Ankarada Dr mesut kaya ya burun estetiği olan var mi

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
Ankarada burun estetiği olan var mi. Varsa nasıl memnun kaldınız mı ve fiyatı nedir. Yardımcı olursanız çok sevinirım.

Son düzenleme:
Yaklaşık 3 yıldır alanında başarılı bir doktor arıyordum. Mesut Hocamla görüştüğümde ilgisi,sorularımı ayrıntılı şekilde yanıtlaması en önemlisi de referans olarak önceden yaptığı burunları görmem tereddüt etmeden ameliyat randevusu almamda etkili oldu ve 6 ay önce ameliyat oldum. Estetik ve deviasyon düşünenlere tavsiye edebileceğim alanında çok başarılı, yetenekli, ilgili, samimi bir insan. Ameliyatımda neredeyse hiç şişlik ve morluk olmadan ağrısız acısız atlattım. Muayenehanesine bir uğramanızı öneririm. Büyük ihtimal ameliyat randevusu alıp çıkacaksınız. :)) Şimdiden geçmiş olsun.

Bende Dr. Mesut Kaya ya ameliyat olacagım 2018 kasım ayında yanına gittim görüşmeye 2019 mart 11 ameliyat günü verdi az kaldı bakalım bekliyorum. yenimahalle ortadoğu hastanesinde ameliyat yapıyormuş fiyat 7 bin tl ameliyat bittikten sonra 4.5 saat icinde taburcu ediyormuş verdigim bilgiler işinize yarar belki. Bide dedigine göre ve gösterdigine göre şişlik ve morluk cok olmuyor ( benim tek kafama takılan şey bütün doktorlar hastanede 1 gün yatman lazım diyor ama mesut hoca gerek yok ben hastalarımı 4.5 saat içinde taburcu ediyorum dedi aklımda tek soru işareti bu ? ama ameliyat olmak isteyenler mutlaka bi görüşsün ben 4.5 doktorla görüştüm ama mesut hocanın yanına gidince hemen ameliyat günü aldım ama nedenini bilmiyorum :)

Back
X