Ankarada dogum için devlet hastanesi önerecek olan var mi

Bebegim__06

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
183
73
13
Merhaba arkadaşlar doğumuma az kaldı devlet hastanesinde dogum yapacağım ama hangi hastaneye gideceğim bilmiyorum devlet hastanelerinin pek iyi olmadığını biliyorum ama yinede en iyisi hangisidir tecrübeli olanlar lütfen yardım edin

Saolun o sayfayi inceledim ama ben ozelde degil devlet hastanesinde dogum dusunuyorum o yuzden o sayfada bi universite hastanelerine baktm
aa evet hep özeldi bu sayfa unutmusum. ben muyeneelere gata ya gıdıyorum. ord akarsılastıgım kızlar var daha once doum yapanlar var cok memnunlar aynen özel gıbı dıyorar orayada bak ıstersen

Bnm de suanda kafamda ankara univer. tip fakultesi ankara hastanesi zekai tahir ve zubeyde hanim var bunlari arasteyorum bide gataya bakayim o zamn tesekkur ederim
aa evet hep özeldi bu sayfa unutmusum. ben muyeneelere gata ya gıdıyorum. ord akarsılastıgım kızlar var daha once doum yapanlar var cok memnunlar aynen özel gıbı dıyorar orayada bak ıstersen

Selam canim bestepede sami ulusun turgut ozal ek binasi var orasi eskiden ozel hastaneydi devlet el koydu ben suan orayi ve gulhane gibi sonradan devlete devredilen hastanleri arastiriyorum sende bi bak istersen bende ogrendiklerimi yazicam daha tam net bilgilere ulasamadim. Devletin sartlari dedigin gibi kotu ama sonradan devlet olan hastaneler odalar ve sartlar olarak tabiki daha iyidir Allah hepimize kolay dogum nasip etsin.

Meraba kizlar bende dogum yapmadan once devlet hastanesi arayisina girmistim formda kimse devlete gitmiyo galiba herkez ozelde ben devlet hastanesinde dogum yaptim bi arkadasimda medikal parkta arkadasim paramla rezil oldum dedi. Ben etlikte dogum yaptim riskli bi gebelik surecim vardi takiplerim sirasinda doktorlar cok ilgilendiler hatta erken dogum riski ile 7. Ayimda 2 gun hastanede yattim yogun bakimda hemsireler ve bakim cok guzeldi normal servisler kotu, kotu olmasida 1 odada 5 yatak olmasindan dolayi hemsireler kiminle ilgilenecegini sasiriyo

Uni hastaneleri 16. Haftadan sonra almiyo diye biliyorum. Birde y.mahalle devlet hastanesine gitmistim ordanda memnun kaldim fakat randevu bulmak cok zor eger randevusuz gidersen cok bekliyosun.

Canm bende zubeyde hanmda yada zekai tahirde yapcam buyuk ihtmal eskiden oralarn cok kotu oldugunu duydum ama yeni gidenler kalabalk olmasi disinda gayet iyi diyorlar zekai tahirde ozel oda tutanlar cok memenun ozel hastane gibi diyorlar bakalm hayrlisi artk

Canım seninle günümüz aynı hangi hastaneye gidiyorsun acaba bir de ben ailemin yanına Yen'i geldim acil Doğuma gitsem hastaneler alır mı? Yenimahalle araştırma hastanesini çok duydum bende

Canım seninle günümüz aynı hangi hastaneye gidiyorsun acaba bir de ben ailemin yanına Yen'i geldim acil Doğuma gitsem hastaneler alır mı? Yenimahalle araştırma hastanesini çok duydum bende
Kizlar etlikte eger ozel oda ayarlarsaniz gayet rahat edersiniz hem refakatci kalir yaninizda y.mahallede zaten odalar ozel oda gibi 2 kisilik tuvalet banyo odada o yonden guzel ben etlikte yaptim dogumhanede asistanlar felan cok yardimci oluyo bide dogum aninda is aslinda sende bitiyo onlar seni yonlendiriyo kendini aglayop sizlamaya verecegine ikinmana odaklandiginda dogumunda rahat oluyo y.mahallede yenidogan yogun bakim yoktu insallah ihtiyaciniz olmaz ama eger olursa bebegi baska hastaneye gonderiyolar

Canm ben suan zekai tahire gidiyorum baslarda zubeyde hanima gittim ama dogum icin hangisine giderim bilmiyorum sen ikisinede gitsen doguma alirlar devlet hastanesi sonucta biyere gondermezler

Canm sen etlikte ne zamn dogum yaptn bu etlk dedigin zubeyde hanmla ayni yer dimi ben gecen hafta zekai tahirin ozel odasini ogrendim artk ozel odadn ucret alinmiyormus o yuzden herks terch ediyrmus dolu olma ihtmli var bide sezeryan olana oncelik veryolarms bnm suan normal olack buyuk ihtml o yuzdn ozel oda bnm icin zor gibi zubeyde hanmda tam bilmuyrm ozel oda istedignde bulabilymusun ucreti varmi varsa ne kadr

Kizlar sami ulusun turgut ozal binasina gittim klasik bir devlet hastanesi oyle ozelden dondu diye ozel gibi degil ama guzel. muayene sirasinda ultrasonla doktor odada bakmiyor radyoloji birimine gonderiyor o konuya hic anlam veremedim. Elime bir resim bile vermediler ultrason sonucu olarak bi kagit verdiler doktora gosterdim cok sacma geldi. Dogum sonrasi odalari sordum hemde bir cok kisiye butun odalar tek kisilik degilmis 2 kisilik odalarda varmis tekler bitince 2 kisilige goturuyolarmis.dedim ki ozel oda gibi tutmak mumkun degilmi yok o sansiniza dediler.

Canm 30lu haftalardn snra ultrason resmi vermiyolar herlde ben baslarda hep veryolardi hatta 2 tane falan veryolardi snradan hic vermediler hala gidiyom hala vermiyolar dedin gibi ulrtsn snucu yazan kagit yada nst kagidi veryolar o kadr

Ben de gittim dün, benim girdigim odada bakti ultrasona ama 2 dk surmedi suyu normal haftasyla uyumlu kalkabilirsin oldu , dedigin gibi ultrason resmide vermediler kilo boyda soylemedi 3 4 dkikada ciktim nstye girdim , bilmiyorum kafam cok karisik herkes ozel gibi olmaz tabi burda onu beklemiyceksin diyor, ozele gitmek istiyorum cevre baskisi var resmen devlete git butun olaylar ozelde oluyor ticarete cevrmisler tecrube daha az vs vs kafam o kadar karisik ki napicami bilmiyorum dogum geldi nerdeyse hastane belirleyemedim

Canm bncede devlete git bnde ozellere guvenmiyorum devlette ilgi olmasada bn islerini yaptiklarini dusunuyorum ozelde biraz daha ilgili ve uzun bakiyolar dogru ama uzunda olsa kisada olsa ayni seye bakiyorlar bnce bostan yerede o kadar para verme ozele ben ozelede gittim devletede gittim ozellerden pek memnun kalmadm acikcasi o yuzden suan devlete gidiyorm dogumuda devlette yapcm ins ozeller bi sknti oldugnda devlete sevk ediyolr ama devlet oyle degil biyere gondermiyolar

Hangi hastaneye gidiyorsun canim ? Ben ankaraya yeni geldim gata ve sami de baslattim kontrolleri hala da kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…