Ankara'da doğum fotoğrafçısı araştıranlar,

zeynepyaso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
352
0
46
Diğer
Ankara'da doğum yapacak hamişler doğum fotoğrafçısı araştıranlar,tavsiye edenler doğum odası süsleme yaptıranlar fiyatları paylaşalım lütfen

kızlar bana uygun fıyata ankarada doğum fotografçısı lazım yardımcı olurmusuz şimdiden teşekkürler

Kısmetse 2015 mayısda doğumum , bende uygun fiyatlı işini çok severek yapan bir sanatkar arıyorum. bazı bahsi geçen isimlerle görüştüm ama , bütçemize pek uymadı , bildiğiniz uygun ve Ankara'da olan birileri varsa yardımcı olursanız sevinirim:)

Ankara da dogum fotografci ucretleri NE kadar cekim ve album yapilcak

Benm Bu konularda pek bilgm yok ilk hamileligm tam olarak tarih ve hastane secimi de yapmadik ikiz bebek bekliyorm temmuz sonu yada agustos basi gibi gozukuyor doktorumla hastaneler arasinda tam bi secm yapamadik Tobb yada acibadem diye dusunuyoruz sadece hic bi bilgm olmadigi icin internetten bakinirken gordum guzel bi album olsun istyorm nakit odeme yapacgz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara da dogum fotografci ucretleri NE kadar cekim ve album yapilcak
Ankara da doğum çekimleri yapan biri olarak albüm dahil 400 tl den başlayıp 1500 tl ye kadar giden birçok paket mevcut. tam olarak nasıl bir albüm istediğinize, kaç fotoğraflık bir çekim istediğinize, fotoğrafçıların ne kadar süre ile çekim yapacağına göre ve daha bir çok ayrıntıya bakılarak fiyatlar belirlenir.

Back
X