ANKARA'DA DOKTOR ÖNERİLERİ

sanırım ben de öyle yapıcam takip için devlet hastanesi doğum için özel ya da gata sizin doğuma doktor gircek değil mi

evet medical park - ahmet bey ile anlaştım doğumuma da o girecek

evet bugün gördüm ultrasonda amin inşallah

Hayirlisi olsun inşaallah
Yakin arkadasim Hacettepe de doğum yapti.odasi hap kadardi,daral geldi bana ziyarette bile.
Kuzenim acibademde yapti çok konforlu çok ilgililerdi.otel gibi kiz ayni odasi doktoru çok iyiydi.Dr.dan kastim muayene falan.gel gelelim çok pahali.
Bi hamile kalayimda Allahin izniyle bakcaz artik

sağol teşekkür ederim gata yakın geliyo bana da çünkü ablam doğum yaparken kimse yokmuş bi tek o doğuruyomuş haliyle ilgi onun üzerindeymiş bakalım askeri kimliğim çıksın oraya gitcem sanırım folik asit başladın mı başlamadıysan başla hamie olduğunu öğrenene kadar omirilik boşluğu oluşuyor b vitamini de omurilik boşluğu için çok faydalı en az 3 ay önce bşlaman gerek ben iki ay önce başlamıştım ne kadarr erken o kadar iyi bir de takvimim programını indir birebir yumurtlamanı takip et bende çok işe yaradı en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum :)

ben ankara üniversitesinde doğum yaptım batuhan beye muayene oldum muane ücreti 122 di iyidir kendisi zübeyde hanımda da kamber oğuz iyi baya iyi hemde

Ayyy hadi inşaallah...folik asite basladim hemen kaçirmadim.takvim var bende de.eskiden beri takip ederim.bu ay yanliş cikti gerçi ama vücut rutin değil zaten.herkes de olur yani.ilgin için çok sagol
En memnun kalacagin yeri ,doktoru bulursun insaallah

ne demek haberlerini bekliyorum :)

Kızlar cenenci de ankara tıp ı oneriyorlar SGK karşılığı tüm masrafları sanırım benimde tam bi bilgin yok randevu alıp gidicem haftaya inşallah. Sakin ve çok iyi olduğu için önerdiler bana da .

Merhaba ben Özel Eryaman Hastanesi ne gidiyorum çok iyi hastane. Muayene ücreti 58 tl. Doğum ücreti 1.500 civarında ben de orada sezaryen olmayı düşünüyorum Allahın izniyle :)

Kızlar merhaba cebeci tıpa gittim dün muayene kalabalık fakat çok detaylı kan testleri felan . benim için önemli olan doğumhane sancı odası tek kişilik doğum sonrası odalr 2kişilik hoşuma gitti . ben hastane mi buldum SGK karşılıyo tüm masrafları. Ayrıca 19+6 dan önceki hamilelern takibini kabul ediyorlar. Bu durum da özele gitmek boşa para saçmak gibime geliyo.

Baska yokmu arkadslar hem normal dogum yanlısı olup,hemde uygun fiyatlı olanlar

Baska yokmu arkadslar hem normal dogum yanlısı olup,hemde uygun fiyatlı olanlar

sincan koru hüseyin beyi öneriyorlar ben kendim gitmedim diğer bayan doktora gitmiştim o da ayrıldı İstanbul a gitti

muayene 107
doğum 2000

anlaşmalı kurumlarla 1600 sanırım :)

Kızlar bende sincan koruya gidiorm hüseyin beye memnunum eryaman hast oskar bey var giden arkadaşlarım cok memnunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…