Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kısmetse 2015 mayısda doğumum , bende uygun fiyatlı işini çok severek yapan bir sanatkar arıyorum. bazı bahsi geçen isimlerle görüştüm ama , bütçemize pek uymadı , bildiğiniz uygun ve Ankara'da olan birileri varsa yardımcı olursanız sevinirim:)
Benm Bu konularda pek bilgm yok ilk hamileligm tam olarak tarih ve hastane secimi de yapmadik ikiz bebek bekliyorm temmuz sonu yada agustos basi gibi gozukuyor doktorumla hastaneler arasinda tam bi secm yapamadik Tobb yada acibadem diye dusunuyoruz sadece hic bi bilgm olmadigi icin internetten bakinirken gordum guzel bi album olsun istyorm nakit odeme yapacgz
Ankara da doğum çekimleri yapan biri olarak albüm dahil 400 tl den başlayıp 1500 tl ye kadar giden birçok paket mevcut. tam olarak nasıl bir albüm istediğinize, kaç fotoğraflık bir çekim istediğinize, fotoğrafçıların ne kadar süre ile çekim yapacağına göre ve daha bir çok ayrıntıya bakılarak fiyatlar belirlenir.