ankarada dr muammer doğan a tüp bebek yaptıran var mı

Merhaba,
ben 2009 yılında kendisi zekai tahirde görev yaparken yaptırmıştım. Maalesef olumsuz sonuçlandı bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesi kötü. Ama dr hakkındaki görüşlerim çok olumludur kendisine çok güvenirim, Şu anda bildiğim kadarıyla özel kliniğinde devam ediyor, biz de 3.denememize başlayacağız ama sanırım sgk anlaşması yok o yüzden ona gidemiyorum ama imkanım olsa gözü kapalı gideceğim bir dr dur.

cevabın için çok teşekkür ederim cnm bende bu ayın 9 da onunla başlayacagım kısmet olursa gaziantepte oturuyorum ilk denememi burada novafertilde yaptım ama malasef 2014 aralıkta negetif sonuç aldım dondurulmuşumda yok evliligimin 5. senesi bitti sebepsiz infertiliteyiz inş bebeklerimize kavuşuruz bu son tedavimiz olur

Merhaba,
ben 2009 yılında kendisi zekai tahirde görev yaparken yaptırmıştım. Maalesef olumsuz sonuçlandı bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesi kötü. Ama dr hakkındaki görüşlerim çok olumludur kendisine çok güvenirim, Şu anda bildiğim kadarıyla özel kliniğinde devam ediyor, biz de 3.denememize başlayacağız ama sanırım sgk anlaşması yok o yüzden ona gidemiyorum ama imkanım olsa gözü kapalı gideceğim bir dr dur.

cevabın için çok teşekkür ederim cnm bende bu ayın 9 da onunla başlayacagım kısmet olursa gaziantepte oturuyorum ilk denememi burada novafertilde yaptım ama malasef 2014 aralıkta negetif sonuç aldım dondurulmuşumda yok evliligimin 5. senesi bitti sebepsiz infertiliteyiz inş bebeklerimize kavuşuruz bu son tedavimiz olur

dr mummer doğan hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen

dr mummer doğan hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen
merhaba ben geçen yıl 2. tüp bebek tedavimi muammer beyde yaptırdım.(ilk tedavim başka yerde olmuştum) olumlu sonuçlandı fakat 9. haftada kalbi durdu kürtaş oldum şimdi nisan sonunda tekrar tedaviye başlamak için ön görüşmeye gideceğim. muammer bey ve hanımı ve sekterleri harika insanlar muammer bey çok ilgili. ilk tedavimi olduğum yerle kıyaslayınca hem doktor ilgisi hem tedavi şekilleri gerçekten çok farklı. benim teyzem zekai tahirde ebe hemşireydi ordan tanıyordu zaten muammer beyi zekai tahirdeki usulsuz işlerden dolayı ayrıldığını söylüyordu karakter olarakta çok düzgün istediğin saat ara hemen telefona cevap veriyor ve ayrıntılı anlatıyor. ben bebeğim olana kadar muammer beye devam edeceğim ona çok güveniyor ve seviyorum :) tabi önce rabbim nasip etsin inşallah

muammer beyin özel kliniği kızılayda muayeneler orda oluyor. kan verme , yumurta toplama ve transfer işlemleri HRS hastanesinde oluyor. ben şehir dışından geliyorum muammer beye . ilk tüp bebeğimi yaptığım yerde resmen rezaletti transfer sonrası yatırmadılar bile hemen eve gönderdiler ama muammer bey transfer sonrası tuvalete bile göndermedi bilmiyorum onunla ilgili deneyimlerimi yazarken bile heycanlanıyorum bizim ebe babamız olacak inşallah kendisi :))

Back
X