Doğuma Hazırlık Ankara'da doğum yapacaklar!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
meraba filizim lina bize çok yakın ama hakkında bir bilgim yok üstelik doğum yaptırmadığı için tercih etmedim kontrollerime gitsemmi acaba oraya diye düşünüyorum fiyatları nasıl 35 tl diye duymuştum doğrumudur

Ben memnunum canım evet 35 tl.Ve kullanılan cihazlarda çok gelişmiş.Gittiğim doktor zaten riskli gebelikler üzerine çalışıyor..Tavsiye ederim yani.

çok teşekkür ederim ederim canım bugün etlik zübeyde hanıma gideceğim memnun kalmazsam lina ya gideceğim

konuyu tekrar hatırlatmakta fayda var.

Ankarada ki anneler nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz :31:

Merhaba, ben TOBB'da doğum yapacağım. Fiyatlar yılbaşı öncesi 4800 normal ve 5200 sezaryandı. Değişmiş olması muhtemel.

Merhabalar, ben evlilik dolayısıyla istanbuldan ankaraya yerlestim henüz hamileligim yeni ama hastane doktor araştırmaya başladım şimdiden ama ankarada hastane doktor fiyatları aşmış kendini çok şaşırıyorum duydugum fiyatlara:-) benim esimde isi geregi az cok hastaneler hakkında bilgi sahibi oldugu için dahada seçici davranıyoruz ama dedigim gibi baktıgımız hastaneler gercekten cok pahalı az cok durumumuz müsait ama o kadar parayı o hastanelere vermekte istemiyorum o yüzden şimdilik kontrollerim için zekai tahire gidiyorum cok mükemmel olmasada iyi bence dogum icinde burası hakkında iyi seyler duydum gerek dogum yapan yakınlarımdan gerekse hastanede konustugum insanlar iyi oldugunu söylüyor özel oda tutma gibi bir hakkımızda varmıs bakıcaz artık burasıda olmazsa istanbulda annemin yanında özel bir hastanede yapmayı düşünüyorum istanbuldaki fiyatlar buraya göre gayet iyi. Nerde olursa olsun insallah hepimiz saglıklı sıhhatlı dogumlar yaparız:-)

ben sincan koru diye düşünüyorum başka bi sıkıntı çıkmazsa

Arkadaşlar lina da normal doğum ücreti nedir bilen var mı? bide kaç ay önceden doğum için özel hastaneye randevuya başlasak iyi olur? mesela benim mayısın 27 si gözüküyo doğum. bi ay önceden özel hastaneden gün almak falan gerekiyo mu?

Ben memnunum canım evet 35 tl.Ve kullanılan cihazlarda çok gelişmiş.Gittiğim doktor zaten riskli gebelikler üzerine çalışıyor..Tavsiye ederim yani.

lina'nın sahibini tanıyorum. 22 haftalık hamileyim ilk günler kendisiyle çok görüştük. evet doktorları ve hastane ile ilgili söylenecek söz yok. ancak en önemlisi zaten doğum değil mi? doğumun olmaması üzerine tanıdık dedirtmeden vazgeçirdi.

lina'nın sahibini tanıyorum. 22 haftalık hamileyim ilk günler kendisiyle çok görüştük. evet doktorları ve hastane ile ilgili söylenecek söz yok. ancak en önemlisi zaten doğum değil mi? doğumun olmaması üzerine tanıdık dedirtmeden vazgeçirdi.

Nasıl anlamadım?Nasıl doğumun olmaması

TOBB ETU Hastanesi'nde dogum yapacagim. Hamileligimin takibi icin de oraya gidiyorum. Doktorumdan memnunum, hastane zaten yillardir gittigim (Mesa Hastanesi'yken de gidiyordum) bir hastane.

2013 yili Kasim ayinda sordugumda, normal dogum icin 4500TL, sezeryan ile dogum icin 4750TL demislerdi diye hatirliyorum. Doktor cocuguyum ve (hamileligi kapsamayan) ozel saglik sigortam var, bu iki durumda TOBB ETU Hastanesi (ve bircok baska ozel hastane) indirim yapiyor. Bu sebeple fiyatlar herkes icin ayni olmayabilir. Emin degilim.

Son düzenleme:
Back
X