Ankarada doğum sonrası heyet raporu

eyican06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
946
286
123
Ankarada doğum sonrası heyet raporu almak istiyorum. gerek manevi gerekse maddi imkansızlıklar nedeniyle rapor almam gerekli. araştırdım pek brsey bulamadım bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı. daha önce rapor alan yada bu konuda bilgi sahibi olan hastane tavsiye edebilen biri çıkarsa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba,

İstanbul'da çalışmaktayım. Eylülün başında doğum yaptım, normalde ücretsiz izin almayı planlıyordum ama mevzuatı inceledim, izne çıkmadan 2 hafta içinde ücretsiz izin dilekçesini göndermek gerekiyormuş. tabi bu bilgiyi çok geç öğrendiğim için ücretsiz izin olayım yalan oldu.

Bebeğim de malesef çok sağlıklı değil. kızamık ileri boyutlara ulaştı Bana şimdi istanbul'da heyet raporu verebilecek sgk anlaşmalı özel hastane lazım. bilgisi duyumu olanlar lütfen bilgilendirsin. Çok ama çok zor durumdayım, el kadar bebeğimi istifa pahasına da olsa bırakamam.

Yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürler.

Eylülün başında doğum yaptıysanız en az 8 hafta doğum izniniz var..oda en az 8 hafta dopum öncesi kullanmadıysanız yaklaşık 13 hafta yapıyor. Bu durumda niye rapora ihtiyacınız var ben anlamadım.

Doğum öncesi kanamalı hamilelik dönemi geçirdim, izin hakkımın önemli bir kısmı hamilelikte geçti malesef

Canım bak bende devlet memuruyken doğum yaptım ister devlet memuru ol istersen özel sektörde çalış doğum sonrası en azından 8 hafta yani yaklaşık 2 ay ücretli doğum iznin vardır..öncesinde kullandığın izin ne olursa olsun doğum sonrası 8 hafta analık iznin sabittir....ikincisi eğer devlet memuruysan doğuma bağlı ücretsiz için mazeretsiz dilekçeni verdiğin gün ücretsiz izne ayrılırsın..mazerete dayalı ücretsiz izinlerde belli bir süre beklenir...bence tarihleri ve haklarını tekrardan kontrol et....özel sektördeysen doğum iznin bitince ancak o zaman rapor için başvurursun çünkü resmi doğum izninde olan kişiye rapor veremez doktor...tüm sistemlerde hepsi otomatik olarak gözükür...

Çok pardon siz düzeltinceye kadar farkedemedim, 20 eylülde bahsettiğiniz 2 aylık iznim bitecek, ondan eylüle sabitlenmişim :)) ben doğumu daha erken yaptım tabi ki ee heyet raporunu hangi hastanede alabileceğim konusunda fikri olan yok mu ( çok zor durumdayım kızlarrrr

Ben dogum sonrasi iznim bittigi gun ucretsiz izin dilekcesi verdim ve ayrilisimi yaptim. Bir yanlislik olmasin??

kolay kolay heyet raporu vermezler, gerçek bir rahatsızlığınız sizin yada çocuğunuzun yoksa.. Allah korusun olmasında rahatsızlığınız.

Bi çok tanımadığım aldı ve farklı doktorlardan

Ankara da benim bildiğim 1 veya iki heyet veren tıp merkezi mevcut. Bunlardan en güvenilir olanı yeni orta doğu cerrahi tıp merkezi yeri ivedik metrosnun tam karşında. Telefon ile fazla bilgi alamadım fakat oraya gittiğimde bir hemşire ile ileşime geçtiğimde beni doktora yönlendirdi. Ama bazi sartları var doğum sonrası heyet raporunu veriyorlar fakat buna nazaran diğer olaylarda sizin doktoru iknanıza kalmış fiyatları bence çok makul 40 günlük heyet raporuna tüm masraflarınız dahil 550 lira ücret istiyorlar. Ben 3 ocak 2016 da aldım.

8 hafta veya 13 hafta(doğum öncesi kullandığınız süreye bağlı) izininizi bitirdikten sonra 3 veya daha fazla kadın doğum doktoru olan ssk ile anlaşmalı bir özel hastaneden heyet raporu alabilirsiniz çok uzun süren bir rapor verilmez ancak heyet raporu olduğu için bittikçe uzattırabilirsiniz tabi o da biyere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…