• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara'da dr ve hastane önerisinde bulunabilir mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

jelibons

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
2.292
693
123
henüz 7 haftalık hamileyim özel de mi doğum yapsam devlette mı karar veremedim . Özelde olacaksa hangi hastane ve dr onuda bilmiyorum ilk bebeğimi Sincan Lokman Hekim hastanesinde doğurmuştum tabi 5 sene geçti dr lar değişmiş. Allah nasip ederse bu bebegimide normal doğurmak istiyorum tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Yok mu hiç Ankara da yakın tarihte doğum yapan?
Özel bir hastane tavsiyesi istiyorum bende
henüz 7 haftalık hamileyim özel de mi doğum yapsam devlette mı karar veremedim . Özelde olacaksa hangi hastane ve dr onuda bilmiyorum ilk bebeğimi Sincan Lokman Hekim hastanesinde doğurmuştum tabi 5 sene geçti dr lar değişmiş. Allah nasip ederse bu bebegimide normal doğurmak istiyorum tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Kızlar ben hacettepeye gidiyorum memnunum kuzenim teyzem dayımın eşi hep orada doğum yaptılar tavsiye ederim

Etimed hastanesi var ordanda çok memnun arkadaş var banu hoca ahmet hoca araştır bi orayı istersen

Kızlar ben hacettepeye gidiyorum memnunum kuzenim teyzem dayımın eşi hep orada doğum yaptılar tavsiye ederim
Ordan korkuyorum ben ya
Bir kere acilini görmüştüm de
Kabus gibiydi
Birde gerçekten drları görebiliyor musunuz orda yoksa asistanlar mı bakıyor rutin muayenelere

Ordan korkuyorum ben ya
Bir kere acilini görmüştüm de
Kabus gibiydi
Birde gerçekten drları görebiliyor musunuz orda yoksa asistanlar mı bakıyor rutin muayenelere
Evet şu şekilde bi ilerleyişi var oranın odalar farklı farklı mesela 13 14 gibi yanyanalar örneğin 14 nolu odaya gidiyorsunuz iki küçük odacık var girişte hemşire var o çok bilgili 4/4luk sana her bilgiyi verebilir her seferinde kilonu tansiyonunu olcuyo sonra içeri giriyosun orada da doktor var ultrasona giriyosun rahatsızlıkların var mı onu soruyo bebeğinde ilgili bilgileri kendine ait dosyası oluyor herkesin ona yazıyor gönderiyor canım ben anlatırım sana eğer istersen ama direkt gidemiyorsun arayıp randevu almalısın ya da internetten de alabilirsin hacettepenin sitesinden

Etimed hastanesi var ordanda çok memnun arkadaş var banu hoca ahmet hoca araştır bi orayı istersen

ilk gebeligimi Banu hoca takip etmişti o zamanlar Lokman Hekimdeydi fakat dogumumda izinliydi başka bir hoca doğum yaptırdı. Etimed ı hastane olarak düşünmüyorum yoksa Banu hoca çok tatlıdır ilgilidir

Ben liv hospital da sevtap hocaya gidiyorum çok tatlı bir doktor.Hastane de doğum odaları otel gibi personel gayet ilgili.Memnunum şimdilik.

Tobb etü ye gidiyorum çok memnunum. Sorunlu bir hamileliğim var hastanede yatma durumum da oldu. Hemşireler de gayet ilgiliydi

eryamanda özel hastanede doğum fiyatı nedir acaba sigortasız

3 sene önce kızımı Nurten Boyraz da doğum yaptım çok rahat bi doğum Du şükürler olsun şuan yine ona gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim Kendi yeri Çukurambar Ulusoy Plaza da Koru Medicana memorial bayındır gibi hastanelerin hangisini isterseniz orada yaptırıyor

Doktorum Ümit Korucuoğlu çok çok memnunum. Henüz doğum yapmadığım için hastahane için tam yorum yapamayacağım ama Tobbu seçtik biz.

Back
X