• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara'da dr ve hastane önerisinde bulunabilir mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
3 sene önce kızımı Nurten Boyraz da doğum yaptım çok rahat bi doğum Du şükürler olsun şuan yine ona gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim Kendi yeri Çukurambar Ulusoy Plaza da Koru Medicana memorial bayındır gibi hastanelerin hangisini isterseniz orada yaptırıyor
Muayene ucreti dogum ucreti nedir?

Fatma bolkan hanımı bende çok duydum giden arkadaş ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim :)

Muayene ucreti dogum paketi ya da hastanelere gore fiyatlari nedir? Yardimci olursaniz sevinirim gunlerdir doktor ariyorum
ucreti nakit 250tl kredi kartla 270tl,ilk 12haftaya kadar kontrol muayenesinden sayiyor paraodemiyorsunuz,ondan sonra bu hafta gittinz diyelim ucret odediniz uc hafta kontrol muayenesi oluyo ona gidersiniz para odemiyorsunuz,lokman hekim etlik,koru balgat,tobb,medicana,memorial,liv hospital hastaneleriyle anlasmasi var,uc binden 5.500e kadar cikiyor dogum fiyati epiduralli olunca ekstra para oluyor merak ettiğiniz bir sey varsa cvplayabilirim

ucreti nakit 250tl kredi kartla 270tl,ilk 12haftaya kadar kontrol muayenesinden sayiyor paraodemiyorsunuz,ondan sonra bu hafta gittinz diyelim ucret odediniz uc hafta kontrol muayenesi oluyo ona gidersiniz para odemiyorsunuz,lokman hekim etlik,koru balgat,tobb,medicana,memorial,liv hospital hastaneleriyle anlasmasi var,uc binden 5.500e kadar cikiyor dogum fiyati epiduralli olunca ekstra para oluyor merak ettiğiniz bir sey varsa cvplayabilirim
Bu bilgi fatma hanım için mi nurten hanım için mi çok yardımcı oldunuz bilgi için teşekkürler :)

Şimdi tekrar okudum mesajları Fatma hanım için yazmışsınız :) çok mantıklı geldi fiyat değerlendirilmesi. Gittikçe bana haber verirseniz çok sevinirim. Özeldende görüşebiliriz. Şuan genelik yok ama planladığımız için şimdiden düşünüyor insan bunları :)

Şimdi tekrar okudum mesajları Fatma hanım için yazmışsınız :) çok mantıklı geldi fiyat değerlendirilmesi. Gittikçe bana haber verirseniz çok sevinirim. Özeldende görüşebiliriz. Şuan genelik yok ama planladığımız için şimdiden düşünüyor insan bunları :)
yani evet bir özel hastaneye gitseniz 130liradan asagi degil ve on gun kontrol muayene süresi 11.gun gitseniz tekrar para oduyorsunuz ama bunda acil bir sey olsa da gonul rahatligiyla gidebilirsiniz ve en önemlisi normal dogumdannyana olması fatma hanimin,tabi benimde tereddütlerim var yani dogumu yapinca hastanede çalışmadığı icin kac kere gelicek gormeye yani bir sorun olursa insan kendi doktoruny ister acaba o acidan hastaneden mi devam etseydim diye düşünüyorum ama onda da aynı seyler olabilir
madem henuz düşünme asamasindasiniz aile hekiminizden tetkik isteyin eksil değerleriniz varsa hapla iğneyle toparlayin folik asit baslayin dis tedaviniz varsa yaptirin ve bolca topuklu giyin:))

• Beğen
Reactions: 114
yani evet bir özel hastaneye gitseniz 130liradan asagi degil ve on gun kontrol muayene süresi 11.gun gitseniz tekrar para oduyorsunuz ama bunda acil bir sey olsa da gonul rahatligiyla gidebilirsiniz ve en önemlisi normal dogumdannyana olması fatma hanimin,tabi benimde tereddütlerim var yani dogumu yapinca hastanede çalışmadığı icin kac kere gelicek gormeye yani bir sorun olursa insan kendi doktoruny ister acaba o acidan hastaneden mi devam etseydim diye düşünüyorum ama onda da aynı seyler olabilir
madem henuz düşünme asamasindasiniz aile hekiminizden tetkik isteyin eksil değerleriniz varsa hapla iğneyle toparlayin folik asit baslayin dis tedaviniz varsa yaptirin ve bolca topuklu giyin:))
çok teşekkür ederim gerçekten. Dediğiniz açıdanda düşünmemiştim inşallah hönlünüze göre olur o aşamalarda. Folikasit toz olanı kullanıyorum 3 aydır ama önerdiğiniz bir folikasit varsa onuda bilmek isterim :) tavsiyelerinizi değerlendireceğim :) topuklu ne için peki onu duymamıştım hiç merak ettim

çok teşekkür ederim gerçekten. Dediğiniz açıdanda düşünmemiştim inşallah hönlünüze göre olur o aşamalarda. Folikasit toz olanı kullanıyorum 3 aydır ama önerdiğiniz bir folikasit varsa onuda bilmek isterim :) tavsiyelerinizi değerlendireceğim :) topuklu ne için peki onu duymamıştım hiç merak ettim
topuklu kendin icin hamile kaldigini duydugun andan itibaren giymiceksin cunkuyani ben öyle yaptim ve özlüyorum:)
folik asit benim hap olarakti foliboldu adi sanırım,testleri de hep devlette ya da sağlık ocağında yaptirdim para vermedim,ayrintili ultrason oluyor onun içinde Atatürk hastanesine gitmeni tavsiyeederim ozele bin lira para vermeye gerek yok cok güzel bakiyor ordaki ali bey
bana böyle yazsinlar cok istedigim icin bende uzunca yazdim

topuklu kendin icin hamile kaldigini duydugun andan itibaren giymiceksin cunkuyani ben öyle yaptim ve özlüyorum:)
folik asit benim hap olarakti foliboldu adi sanırım,testleri de hep devlette ya da sağlık ocağında yaptirdim para vermedim,ayrintili ultrason oluyor onun içinde Atatürk hastanesine gitmeni tavsiyeederim ozele bin lira para vermeye gerek yok cok güzel bakiyor ordaki ali bey
bana böyle yazsinlar cok istedigim icin bende uzunca yazdim
Çok akıllıca :) gerçekten tecrübe etmiş birilerinden fikir almak bir başka oluyor Allah razı olsun

Dogum paketi var mı peki? Cevaplatiniz icin cok tesekkür ederim

d
Dogum paketi var mı peki? Cevaplatiniz icin cok tesekkür ederim[
dogum paketi soyle var anlattığım gibi muyane ucreti 250onu odedeniz gittiginiz kadar,dogum yapcaksiniz iste o na hastaneye gore para oduyorsunuz doguma fatma hoca geliyor dogumu yaptiriyor ve bir gece hastanede yatma icinde oluyor bakildiginda biraz pahali geliyor belki ama ben devlette yapmayi dusunmuyodum ozel hastanelerde de kendi doktorunun girmesi sansa bagli nobetci dr giriyor ve kontrol süresi on gun sadece yani basabas geliyor
fatma hocanin calistigi binadq hekim centerda reyyan ozcan temizkanda var ben bekarken gitmistim o zaman Atatürkte devletteydi yani onu da cok beğeniyorum ama hamileyken daha hic gitmedim onundq ucreti 300du temmuzdq sordugumdq ama onun kotrol muayene suresi ne kadar dogumu.ne kadar bilmiyorum giderseniz birde oranin sekreteriyle gorusun hatta lutfen yazin merak ediyorum bende:)

Etlik lokman hekimde meltem antalyalı hanıma giden memnun olan varmı arkadaşlar... Bende hep hastane doktor arıyorum...6. Haftada yeniyiz.. düşünmekten bebeğime sevinemiyorum bile...

2017 ankara özel hastane fiyatları başlığında fiyatları bulabilirsiniz.

Hangi doktora gidiyorsunuz?
Ucretleri nasil
Şenol kalyoncuya gittim. Doğum yapalı 2 ay oluyor. 150 tl muayne ücreti ödemiştim ama benim özel sigortam var o yüzden 150. Normal ücreti 300 civarıydı. Ama hastaneden ozellikle de dogum ve bebek hemsirelerinden cok memnun kalmistim

Back
X