• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada doktor seçimime yardım eder misiniz hangisi olsun?

Cok gecmis olsun inan cok uzuldum ne diyecegimi bilmiyorum ama pco'lu biri olarak beni cok rahtlatti motive etti ve hemen hamile kaldim hamileligim boyunca da gereksiz evhamlara girmemi engelledi dogumum ve sonrasi da cok rahatti o yuzden cemil hoca'dan cok memnun kaldim ama senin durumuna inan cok uzuldum tabii ki herkes basindan geceni anlatiyor.ne diyebilirim ki insallah bir bebegin daha olur saglikla kucagina alirsin tekrar cok gecmis olsun

Tesekkur ederım, bende bu doktoru tavsıye uzerıne tercıh etmıstım. Ve ılk muayne de cep telefonunun verdigi ve sıcak geldıgı için istemiştim. Ama verdigi cep telefonu bebegımıın sonu oldu. Gece suyum gelınce aradığımda "hemen hastaneye gıdın demesı "gerekırken, 2. Suyun "gelmesini bekle " demesı mahvettı herseyı. Esimle halenbebeğimizin acısını yasıyoruz. Ve de bebegım 53 cm 4.100 grammıs. Ben bunu nasılnormal dogurabılırmişim. Ben kısaboyluyum. Son haftalarda doktorum öngöremedı. Ve tansıyonum yüksekmış, heyecandandır deyıp gonderdıler evımıze . Hatta esıme demiştım. " yoo heyecanlı degılım" nıye böyle dıyor hemsıre de doktor da anlamıyorum dıye.yuksek tansıyon bebegımıın plasentadan erken ayrılmasına sebep olmuş.
Esım hep memnun degilsen başka doktora da gıtmemı tembıhlerdı. Bende yok çok memnunum derdım. Sımdı o kadar pişmanım ki anlatamam.keske 2. Bır doktorum daha olsaymış. En azından Cemilbeyın tahmın edemedıgını tahmın ederdı. Bız çok mutluyduk. Bızı dipsız kuyulara attı. Yaşarken öldürdü. Ne dııyıım o kadar çok söz var ki. Ama lütfen kımseye tavsıye etmeyın. Benım basıma geleni anlattın. Biz çok açı çektik ve halen devam edıyor.

burdan araştırdığıma göre
1) Akropol hastanesi- Bülent Alp Aydın
2) Akropol hastanesi- Işın Kocabaş
3) Tobb hastanesi- Burcu Saygan Karamürsel
4) Güven hastanesi- Taner Akçal
5) 29 mayıs hastanesi- Hülya Kula

şimdilik aklımdan geçen doktorlar
daha arayıp fiyat almadım
bu doktorlara giden ve doğum yapanlar fikir verirlerse çok sevinicem

merhaba öncelikle hayırlı olsun .bu doktorları tanımıyorum ama bende dr arayıs içindeydim ve Esra Tongucu buldum kendisi gerçekten çok iyi bir hekim hacettepeyi birincilikle bitirmiş gerek bilgisi olsun gerek davranışları gercekten 1 numara

Benim size önerim kesinlikle cihangir cakıcı ben 36 haftalık gebeyim tüm kontrollerimi takiplerimi kndisi yaptı cok yoğun olmadına rağmen işinin çok ehli biri sadece biraz pahalu ama değer

merhabalar ben Ankara da iyi bir kadin dogum dr. bulmak istiyorum daha once zubeyde hanim hast. gittim ancak hep farkli dr lar gordum ve maalesef tedavi hep kopuk oldu her dr a ayni seyi anlatmaya calismak zor oldu haliyle birde yanlis ilac kullanmisim so ra baska hastanelerede gittim ancak henuz bir smear testi yapmayi dusunun dr um olamadi maalesef devlet hastanesinde ilgilenebilecek sorunumu bulup cozebilecek iyi bir kadin dogum dr u bilen varmi acaba

Back
X