenemde bana güven veren bir doktor -hastane seçtim.( Dr.Sevgi ALTA - NUMUNE KADIN DOĞUM ).siz de acele etmeyin ,mutlaka bulacaksınız .

Cok tesekkur ederim inşallah bende bulucam:)

Koru’daki Umit Korucuoglu kendi muayenesini acti. Ankara’nin en iyi ebesi Fatma Ebeyi de ekibine aldi. Ben gebelik takibimde muayenehanesine gidiyorum ve cok memnunum. Kendisi normal dogumu destekliyor kesinlikle. Fatma ebe de cok sicak kanli, deneyimli ve isinin ehli. Ben cok memnunum, tavsiye ederim. Bizim ozel sigortamiz oldugundan kullanmadik ama dogum paketleri de hesapli diye biliyorum. Ankara’da normal dogumu destekleyen doktor arayanlar bir muayenehanesinden bilgi alsin bence. Kendisi son zamanda dogumlarda Tobb’u tercih ediyormus ama bircok hastaneyle de anlasmasi var.

bende ozel muayene ye gidiyorum yqvastan dogum yapacagim hastaneyi secmem lazim bildiginiz hastaneler var mi dogumla alakali

Ankara’da yenidogan konusunda Guven cok ilgili. Tobb’da cok dogum yapan biliyorum ama biraz yipranmis hastane, eski gelebilir size... Ana onun disinda hicbir sorun yasayan duymadim. Memorial da son zamanda populer.

Ankara’da yenidogan konusunda Guven cok ilgili. Tobb’da cok dogum yapan biliyorum ama biraz yipranmis hastane, eski gelebilir size... Ana onun disinda hicbir sorun yasayan duymadim. Memorial da son zamanda populer.
sizde biliyorsunuzdur ozelde olunca doktorun anlasmasina gore hastaneye gore para oduyoruz benim doktorumun en yukselyüksek hastanesi tobb orayi o yuzden düşünmüyorum acikcasi birde diyelim ki standart oda yerine suit oda istediniz hepsinde ekstra para oduyormussunuz ve tobbda refakatci icin ciddi miktarda para isteniyormus tobbu eledim, memorial medicana ve koru arasinda gidip geliyorum koruyu biliyorum ama diger ikisi hakkinda bilgiye ihtiyacim var

Fiyatlari bilemiyorum, biz de Guven’le gorustuk ama siz de orayi dusunmuyorsunuz. Mesela Umit hocada en uygun fiyatli olani Tobb, onun dogum paketleri var, bastan sona bir fiyat veriyor size. Buna muayeneler, tahliller ve hastaneyle dogum masrafi dahil oluyor.

kendi korudan cikmis dediniz ya orayı neden tercih etmiyor acaba

Sanirim ayrilip kendi muayenesini actigi icin... Anlasmali hastanelerinde de o da var fakat cogunluklla Tobb’u tercih ediyormus. Belki fiyat avantaji da olabilir. Ama bize 9-10 hastanelik bir liste verdi, neredeyse tum ozel hastaneler vardi Ankara’daki. Bence Koru da iyidir. Umit hocanin tercih etmeme sebebi kendi ozeliyle ilgilidir.

evet olabilir sonucta anlaştığı hastane icinde varsa sorun yok demek ki kotu degil diye dusunmek lazim:) tesekkur ederim cvplariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…