Aşılama Ankara’da en iyi aşılama doktoru

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canımmm çok ama çok sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. 9 ay sonra kucağına alıp seversin bebişini Artık darısı tüm isteyenlerin başına

Ben de bugün ilk aşılamamı oldum beklemedeyim inşallah bana da müjde vermek nasip olur

Benimde kasimda ikinci asilamam tutmuştu malesef 6 haftalikken kalbi durmuş gecen hafta kürtaj oldum

Kızlar ilk denemem olumsuz oldu malesef. Yarın ikinci aşılamaya başlamak için doktora gidicem. Bakalım ne olacak.

Rapor nasıl çıkartıyorsunuz kızlar

Hangi hastane hangi doktora tüp bebek yaptırdınız? Tebrik ederim hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah

Hangi hastane hangi doktora tüp bebek yaptırdınız? Tebrik ederim hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah
Bazi evraklar istediler.
Evlilik cüzdanı
Nüfus cüzdanı fotokopisi es ve kendinin
Nüfus kayit örneği
Fotoğraf
5 yil 900 is günü hizmet dökümü ayni is yerinden yatmasi gerekiyor dendi.
Evrakları teslim ettim inceliyorlar 1 hafta sonra gittim heyette inceleniyor olumlu bulunmus . Hastanede indirim olmuyor ilaclarda indirim oluyor.

Bizim 5 yıl sigortamız yok devlettede yaptıramayız herhalde heryerde 5 yıl istiyorlar

Bizim 5 yıl sigortamız yok devlettede yaptıramayız herhalde heryerde 5 yıl istiyorlar
Devleti bilmiyorum canim . Baskent e gidiyorum ben. 5 yil 900 gün olmasi gerekiyormuş en az. Toplamda 7 bucuk senelik sigorta istiyor. Yinede bi danis derim belki devlet hastanesinde farklıdır prösedur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…