Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doğumuda orda yapacaksın herlde,bende orda yapmayı düşünüyorum ama hastane hakkında pek bilgim yok.
Benim doktorum dışardan gelecek doğumuma,nasıl güven veren bir hastanemi aceba.
Yenimahalle Devlet Hastanesinde Tülay Hanımı önermişlerdi fakat odasına girmemle çıkmam bir oldu çünkü klasik devlet hastaneleri mantığı var,şirket personelleri kraldan çok kralcılar,hastaneyi sanki onlar yönetiyor.Küçük illerde 500-600 liraya yapılan doğum ve sezaryenlerin büyük illerde 4000-5000 olması gerçekten düşündürüyor,aradaki fiyat farkı bir uçurum.Devlete gideyim diyorum beklemek ve sinir bozucu hareketler hoşuma gitmiyor,özele gideyim diyorum ama bu seferde dünyanın parasını vermek düşündürüyor,bu miktarı çocuğuma bir hesap açtırıp biriktirebilirim gibi geliyor.İş yerinden bi arkadaşım kumbara hesabıyla kızının üniversite ve araba masraflarını biriktirdiğini söyledi.Kafam çok karışık,koskoca ilde bi hastane beğenemiyorum.
ben de sincan lokman hekimde banu uçar güvendike gidiyorum memnunum.
meraba ben etlik lokman hekim elif terzi ye gidiyorum..fakat elif hanım bu hafta izinli bende bu arada farklı bir doktora gideyim dedim mecburen ama sincanı da bir göreyim dedim..aralarında yarı yarıya fiyat farkı var nedenini de anlamadım...oyüzden size sormak istiyorum sincan dan memnun musunuz? nası bir yer?
gerçi yarın için bir randevu aldım tesadüf banu hanıma randevu verdi..siz de ona gidiyomuşsunuz heralde..nası memnun musunuz?ilgili bir doktor mu?
aceleci mi? ben 39 haftalık gebeyim nerdeyse doğurucam..ama halen doğru düzgün bir doktor hastane bulamadım![]()
meraba ben etlik lokman hekim elif terzi ye gidiyorum..fakat elif hanım bu hafta izinli bende bu arada farklı bir doktora gideyim dedim mecburen ama sincanı da bir göreyim dedim..aralarında yarı yarıya fiyat farkı var nedenini de anlamadım...oyüzden size sormak istiyorum sincan dan memnun musunuz? nası bir yer?
gerçi yarın için bir randevu aldım tesadüf banu hanıma randevu verdi..siz de ona gidiyomuşsunuz heralde..nası memnun musunuz?ilgili bir doktor mu?
aceleci mi? ben 39 haftalık gebeyim nerdeyse doğurucam..ama halen doğru düzgün bir doktor hastane bulamadım![]()
sincan lokman hekim hastanesinde dr banu uçar güvendik tavsiye ederim![]()
ben de sincan lokman hekimde banu uçar güvendike gidiyorum memnunum.
yaşadıklarına çok üzüldüm.. Rabbim bundan sonra sıkıntı vermesin inş.. ztb öneriyorsun ozaman değil mi? ben nüvit birgiliye gidiyorum ama doğuma girmiyor. ve ben hala hangi hastanede doğum yapacagıma karar veremedim. 32 haftalık hamileyim..merhaba, ben 2010 kasım ayında tavsiye üzerine kendisine gitmeye başladım. bebek planları yaptığımız için sürecimiz o şekilde devam etti. ocak ayında hamile kaldım. güzel bir süreç başladı bizim için. bülent hoca bu süreçte seni rahatlatan, huzurlu ve sempatik tavrı ile mutlu ediyordu. hamileliğim herşeyi ile sorunsuz gidiyordu. 32. haftada toplamda 13 kg almıştım. fakat bu haftada kendimde gariplikler hissetmeye başladım. sabah kalktığımda gözlerim arı sokmuş gibi şiş, ayaklarım, ellerim davul şeklinde ve hareketlerim yavaşlamaya başlamıştı. internette araştırdım ve '''hamilelik zehirlenmesi''' diye bir durumun özelliklerini taşıdığımı gördüm ve hemen Bülent Alp Aydın'ı aradım. durumu anlattım. cevabı - senin bütün değerlerin güzel gidiyor, öyle bir durum olsaydı farkederdik endişelenme oldu. yaklaşık 1 hafta sonra genel kontrolüm olduğu için gittiğimde görmesini tercih ettim. ve kontrolde baktı o ay içinde 6 kg almışım, ewet belirtilerin hamilelik zehirlenmesi, diyet veriyorum sana dedi ve hamile olmayan birinin bile zorlanacağı bir diyet verdi. hamile bir bayan nasıl akşam 9 dan sonra canı çekince bişey yiyemez düşünün.. diyeti hemen öğlen uygulamaya başladım. sonraki 2 gün boyunca halsiz ve çok kötüydüm. tansiyonumu ölçtürdüm ve 13-7 çıktı. (tüm hayatımda ve hamileliğim boyunca tansiyonum 9-6 buarada) akşam saat 7, hemen Bülent bey'i aradım. durumu anlattım. ---hımm diyeti bırak ozaman bi de böyle bakalım dedi. ve sonraki gün akşam saat 8 de akropol hastanesinin acilinde buldum kendimi. felaket bir mide ağrısı ve halsizlik ile. Hemşire Aliye hanım gözetiminde serum bağlandı. ama benim durumum değişmedi. daha da kötüleşti.Bülent bey'in son muayenede ilk yapması gereken ama yapmadığı şeyi idrar tahlinini istedi. idrardaki protein oranına baktı. tansiyonumu ölçtü ve eşime hemen zekai tahir'e gitmemiz gerektiğini iletti. bu işlemler sırasında hastanede doğumda olan Bülent bey beni yatarken ziyaret etti ve söylediği - eşine söyle sana güzel şeyler yedirsin, simit fln yeme oldu. Aliye Hemşireden Allah razı olsun, sayesinde hemen Zekai tahir kadın doğum hast.ne gittik. hemen acile aldılar, ordan da 'yüksek Riskli gebelikler'' bölümüne yatırdılar. hastaneye gittiğimde tansiyonum 18-12 ve nabız 62... karaciğer enzimlerinden herkezde max değeri 200 olması gereken değer bende 2030 du.doktorlar hemen bebeği almalıyız yoksa seni kaybediyoruz dedi. ve ben o gece-- kadir gecesi- 26 ağustos 2011 cuma ggünü 02:02 de sezeryan ile acil doğum yaptım.( 33 hafta +2 günlük) . buarada anestezi uzmanı, operasyondan önce kullandığım ilaçları soruyor ve bülent bey'in son muayenede yani 3 gün önce coraspirin verdiğini, magnezyum takviyesine devam ettiğimi öğrendiğinde cevabı ise -hocam ben bu hastayı ne ile bayıltacağım, verilmemesi gerekn herşeyi vermiş,ne yapacağız oluyor. ve ben ölüyorum sanıyorum diye düşünmeye başlıyorum. sonrasında öğreniyorum ki %60-70 ölüm riski ile doğuma alınmışım. 4 gün yoğun bakım 9 gün normal odada yattım. hergün 6 saate bir 3 tüp kan verdim ve saat başı tansiyonum ölçüldü. düzelmem için verilen serum, ilaç ve iğneleri sayamadım. ve bana pre eklamsi--hamilelik zehirlenmesinin- son aşaması olan ''Hellp Sendromu'' tanısı konuldu. buarada kızım Asya 1310 gr. doğdu. 19 gün hastanede küvözde kaldı. bebeğini kucağına alamadan hastaneden ayrılmak ve evde onu beklemek okadar zordu ki. bu süreçler içinde doğuma alınırken eşim hemen Bülent Bey'i arıyor ve doğuma aldıklarını iletiyor , cevap -ii ne güsel hemen alsınlar. sabah kendisi arıyor neoldu diye, eşim durumu anlatınca --ii bebek kaç gr doğmuş, hımm yaşıyor yani, peki iyi günler diyor ve kapatıyor. tüm bunları yaşayan tek kişi olduğumu düşünürken hastanedeyan odamda Kübra isimli bir hastanında aynı durumdan yattığını öğreniyorum. ve işin en ilginç yanı ise o da Bülent Alp Aydın'ın hastası ve benden 1 hafta önce hastaneye aynı tanılarla yatıyor. kontrolünde Bülent hoca ona da aynı şeyleri söylüyor.
size bunları neden anlattım; 1 hafta içinde aynı şikayetle hastaneye yatan ve ölüm riski ile yeniden hayata dönen 2 farklı hayat ama 1 aynı doktor hatası...
Akropol hastanesinin yenidoğan acil bölümü yok... benim gibi acil gittiğinizde sizi farklı bir hastaneye yönlendiriyorlar. burda doktorun yapması gerekn çok fazla şey vardı. öncelikle ben kontrol sonrası tansiyonum 13-7 diye aradığımda beni tansiyon takibine alması ve idrar tahlili yapması gerekyordu, hatta gerekli görürse kan alması. sonrasında ise hastaneye acil olarak geldiğimde -kocan sana iyi bakmıyor demek yerine, -burcu, acil bir durum olsa biz burda müdahale edemeyiz, hastane olarak gerekli altyapımız yok, hemen başka bir hastaneye gitmeni istiyorum diyip yönlendirmeliydi. olabilir her hastane ve her doktor konusunda uzman olmayabilir, önemli olan bunu bilmek ve hayatı tehlikede olan birine bunu ifade edebilmek.
sonuçta; size tavsiyem; evet yürüyüş vermeyen, istediğini ye iç, balık-ceviz zorunlu değil diyen, çay-nescafe içmene izin veren, sempatik, güleryüzlü ve randevusunu anca 3 ay sonrasına alabildiğiniz bir doktor sizlere sıcak gelebilir ama tavsiyem bir kez daha düşünün. benim ve Kübra'nın tüm bilgileri Zekai Tahir hastanesinde mevcuttur. 25 ağustos 2011 akşam giriş yaptım. 13 gün yattım. isteyen herkes araştırabilir.
hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
peki şuan lokman hekimin fiyatı nedir? ve nerede bu? ben yeni mahalledeyim.ben oğlumda ztb ve lokman hekim e gittim.Lokman hekimde dr.seda hanım doğum yaptırdı ve oldukça memnun kaldım.1.5 sene önce 300 tl normal doğum ücretiydi.şimdi kızıma hamileyim.Devlet hastanesini tercih ettim kontrollerim için.Doğumuma 5 ay var daha ama doğum kesinlikle yine lokman hekimde olucak
aynen bende böyle düşünüyorum o kadar parayı vermektense çocuguma bi hesap acarım oraya atarım diyorum. ztb önerende çok zübeyde hanımı önerende çok ama önermeyende bi okadar cok.. offf çok zor bir durum .Allah hakkımızda hayırlısnı versin.Yenimahalle Devlet Hastanesinde Tülay Hanımı önermişlerdi fakat odasına girmemle çıkmam bir oldu çünkü klasik devlet hastaneleri mantığı var,şirket personelleri kraldan çok kralcılar,hastaneyi sanki onlar yönetiyor.Küçük illerde 500-600 liraya yapılan doğum ve sezaryenlerin büyük illerde 4000-5000 olması gerçekten düşündürüyor,aradaki fiyat farkı bir uçurum.Devlete gideyim diyorum beklemek ve sinir bozucu hareketler hoşuma gitmiyor,özele gideyim diyorum ama bu seferde dünyanın parasını vermek düşündürüyor,bu miktarı çocuğuma bir hesap açtırıp biriktirebilirim gibi geliyor.İş yerinden bi arkadaşım kumbara hesabıyla kızının üniversite ve araba masraflarını biriktirdiğini söyledi.Kafam çok karışık,koskoca ilde bi hastane beğenemiyorum.
HRS benimde doğum yapmayı düşündüğüm hastanelerden bitanesi canım ama benimde pek bi bilgim yok.
Bende merak ediyorum nasl bi hastn dye, bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
merhaba, ben 2010 kasım ayında tavsiye üzerine kendisine gitmeye başladım. bebek planları yaptığımız için sürecimiz o şekilde devam etti. ocak ayında hamile kaldım. güzel bir süreç başladı bizim için. bülent hoca bu süreçte seni rahatlatan, huzurlu ve sempatik tavrı ile mutlu ediyordu. hamileliğim herşeyi ile sorunsuz gidiyordu. 32. haftada toplamda 13 kg almıştım. fakat bu haftada kendimde gariplikler hissetmeye başladım. sabah kalktığımda gözlerim arı sokmuş gibi şiş, ayaklarım, ellerim davul şeklinde ve hareketlerim yavaşlamaya başlamıştı. internette araştırdım ve '''hamilelik zehirlenmesi''' diye bir durumun özelliklerini taşıdığımı gördüm ve hemen Bülent Alp Aydın'ı aradım. durumu anlattım. cevabı - senin bütün değerlerin güzel gidiyor, öyle bir durum olsaydı farkederdik endişelenme oldu. yaklaşık 1 hafta sonra genel kontrolüm olduğu için gittiğimde görmesini tercih ettim. ve kontrolde baktı o ay içinde 6 kg almışım, ewet belirtilerin hamilelik zehirlenmesi, diyet veriyorum sana dedi ve hamile olmayan birinin bile zorlanacağı bir diyet verdi. hamile bir bayan nasıl akşam 9 dan sonra canı çekince bişey yiyemez düşünün.. diyeti hemen öğlen uygulamaya başladım. sonraki 2 gün boyunca halsiz ve çok kötüydüm. tansiyonumu ölçtürdüm ve 13-7 çıktı. (tüm hayatımda ve hamileliğim boyunca tansiyonum 9-6 buarada) akşam saat 7, hemen Bülent bey'i aradım. durumu anlattım. ---hımm diyeti bırak ozaman bi de böyle bakalım dedi. ve sonraki gün akşam saat 8 de akropol hastanesinin acilinde buldum kendimi. felaket bir mide ağrısı ve halsizlik ile. Hemşire Aliye hanım gözetiminde serum bağlandı. ama benim durumum değişmedi. daha da kötüleşti.Bülent bey'in son muayenede ilk yapması gereken ama yapmadığı şeyi idrar tahlinini istedi. idrardaki protein oranına baktı. tansiyonumu ölçtü ve eşime hemen zekai tahir'e gitmemiz gerektiğini iletti. bu işlemler sırasında hastanede doğumda olan Bülent bey beni yatarken ziyaret etti ve söylediği - eşine söyle sana güzel şeyler yedirsin, simit fln yeme oldu. Aliye Hemşireden Allah razı olsun, sayesinde hemen Zekai tahir kadın doğum hast.ne gittik. hemen acile aldılar, ordan da 'yüksek Riskli gebelikler'' bölümüne yatırdılar. hastaneye gittiğimde tansiyonum 18-12 ve nabız 62... karaciğer enzimlerinden herkezde max değeri 200 olması gereken değer bende 2030 du.doktorlar hemen bebeği almalıyız yoksa seni kaybediyoruz dedi. ve ben o gece-- kadir gecesi- 26 ağustos 2011 cuma ggünü 02:02 de sezeryan ile acil doğum yaptım.( 33 hafta +2 günlük) . buarada anestezi uzmanı, operasyondan önce kullandığım ilaçları soruyor ve bülent bey'in son muayenede yani 3 gün önce coraspirin verdiğini, magnezyum takviyesine devam ettiğimi öğrendiğinde cevabı ise -hocam ben bu hastayı ne ile bayıltacağım, verilmemesi gerekn herşeyi vermiş,ne yapacağız oluyor. ve ben ölüyorum sanıyorum diye düşünmeye başlıyorum. sonrasında öğreniyorum ki %60-70 ölüm riski ile doğuma alınmışım. 4 gün yoğun bakım 9 gün normal odada yattım. hergün 6 saate bir 3 tüp kan verdim ve saat başı tansiyonum ölçüldü. düzelmem için verilen serum, ilaç ve iğneleri sayamadım. ve bana pre eklamsi--hamilelik zehirlenmesinin- son aşaması olan ''Hellp Sendromu'' tanısı konuldu. buarada kızım Asya 1310 gr. doğdu. 19 gün hastanede küvözde kaldı. bebeğini kucağına alamadan hastaneden ayrılmak ve evde onu beklemek okadar zordu ki. bu süreçler içinde doğuma alınırken eşim hemen Bülent Bey'i arıyor ve doğuma aldıklarını iletiyor , cevap -ii ne güsel hemen alsınlar. sabah kendisi arıyor neoldu diye, eşim durumu anlatınca --ii bebek kaç gr doğmuş, hımm yaşıyor yani, peki iyi günler diyor ve kapatıyor. tüm bunları yaşayan tek kişi olduğumu düşünürken hastanedeyan odamda Kübra isimli bir hastanında aynı durumdan yattığını öğreniyorum. ve işin en ilginç yanı ise o da Bülent Alp Aydın'ın hastası ve benden 1 hafta önce hastaneye aynı tanılarla yatıyor. kontrolünde Bülent hoca ona da aynı şeyleri söylüyor.
size bunları neden anlattım; 1 hafta içinde aynı şikayetle hastaneye yatan ve ölüm riski ile yeniden hayata dönen 2 farklı hayat ama 1 aynı doktor hatası...
Akropol hastanesinin yenidoğan acil bölümü yok... benim gibi acil gittiğinizde sizi farklı bir hastaneye yönlendiriyorlar. burda doktorun yapması gerekn çok fazla şey vardı. öncelikle ben kontrol sonrası tansiyonum 13-7 diye aradığımda beni tansiyon takibine alması ve idrar tahlili yapması gerekyordu, hatta gerekli görürse kan alması. sonrasında ise hastaneye acil olarak geldiğimde -kocan sana iyi bakmıyor demek yerine, -burcu, acil bir durum olsa biz burda müdahale edemeyiz, hastane olarak gerekli altyapımız yok, hemen başka bir hastaneye gitmeni istiyorum diyip yönlendirmeliydi. olabilir her hastane ve her doktor konusunda uzman olmayabilir, önemli olan bunu bilmek ve hayatı tehlikede olan birine bunu ifade edebilmek.
sonuçta; size tavsiyem; evet yürüyüş vermeyen, istediğini ye iç, balık-ceviz zorunlu değil diyen, çay-nescafe içmene izin veren, sempatik, güleryüzlü ve randevusunu anca 3 ay sonrasına alabildiğiniz bir doktor sizlere sıcak gelebilir ama tavsiyem bir kez daha düşünün. benim ve Kübra'nın tüm bilgileri Zekai Tahir hastanesinde mevcuttur. 25 ağustos 2011 akşam giriş yaptım. 13 gün yattım. isteyen herkes araştırabilir.
hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
arkadaşım tüylerim diken diken oldu hellp sendromu mu dedin sen !!!!!! ya daha geçen ay okan bayülgen de sezeryandan bahsederlerken bi meslektaşım aradı öğretmenmiş eşi de öyle hellp sendorumundan eşini kaybetmiş herkes ağlamıştı çok korkup araştırmıştım ALLAH SENİ KORUMUŞ canım Allah kimseye göstermesin yaaaa((((
çok zor işimiz yaaa doktorun insafına kaldık şansımıza bir de resmen(( ben de daha yeni doktor değiştiriyorum sezeryancı çıktı doktorum normal hiç yaptırmamış resmen yaa paracı ... ben de sezeryandna korkuyorum normal istiyorum tai hayırlısı yaa sağlığımız için hangisi iyi olacaksa o olsun valla daa bile bile de gitmek istemedim..hayırlısıyla atlatalım bu dönemi dua et benim için de lütfen
arkadaşım tüylerim diken diken oldu hellp sendromu mu dedin sen !!!!!! ya daha geçen ay okan bayülgen de sezeryandan bahsederlerken bi meslektaşım aradı öğretmenmiş eşi de öyle hellp sendorumundan eşini kaybetmiş herkes ağlamıştı çok korkup araştırmıştım ALLAH SENİ KORUMUŞ canım Allah kimseye göstermesin yaaaa((((
çok zor işimiz yaaa doktorun insafına kaldık şansımıza bir de resmen(( ben de daha yeni doktor değiştiriyorum sezeryancı çıktı doktorum normal hiç yaptırmamış resmen yaa paracı ... ben de sezeryandna korkuyorum normal istiyorum tai hayırlısı yaa sağlığımız için hangisi iyi olacaksa o olsun valla daa bile bile de gitmek istemedim..hayırlısıyla atlatalım bu dönemi dua et benim için de lütfen
yaşadıklarına çok üzüldüm.. Rabbim bundan sonra sıkıntı vermesin inş.. ztb öneriyorsun ozaman değil mi? ben nüvit birgiliye gidiyorum ama doğuma girmiyor. ve ben hala hangi hastanede doğum yapacagıma karar veremedim. 32 haftalık hamileyim..
peki şuan lokman hekimin fiyatı nedir? ve nerede bu? ben yeni mahalledeyim.
aynen bende böyle düşünüyorum o kadar parayı vermektense çocuguma bi hesap acarım oraya atarım diyorum. ztb önerende çok zübeyde hanımı önerende çok ama önermeyende bi okadar cok.. offf çok zor bir durum .Allah hakkımızda hayırlısnı versin.
Tülay hanımı bende duydum neden odasına girmenle cıkman bir oldu? yenidoğan ünitesi var mı o hastanenin?
Ben sızlere basımdan gecen dogum hıkayemı anlatmak ıstıyorum, okuduktan sonra ıster gıdın ıstersenız gıtmeyın..Kizilkulesi arkadasimin ardina yazmis gibi oldum ama ben pco'luydum tobb etu hastanesindeki cemil kaya hocamin sayesinde iki ayda hamile kaldim ve dogumumu da kendisi yapti.epidural anestezi ile cok rahat bir dogum gerceklestirdim.bu arada sanirim cemil hoca cukurambarda ozel muayenehane acmis yarim gun tobb'da oluyor yanlis bilmiyorsam.ucret soracak olursaniz ben dogumu 5 ay once 4500tl'ye yaptim tobb'da.hastane acayip temiz calisanlar cok saygili ve cemil hoca muthis rahatlatan bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
Ben sızlere basımdan gecen dogum hıkayemı anlatmak ıstıyorum, okuduktan sonra ıster gıdın ıstersenız gıtmeyın..
Cok saglıklı bır gebelık gecırdım. 3. Aydan ıtıbaren Cemıl Kaya ya gıttım. Her gıttıgımızde bebegın ve benım saglıklı oldugumu soyluyordu. Ancak her gıttıgımız muaynede cep telefonu hıc susmuyordu. Sureklı bırılerıyle konusuyordu. 37. Haftada catı muaynesı sonucu normal dogum yapabılecegımı soyledı.37. Haftalık muaynemızde tansıyonum 14.-10 du. Ve cok agırlasmaya baslamıstım yurumekte gucluk cekıyordum.38. Hafta da tansıyonum 15-10 du. Doktorum ve bana bakan hemsıresı normal oldugunu heyeCandan oldugunu soyleyıp gonderdı.39. Hafta 3 gunlukken bebegımı kaybettım. GeCeleYın 3.00 de suyum geldı.doktoru aradım ve ped koymamı 1 saat sonra suyum gelırsa tekrar aramamı soyledı. 1 saat sonra yıne suyum geldı ve gelen suyun rengı yesılımsı ıdı. Bıze hastaneye gıtmemızı bır sey olursa hemsırelerın onu arayacagını soyledı. Hastanede hemsıreler 1 saat ıcınde bebegın nabzını arıyorlarmıs. Ancak bıze soylememısler. Nobetcı doktor 1 saat sonra bakıp hemen cemıl beye haber verın demesı uzerıne doktorumuz 10. Dakıka ıcınde geldı. Benı sabah 7.00 de amelıyata aldılar,ve ben 4 kılo 100 gr olan 53 cm bebegimi kaybettim. Bunlari neden yazdigima gelince de anne babalar bilincli olsunlar. Bir doktora guvenmesinler. Mutlaka baska bir doktorun da takibinde olsunlar. Benim gibi her gun aglayip gozyasi dokmesinler diye yaziyorum.( her ay 300 tl muayne ucretı ve 5000 tl sezeryan ucretı odedık)
Son haftalarda doktorum benımle ve bebegımle ılgılenmedı. Bebegımın ırı oldugunu ongoremedı ve bana normal dogumu tavsıye ettı.her gıttıgımızde cep telefonu elınden dusmeyen, hastaları dısında ozel gorusmeler yapan bır doktordur. Benım sıkayetlerımı dınledıgınde normaldır, son haftalarda hep öyle olur deyıp, son derece ılgısız bırısı oldugunu suanda anlıyoruz. Son suyum geldıgınde benı hemen hastaneye yonlendırmesı gerektıgını ve sonra kendısının gelmesı gerektıgını ben dogum yapan arkadaslarımdan ogrendım. Bız ankara nın merkezınde yasayıp, cok saglıklı bır hamılelık gecırıp bu acıları yasadık aılelerımızle bırlıkte. Dılerım kı baska aıleler yasamasın.benım hıkayemı herkese anlatın, ıbret olsun.
Cok gecmis olsun inan cok uzuldum ne diyecegimi bilmiyorum ama pco'lu biri olarak beni cok rahtlatti motive etti ve hemen hamile kaldim hamileligim boyunca da gereksiz evhamlara girmemi engelledi dogumum ve sonrasi da cok rahatti o yuzden cemil hoca'dan cok memnun kaldim ama senin durumuna inan cok uzuldum tabii ki herkes basindan geceni anlatiyor.ne diyebilirim ki insallah bir bebegin daha olur saglikla kucagina alirsin tekrar cok gecmis olsun