Aşılama Ankara’da en iyi aşılama doktoru

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Süreci paylaşır mısın canım
Adetin ikinci gunu Klomen kullanmaya basladim 5gun kullandim adetin 10 günü catlatma ignesi vurundum bir yumurtam vardı sagda 18 mm adetin 12. Günü asilamam yapildi 27 Kasım'da bu sekilde

Hulusi hocaya bende, pozıtıf oldu ama düşük yaptım 9. haftada, yeniden aşılama yapıcak, adet olmayı bekliyorum
Benimde 2 düşüğüm oldu canim. Bu ay gonal f kullandım ama yumurtam gelismedi. O yüzden iptal edildi. Bende adet olmayı bekliyorum fostimon kullanarak denicez birde.

Benimde 2 düşüğüm oldu canim. Bu ay gonal f kullandım ama yumurtam gelismedi. O yüzden iptal edildi. Bende adet olmayı bekliyorum fostimon kullanarak denicez birde.
Kaclık kullandın gonalf i, ben gonalf 450 75 seklinde 6 gun kullandım, tek yumurta vardı.. İnsallah bu ay olur guzel ıkı tane kalıtelı yumurtan

Kaclık kullandın gonalf i, ben gonalf 450 75 seklinde 6 gun kullandım, tek yumurta vardı.. İnsallah bu ay olur guzel ıkı tane kalıtelı yumurtan gin

Gonalf 450 . 50 ile basladik 75 e çıkardık 8 gun kullandim ama hic gelismedi canim. Insallah sende güzel haberler alirsin . ocakta başlıyorum inşalalh tekrar Allahin izniyle. Rapor cikardin mi rapor hakkın oluyor.

Gonalf 450 . 50 ile basladik 75 e çıkardık 8 gun kullandim ama hic gelismedi canim. Insallah sende güzel haberler alirsin . ocakta başlıyorum inşalalh tekrar Allahin izniyle. Rapor cikardin mi rapor hakkın oluyor.
Evet ilk asılamada da rapor cıkmıstı, herhalde o yuzden sana gore az odedım.. İnan nereye ne odedıgımı de karıstırıyorum artık.. Benım de muhtemelen adetım ocak basında olcak, ilkini oldum ikinci de gel demıstı doktorum, yeniden asılama yapıcak, buyuk ıhtımal yıne gonal f kullandırır, bi de bana proxywomen kullandırmıstı İlk asılamada

BAna kasimda 1200 dediler canim. Ama yumurta gelişmeyince iptal edildi ücret ödemedim. Rapor bende çıkardım. Prowomen onerdiler banada uzun sure kullandim sonra biraktim artik.
Belki dediğin gibi raporlu da fiyat düşüyordur bana raporsuz fiyat söylenmiştir.
Sonucumuz güzel olsun insallah 3 aşağı 5 yukarı fark etmez
Bu arada bende ocak basında basliyorum :)

Aynen, bebek ıcın harcadığım hıcbısey gozume gorunmuyor, doktor ne derse alıyorum yapıyorum.. İnsallah ıkımızn asılaması da tutar

Hulusi hocaya bende, pozıtıf oldu ama düşük yaptım 9. haftada, yeniden aşılama yapıcak, adet olmayı bekliyorum
Canım merhaba çok üzüldüm kaybına rabbim inşallah en kısa sürede sana sağlıklı bir gebelik nasip etsinözel değilse neden düşük oldu 9.haftada şikayetin var mıydı belirti oldu mu. Benim de aşılamayla oldu yaklaşık 2.5, yıldır uğraşıyoruz bizi bizden başka kimse anlamaz çok zor günler geçirdim tüp bebek doktoru ararken bebiş haberini aldım rabbim herkese nasip etsin ama endişelerim devam ediyor Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah

Hıcbır sıkayetim yoktu, ne sancı ne lekelenme ne kanama.. Kalp atısı alamadık, 6. haftada kalmıs ben de 2.5 yıl bekledım sevındık oldu dıye,mutluluğumuz erken sonlandı..
Sana tavsiyem hiç bunları dusunme, olumlu dusun hep.. Insallah saglıcakla kucagına alırsın

Uzduysem çok özür dilerim canım benim de 9.haftam o yüzden sordum İnşallah sen de güzel düşün güzel olsun ben inanıyorum güzel düşünmenin inanmanın gücüne her seferinde bu sefer olacak diye inanmak sonra üzülmek sonra daha da çok istemek.. anlayabiliyorum.. rabbim ol derse olacak vakti zamanını bekliyor birşeyler eminim cevabın için tşkler canım

Rica ederim canım rabbim dogru zamanda gonderecek bebegımi, ınanıyorum guvenıyorum

Adetin ikinci gunu Klomen kullanmaya basladim 5gun kullandim adetin 10 günü catlatma ignesi vurundum bir yumurtam vardı sagda 18 mm adetin 12. Günü asilamam yapildi 27 Kasım'da bu sekilde
Ben daha rahim filmi çektircem yolun başındayım. İnşallah ilk denememde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…