ANKARADA DOĞUM İÇİN HASTANE VE DOKTOR ÖNERİLERİ

3. hamileliğim ve asla tek doktorla yetinmem..özele de gidiyorum lokman hekim pakize eylem hanıma,etlik doğumevine de gidiyorum ahmet okyar beye..sonuçta birinin görmediğini biri görür.çok şükür şimdiye dek birbirlerinden farklı bir şey söylemediler böylelikle içim rahat ediyor..

gata da doğum yapan ya da yapacak olan var mı acaba bayanlar ?
ben şu an etlik zübeydeye gidiyorum ve orda doğurmak istemiyorum ısınamadım hastahaneye
özellerde iyisi pahalı orta hallesinin de yeni doğan ünetisine güvenmeiyorum
benim eşi asker olan bir arkadaşım gatada imkanı olduğu halde orada doğum yapmayı reddetmişti.hacettepede yaptı doğumunu..gatayı beğenmemişti..sebebini çok merak etmedim o dönem ..görürsem sebebini soracağım bu sefer

Bende gatada doğum düşünüyorum sadece bir kez gittim takibe ama kalabalık bürde her seferinde başka doktor bir kişiye takip olamıyorsun, kararsızım doğumda sivil personele sınır var diye biliyorum

etlikte öyle her defasında başka doktor denk geliyor, mhrs den randevu alayım diyorum oda genelde sistemleri kapalı oluyor :( orda ki özellikle bayan dr cok sevimsiz ısrar etmedikce doğru düzgün bakmıyorlar

benim eşi asker olan bir arkadaşım gatada imkanı olduğu halde orada doğum yapmayı reddetmişti.hacettepede yaptı doğumunu..gatayı beğenmemişti..sebebini çok merak etmedim o dönem ..görürsem sebebini soracağım bu sefer

açıkcası bende merak ettim öğrenip paylaşırsan sevinirim, lokman hekimi düşündüm ama
yorumlar olumsuzdu diye vazgectim

etlikte öyle her defasında başka doktor denk geliyor, mhrs den randevu alayım diyorum oda genelde sistemleri kapalı oluyor :KK43: orda ki özellikle bayan dr cok sevimsiz ısrar etmedikce doğru düzgün bakmıyorlar

açıkcası bende merak ettim öğrenip paylaşırsan sevinirim, lokman hekimi düşündüm ama
yorumlar olumsuzdu diye vazgectim
lokman hekimin doktordan doktora fark var..ilk başta aysun hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım pakize hanımı çok tavsiye eden vardı ona döndüm memnunum şu anda..yine de özele pek güvenilmez deyip eğitim araştırma hastanesi olan etliğe gidiyorum onların da doktor odasındaki ultrason chazları kalübeladan kalma :D

lokman hekimin doktordan doktora fark var..ilk başta aysun hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım pakize hanımı çok tavsiye eden vardı ona döndüm memnunum şu anda..yine de özele pek güvenilmez deyip eğitim araştırma hastanesi olan etliğe gidiyorum onların da doktor odasındaki ultrason chazları kalübeladan kalma :KK70:

Aysun hanimdan neden memnun kalmadiniz?

Bende ikizlere hamileyim 8.haftadayim sürekli gidecegim dr bulamadim..özeller cok uçuk fakat devlete de gidemem..bana alaninda iyi olan bi dr önerebilir misiniz?

boncuklu gelin boncuklu gelin fiyat hakkında bilgi verir misin , bide hangisinde doğurmayı düşünüyorsun
etlik mi, lokman hekim mi
fiyatları koru hastanesinden daha uygun olduğunu biliyorum arkadaşlarımdan....telefonla bilgi vermiyorlar..bizzat danışmayla yüzyüze konuşmanız lazım..ben konuşmadım henüz..normal doğum olursa lokman hekim,,sezeryan olursa etlik diyorum..lokman hekimin yenidoğan ünitesi olup olmadığını da bilmiyorum..etlik bu konuda daha güvenilir geliyor bana

buldunuz mu hastanenizi acaba

malesef beğendiklerim pahalı, uygun olanlar ise beğenmediklerim

su an aklıma akrapol var bu hafta ona gitmeyi düşünüyorum hem fiyatı uygun hemde güzel yorumlar yapılmış
siz baktınız mı

malesef beğendiklerim pahalı, uygun olanlar ise beğenmediklerim

su an aklıma akrapol var bu hafta ona gitmeyi düşünüyorum hem fiyatı uygun hemde güzel yorumlar yapılmış
siz baktınız mı
şimdiye kadar nereye gittin ben Zübeyde hanım 1 sefer Turgut özal birde umut tıp merkezine gittim.hiç birinden memnun kalmadım etimed düşünüyorum şimdide ücreti uygun.gerçi benim gebelik riskli sınıfına giriyor ondan ünv hastanesine mi gitsem diyorum

şimdiye kadar nereye gittin ben Zübeyde hanım 1 sefer Turgut özal birde umut tıp merkezine gittim.hiç birinden memnun kalmadım etimed düşünüyorum şimdide ücreti uygun.gerçi benim gebelik riskli sınıfına giriyor ondan ünv hastanesine mi gitsem diyorum

hep etliğe gittim 27ci haftam, ama ne kadar doktordan memnun kalırsak kalalım doğuma başkası girecek, eğer riskli gebelik bölümünde isen iyi bi yer bulmalısın. hangi özele gidersen git etlikte de dosyan olsun sonucta riskli gebelikte en iyi hastahanelerden daha gebeliğin başındasın bir çok tetkini bence orda yaptır. riskli gebelikte güven hastahanesi haccette hastahanesi de iyiymiş diye duydum

hep etliğe gittim 27ci haftam, ama ne kadar doktordan memnun kalırsak kalalım doğuma başkası girecek, eğer riskli gebelik bölümünde isen iyi bi yer bulmalısın. hangi özele gidersen git etlikte de dosyan olsun sonucta riskli gebelikte en iyi hastahanelerden daha gebeliğin başındasın bir çok tetkini bence orda yaptır. riskli gebelikte güven hastahanesi haccette hastahanesi de iyiymiş diye duydum
bende riskli diye etliğin riskli gebeliğine devam ediyorum dosyam var. ama bilmiyorum bende kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum onu kullandırmıyorlar yazmıyorlar bana sırf bu yüzden iğne yanlısı bir yere gitmek istiyorum.birde zekai tahire gitcem sırf dosyam olsun diye

Ne koru hastanesi ne umit korucuoglu asla ve asla tavsiye etmiyorum ben de bu forumlarda umit korucuoglu nu oven biriydim onun yuzunden bebegim ölüyordu. Hastane ihmaller hastanesi bir epidurali bile alti ayri yerimden denediler sakat kalmadigima sukrediyorum. Ah beni uyaran olsaydi son dakkada bile giderdim ordan.
muthis bir pr calismasi yapmis hastane normal dogurtcam diye zorlayip bebegi tehlikeye atabilen hastane... anlatsam inanamazsiniz öyle kötü gunler yasadim ki onlar yuzunden berbat bir dogum sureci ve lohusalik gecirdim. Psikolojimi baska bir doktor toparladı saolsun. Sakin arkadaskar hersey normal dogum demek değil uygun olsa da olmass da insani zorlamak aksama kadar suyu gelen hastayi bekletip bebek enfeksiyon kapabilir diyip sezeryana almak? Zaten ailesinde normal doguma yatkin kişi de yokmus diye bir yorum ile ameliyata karar vermek. Kimlere guvendim ben hala inanamiyorum. Ben yandim siz yanmayin!

Arkadaşlar Umit Korucuoğlu şiddetle tavsiyemdir!!!
Normal doğumla sezaryen doğum arasında karar veremiyordum. Salosun Ümit hoca o kadar destekleyici ve motive edici yaklaştı ki sayesinde HARiKA bir normal doğum süreci yaşadım. Suyum geldikten 1 gün sonra oğlumu aldım kucağıma. Ağrı gelmeyince su gelince insan biraz endişeleniyor tabi ama o zaman suyu gelen herkesi denemeden sezaryene mi alsın doktorlar. Normal doğurtan doktor sayısı o kadar azken sırf normal doğurtmayı denedi diye doktor karalandığına ilk kez şahit oluyorum. Kimse kimseyi normal doğurtmaya zorlamıyor anne isterse tabikide sezaryen yaptırır ama normal doğum isteyen birinide doğrudan suyu geldi diye sezaryene alan doktordan şüphe etmek gerekir bencede.

Normal doğumla sezaryen doğum arasında karar veremiyordum. Salosun Ümit hoca o kadar destekleyici ve motive edici yaklaştı ki sayesinde HARiKA bir normal doğum süreci yaşadım. Suyum geldikten 1 gün sonra oğlumu aldım kucağıma. Ağrı gelmeyince su gelince insan biraz endişeleniyor tabi ama o zaman suyu gelen herkesi denemeden sezaryene mi alsın doktorlar. Normal doğurtan doktor sayısı o kadar azken sırf normal doğurtmayı denedi diye doktor karalandığına ilk kez şahit oluyorum. Kimse kimseyi normal doğurtmaya zorlamıyor anne isterse tabikide sezaryen yaptırır ama normal doğum isteyen birinide doğrudan suyu geldi diye sezaryene alan doktordan şüphe etmek gerekir bencede.

hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat olmayı nesip etsin inşAllah,
hangi hastahane canım ve fiyat bilgisi verirmisin

Bende gelecek hafta tavsiyeler üzerine Aydan Biri hocaya gidecem hakkında çok iyi şeyler duydum en güzeli normal doğum yanlısı bi dr .Özel muayinehane gidecem ama doğum koru hastanesinde yaptiriyorMuş .umarım hersey iyi olur

Uyeliginiz hayirli olsun. Sozleriniz de bana cok hazirlanilmis da yazilmis geldi nedense.
Herneyse ben o hastaneden sag salim ciktigima dua ediyorum bebegimle. Yasadiklarimin binde birini yasamqsini istemem kimsenin. Eger siz de gercek uyeyseniz duyarli yaklasin hanfendi kimin ne yasadigini yaninda olmadan bilemezsiniz! Kirkim ciktiginda muayeneye gitmem gerektigini bile sagdan soldan ogrendim de baska bir doktora gittim.
Ben yandim baskalari yanmasin. Hastane de hatali oldugunu kabul etmis siz kim oluyosunuz da beni haksiz duruma düşürmeye calisiyosunuz pardon? Ha gercek uye oldugunuzu farzedip yaziyorum bunları;)

Back
X