- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.295
- 248
sanırım ben de öyle yapıcam takip için devlet hastanesi doğum için özel ya da gata sizin doğuma doktor gircek değil mi
hayırlısı olsun bakalım tek nefeste inşallah :)evet medical park - ahmet bey ile anlaştım doğumuma da o girecek
evet bugün gördüm ultrasonda amin inşallahAy evet ne bu,çok pahali ya.normal doğum bile ateş pahasi.devlet hastanesi düşünüyorum bende.başkent hastanesi olabilir mesela.
Bu arada siz yeni ogrenmissiniz hamileliginizi galiba.ne guzeeel.masaallah.saglikla alin kucaginiza insaallah.
ne guzeeel heyecanli olmustur baya.Nerede karar kildiniz acaba?evet bugün gördüm ultrasonda amin inşallah
heyecanlıydı evet fasulye gibi kıvrıktı daha araştırıyorum karar veremedimne guzeeel heyecanli olmustur baya.Nerede karar kildiniz acaba?
Ayyy hadi inşaallah...folik asite basladim hemen kaçirmadim.takvim var bende de.eskiden beri takip ederim.bu ay yanliş cikti gerçi ama vücut rutin değil zaten.herkes de olur yani.ilgin için çok sagolsağol teşekkür ederim gata yakın geliyo bana da çünkü ablam doğum yaparken kimse yokmuş bi tek o doğuruyomuş haliyle ilgi onun üzerindeymiş bakalım askeri kimliğim çıksın oraya gitcem sanırım folik asit başladın mı başlamadıysan başla hamie olduğunu öğrenene kadar omirilik boşluğu oluşuyor b vitamini de omurilik boşluğu için çok faydalı en az 3 ay önce bşlaman gerek ben iki ay önce başlamıştım ne kadarr erken o kadar iyi bir de takvimim programını indir birebir yumurtlamanı takip et bende çok işe yaradı en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum :)
ne demek haberlerini bekliyorum :)Ayyy hadi inşaallah...folik asite basladim hemen kaçirmadim.takvim var bende de.eskiden beri takip ederim.bu ay yanliş cikti gerçi ama vücut rutin değil zaten.herkes de olur yani.ilgin için çok sagol
En memnun kalacagin yeri ,doktoru bulursun insaallah
bize de haber verirmisiniz
hayırlısı olsun neden sezeryan ?Merhaba ben Özel Eryaman Hastanesi ne gidiyorum çok iyi hastane. Muayene ücreti 58 tl. Doğum ücreti 1.500 civarında ben de orada sezaryen olmayı düşünüyorum Allahın izniyle :)
Baska yokmu arkadslar hem normal dogum yanlısı olup,hemde uygun fiyatlı olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?