ANKARADA DOĞUM İÇİN HASTANE VE DOKTOR ÖNERİLERİ

Sunu da belirtmeden geçmeyeyim on saat sonunda bebek enfeksiyon kapabilir diyip sezeryan oneren de kendisidir. Böyle bir risk var madem neden basta soylenmez değil mi? Artik bu konuda bişey yazmayacagim bosuna cvp yazmayin yeni üye arkadas...

Hanımefendi
Ben yandım başkası yanmasın diyorsunuz ama bende %100 un üzerindeki memnuniyetimden bahsediyorum. Tıbbi bir bilgim yok. Sizinde olduğunu hiç sanmıyorum. Insanların karalamak için boşbeleş yüzlerce yorum yazan biri değilim. I yüzden yadırgamışsınızdır normal. Siz ne kadar gerçek üyeyseniz bende o kden gerçek üyeyi M sadece vaktim dar insanları karalamak yerine oğlumda ilgileniyorum.sizinde doğum depresyonunuzu doktorumuzdan değil başka yerlerden çıkarmanızı tavsiye ediyorum.

Cok güldüm gulerken de empati yoksunu hemcinslerimi dusundum. Bir de vakti dar olup hemen uye olan uyeliginin ilk mesajini da ayni doktorun kurdugu cumlelerle bu konuya yazan doktor fedailerini gordum gercekten cok samimi:)

Sen benim kadar gercek üye olsaydin fake oldugun bu kadar belli olmazdi o kadar belli ki pes hadi kendi işine bak cok yogunsundur. Hem anne olup hem her isin ustesinden gelmek her yigidin harci drgil sen de haklisin:KK51:

hanımlar cebeci tıp hakkında bilginiz var mı orda doğum yapan ??
dışardan bi hocaya muayene olup orda doğum yaparsak ne öderiz
ve hangi hocaları iyidir

Profil resmimi sigara içen bi kadını koymayarak anneliğin hakkını verdiğimi ispatlıyorum zaten depresif kişilik. 30 yılda edindiğim hayat tecrübesi de sudur ki kalbi kötü insanlar kötülüğü çeker. Sen benim üyeliğimi sorgulayacağına kendi kalbini sorgula. Maşallah yorum sayındanda görüldüğü gibi herkonu hakkında bilgilisin yani eşittir hiç bir şey bilmiyorsun. Klasik depresif Türk kadını tipi. Çok biliyorsan kendi kendine evde doktorculuk oynasaydın şekerim hastanelerde ziyan olma sen.

Öncelikle sirf bana cvp vermek icin siteye girip ne kadar msj yazdigima kadar ilgilenip onemsediginiz icin teşekkür ederim. Klasik Türk kadini olmak da benim icin sereftir gurur duyarim. Depresyonda oldugumu ileri surup durdugunuz cumlem nerede yaziyor bilemedim ama okudugunuzu anlamaniz icin kitap tavsiye edebilirim belki edindiginiz 30 yillik deneyime yenilerini eklersiniz faydasi olur. Doktorculuk oyununu simdilik oynamayi dusunmuyorum ama bebegim biraz daha büyüsün kesinlikle oynayacagiz beraber dikkate aliyorum tavsiyesinizi tesekkurler tekrar.

Su cvptan sonra sizi gorunmez yapiyorum cirpinip da biseyler yazmayin ya da yazin banane gormeyecegim ki zaten. Dusundum de sirf bu yuzden yeni bir uyelik alabilirsiniz.

Bir de kalbim karaysa sizinki benden kara :)

Eğer son cümleyi kurmak gibi bir takıntınız varsa ben mani olmayım bu mesajım sondur. Çocuğunuza ileride doktorluğun 7+4+ mecburi hizmet olduğunu Hacettepe tıpa girmek için Türkiye'nin en iyilerinden olmak gerektiğini evde klavye başında oturan insanların bu eğitimi sadece duyumla ve internetten öğrenebildiğini de öğretin lütfen. Şimdi bu yorumum üzerine siz benim yine üyeliğimi sorgulayacaksınız ama ben tıp eğitimi almasamda ailemde alanlar olduğu için bu kadar duyarlıyım bunu da belirtiyim. Benim sanal arkadaşlara ihtiyacım yok çok şükür. O yüzden sorunlarımı dertlerimi burdan paylaşmıyorum.
Yine yeniden söylüyorum Ümit KORUCUOĞLU gördüğüm en doğru düzgün doktordur,insandır,hocadır.
Saatlerce normal doğum deniyorsa insanlara olan saygısındandır. Hastası doğuramıyorsa bebeği tehlikeye elbette atmaz sezeryene alır.

Ayy cok sıkıldım sizim tartismanizdan.
Ben her msj bildirimi bizim için bir bilgi derken siz cıkıyorsunuz. Kavganizi dm den yapsaniz keşke

Arkadaslar ben Tolga Ecemis'e gidiyorum. Su an cok memnunum. Kendisinin ozel muayenesine gidiyorum ama Ozel Liv Hastanesi ile anlasmasi var, yarim gun orada calisiyor. Dogumu da orada yaptiriyor.
liv hastanesi cok pahaliymis (ben daha sormadim dogum fiyati) ama Tolga Bey'in orayla anlasmasi oldugu icin onun hastalarina daha uygun oluyor diye biliyorum. Nerdeyse yari yariya dusuruyorlarMis fiyatlari. Ogrenince yazarim.

2 hafta sonra bebeğimi kucağıma alıyorum.
Ankara'ya 4 sene önce taşındık fazla doktor ve hastane bilgim yoktu.
Tavsiye üzerine Koru Hastanesi'nde Ümit Korucuoğlu'na gittim hamile kalınca.
Ve herkese tavsiye ediyorum.Evet Ümit Bey çok yoğun.Hastanede Kadın Doğum Bölümü'nde en çok hastası olan doktor sanırım kendisi.Ama bu yoğunluğa rağmen hastaları ile içtenlikle ve özenle ilgileniyor.
Tahlili sonuçlarına hastanenin internet sayfasından ulaşabilmenize rağmen tüm sonuçları telefon ile çıkara çıkmaz size bildiriyor.
Her kontorlde aklıma gelmeyen bir sürü şeyi o hatırlatıp bei uyarıyor.
Sorunlu bir hamilelik yaşadım.Ve bu hamilelik boyunca gece gündüz ne zaman arasam aynı nezaket ve ilgi ile cevap verdi.
Bir kadın doğum doktorundan ne beklersiniz bilmiyorum.
Daha ilk muayneden sonra kendisi ile devam edip etmeyeceğimiz belli değilken bile hemen eşime ve bana kartını verdi.
Ama Ümt Bey güleryüzü ve rahatlatıcı tarzı ile benim gibi endişeli ve kararsız bir anne için çok iyi bir seçim oldu.
Dediğim gibi çok fazla doktor ismi bilmiyorum Ankara'da..Ama Ümit Bey'den çok memnun kaldım.Bundan sonra da herkese tavsiye ederim.

Back
X