O Okeanides_ Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2011 Mesajlar 29 Emoji Skoru 7 Puanlar 38 Yer Ankara 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Okeanides_ #1 Ankara'da arkadaşımın düğünü için elbise arıyorum. Abiye değil, çok da spor olmayan.. Ve 2 tane alacağım için çok da pahalı olmayacak Yardımcı olabilir misiniz nerelere bakmam lazım?
Ankara'da arkadaşımın düğünü için elbise arıyorum. Abiye değil, çok da spor olmayan.. Ve 2 tane alacağım için çok da pahalı olmayacak Yardımcı olabilir misiniz nerelere bakmam lazım?
H hagopik Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 85 Emoji Skoru 3 Puanlar 6 Yer Ankara 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Okeanides_ #2 Okeanides_ .!.: Ankara'da arkadaşımın düğünü için elbise arıyorum. Abiye değil, çok da spor olmayan.. Ve 2 tane alacağım için çok da pahalı olmayacak Yardımcı olabilir misiniz nerelere bakmam lazım? Genişletmek için tıkla... Çok spor değil abiye tarzları da olan anafartalar çarşısı var ulusta canım, oraya bak istersen. İndirim yaptır ama.300 liralık bir elbisede rahatlıkla 150-200e kadar düşürürler. Biraz üstelemen lazım.
Okeanides_ .!.: Ankara'da arkadaşımın düğünü için elbise arıyorum. Abiye değil, çok da spor olmayan.. Ve 2 tane alacağım için çok da pahalı olmayacak Yardımcı olabilir misiniz nerelere bakmam lazım? Genişletmek için tıkla... Çok spor değil abiye tarzları da olan anafartalar çarşısı var ulusta canım, oraya bak istersen. İndirim yaptır ama.300 liralık bir elbisede rahatlıkla 150-200e kadar düşürürler. Biraz üstelemen lazım.