Hulusi hoca yokken bi kere aytac bey baktı yumurtama, cok kibar gercektenBenim doktorum Aytaç bey , hastaya olan ilgisi anlayışlı tavırları gerçkten harika bi doktor
Yaa insallah benimde pozitif olur. Aytac bey gerçekten cok kibar naif herseyi tek tek anlatan bir insan. Bütün sorularima sabirla cevap veriyor.Tüp
bebek
Canımmm çok ama çok sevindimOldu galibaaa başardık sanırım bu sefer Allah'ın izniyle belirtisiz hemde sadece 8.gunden sonra falan göğüs ağrısı başladı eyvah dedim dün beta 149 çıktı çok güzel desi doktorum sesi falan güzel geliyodu yarın gidip tekrarlayacagim inşallah güzel sağlıklı artar dün gece kramp girdi eyvah adet mi oluyorum dedim ama geçti sonra iple çekiyorum yarını bakalım yarın ne olcak
Ben de bugün ilk aşılamamı oldum beklemedeyimOldu galibaaa başardık sanırım bu sefer Allah'ın izniyle belirtisiz hemde sadece 8.gunden sonra falan göğüs ağrısı başladı eyvah dedim dün beta 149 çıktı çok güzel desi doktorum sesi falan güzel geliyodu yarın gidip tekrarlayacagim inşallah güzel sağlıklı artar dün gece kramp girdi eyvah adet mi oluyorum dedim ama geçti sonra iple çekiyorum yarını bakalım yarın ne olcak
İnşallah canım hayırlı haberlerini alırızYaa insallah benimde pozitif olur. Aytac bey gerçekten cok kibar naif herseyi tek tek anlatan bir insan. Bütün sorularima sabirla cevap veriyor.
Hayırlı olsun canım aşılaman olmazsa başka doktor araysina gir vakit kaybetmeBen de bugün ilk aşılamamı oldum beklemedeyiminşallah bana da müjde vermek nasip olur
Amin canım inşallahŞimdiden hayırlı sonuclar olsun insAllah
Doktor bulmak kolay da hepsi özelHayırlı olsun canım aşılaman olmazsa başka doktor araysina gir vakit kaybetme
Ayyy hadi inşallah bundan sonra normal seyrinde devam etsinDeğerimiz artmış bizim salı günü kese için gel dedi doktorum
Hangi hastanede bu doktorMerhaba bende Yusuf beyin hastasiyim. Asilama ile mi hamile kaldini tüp bebek mi ??
Bende cok memnunum kendisinden. Sag salim kucağınıza alin inşallah
Rapor nasıl çıkartıyorsunuz kızlarBAna kasimda 1200 dediler canim. Ama yumurta gelişmeyince iptal edildi ücret ödemedim. Rapor bende çıkardım. Prowomen onerdiler banada uzun sure kullandim sonra biraktim artik.
Belki dediğin gibi raporlu da fiyat düşüyordur bana raporsuz fiyat söylenmiştir.
Sonucumuz güzel olsun insallah 3 aşağı 5 yukarı fark etmez
Bu arada bende ocak basında basliyorum :)
Hangi hastane hangi doktora tüp bebek yaptırdınız? Tebrik ederim hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallahOldu galibaaa başardık sanırım bu sefer Allah'ın izniyle belirtisiz hemde sadece 8.gunden sonra falan göğüs ağrısı başladı eyvah dedim dün beta 149 çıktı çok güzel desi doktorum sesi falan güzel geliyodu yarın gidip tekrarlayacagim inşallah güzel sağlıklı artar dün gece kramp girdi eyvah adet mi oluyorum dedim ama geçti sonra iple çekiyorum yarını bakalım yarın ne olcak
Ankara baskent hastanesinde canim.Hangi hastanede bu doktor
Bazi evraklar istediler.Hangi hastane hangi doktora tüp bebek yaptırdınız? Tebrik ederim hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah
Bizim 5 yıl sigortamız yok devlettede yaptıramayız herhalde heryerde 5 yıl istiyorlarBazi evraklar istediler.
Evlilik cüzdanı
Nüfus cüzdanı fotokopisi es ve kendinin
Nüfus kayit örneği
Fotoğraf
5 yil 900 is günü hizmet dökümü ayni is yerinden yatmasi gerekiyor dendi.
Evrakları teslim ettim inceliyorlar 1 hafta sonra gittim heyette inceleniyor olumlu bulunmus . Hastanede indirim olmuyor ilaclarda indirim oluyor.
Devleti bilmiyorum canim . Baskent e gidiyorum ben. 5 yil 900 gün olmasi gerekiyormuş en az. Toplamda 7 bucuk senelik sigorta istiyor. Yinede bi danis derim belki devlet hastanesinde farklıdır prösedur.Bizim 5 yıl sigortamız yok devlettede yaptıramayız herhalde heryerde 5 yıl istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?