- 10 Aralık 2016
- 103
- 29
- 48
- 38
Ne kadara ameliyat oldunuz?Ben 4 y önce Prof. Dr.taşkın yücel e revizyon burun ameliyatı oldum çok memnunum gözüm kapalı kesinlikle oneriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadara ameliyat oldunuz?Ben 4 y önce Prof. Dr.taşkın yücel e revizyon burun ameliyatı oldum çok memnunum gözüm kapalı kesinlikle oneriyorum
Kızlar merhaba...
Daha önce forumlarda Volkan Tayfur'a revizyon ameliyatı olan bir arakdaşımdan bahesetmiştim. Çok güzel bir burun yaptı kendisine demiştim. Geçen gördüm kendisini ve sorun olduğunu tekrar ameliyat olacağını söyledi. Ben kendi listemden Volkan Bey'i çıkardım. Merak edenler içinde bilgi olsun diye yazmak istedim.
Burun ameliyatının min. 1 yıl sonrasındaki sonuçlar önemliymiş cidden. Ben bunu çok iyi gördüm. Revizyon olmayı düşünen arkadaşlarda bence en az 2 yıl beklesinler. Doktorlar 6 ay diyor ama 6 ayda şişlikler bile inmiyor.
Arkaşadımı bu hafta gördüm. Ameliyatı ücretsiz yapmış elbette. epey uzun sürmüş. onun burnu çok sıkıntılıydı. içini tekrar doku sarmış burnunun gibi bir şeyler söyledi. yani volkan beyle bir ilgisi yokmuş sanırım. şimdi burnu şiş tabi ama nefes alabildiği için çok mutlu :)gerçekten mivolkan bey benim için ilk sıradaydı üzüldüm açıkcası. arkadaşınızın şikayeti ne tam olarak. doktorundan nasıl bahsediyor. bir de volkan bey sorun olursa 2. ameliyatı ücretsiz yapacağını söylemişti yine öyle mi demiş arkadaşınıza acaba
Merhaba,gerçekten mivolkan bey benim için ilk sıradaydı üzüldüm açıkcası. arkadaşınızın şikayeti ne tam olarak. doktorundan nasıl bahsediyor. bir de volkan bey sorun olursa 2. ameliyatı ücretsiz yapacağını söylemişti yine öyle mi demiş arkadaşınıza acaba
haldun beyin yaklasik ucreti nekadar soyleyebilirmisiniz cudden karar vermek cok zormusMerhaba,
Ben iki ay önce Volkan beye hem burun estetiği oldum hem de yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Kesinlikle Volkan beyi tavsiye ediyorum çok memnunum. Beni izleme alırsanız albümüme bakabilirsiniz. Volkan beyin benim için tasarladığı çizim, ameliyat sonrası halim ve iki aylık sonforoğrafım var.
Merhaba,haldun beyin yaklasik ucreti nekadar soyleyebilirmisiniz cudden karar vermek cok zormus
Haldun bey whatsapptan yazınca dönüyo hem muayene ücreti hem ameliyat ücreti sorabilirsin canım bana 9 bin artı KDV dedi muayene de 300 dedihaldun beyin yaklasik ucreti nekadar soyleyebilirmisiniz cudden karar vermek cok zormus
Merhaba revizyon oldunuz sanirim, 2. Mi 3. Muydu acaba biraz anlatabilir misiniz?ben hakan soygüre oldum..çokta memnun olduğumu söyleyemem.nefes sorunu yaşıyorum başlarda daha iyi gibiydi..1 yıla yaklaştık..
revizyon değil benim ilk ameliyatımdı..çokta sorunlu bir burnum yoktu zaten ama nefes konusunda sorunlar yaşıyorum şuan..estetik olarakta kesinlikle daha iyisi olabilirdi..burun ucum hala çok şiş..ve çöküntü oluştuMerhaba revizyon oldunuz sanirim, 2. Mi 3. Muydu acaba biraz anlatabilir misiniz?
Gecmis olsun cokuntu olustugunu ne zaman ve nasil fark ettiniz doktorunuz bu konuya ne diyor bu isler cok karisikmis simdi daha iyi anliyorumrevizyon değil benim ilk ameliyatımdı..çokta sorunlu bir burnum yoktu zaten ama nefes konusunda sorunlar yaşıyorum şuan..estetik olarakta kesinlikle daha iyisi olabilirdi..burun ucum hala çok şiş..ve çöküntü oluştu
çöküntüyü 4-5 ay sonra farkettim hafif bi şekilde dokununca anlaşılıyor zaten..tam burun sırtında..doktor olabilir böle şeyler dedi..dışardan çok belli olmuyor babında konuştu..Oysa ki şuan gitgide belli oluyor gibi..Gecmis olsun cokuntu olustugunu ne zaman ve nasil fark ettiniz doktorunuz bu konuya ne diyor bu isler cok karisikmis simdi daha iyi anliyorum![]()
çöküntüyü 4-5 ay sonra farkettim hafif bi şekilde dokununca anlaşılıyor zaten..tam burun sırtında..doktor olabilir böle şeyler dedi..dışardan çok belli olmuyor babında konuştu..Oysa ki şuan gitgide belli oluyor gibi..
Foto varsa paylasabilir misiniz birde ne kadar ücret veriyor genel olarak hangi hastanede oldunuz birdeMerhabalar ben kısa süre önce Muhittin Eski'ye ameliyat oldum. Şuan şiş hali bile çok doğal ve çok hoş yüz ifademde en ufak bir değişiklik olmadı .Özellikle şunu söyleyebilirim muayeneye gittiğinizde farkedeceksiniz kendinden o kadar emin ki çok güven veriyor. Benim aklımda hiç soru işareti kalmamisti çok güvenerek ameliyat oldum ve de çok memnunum. Bütün samimiyetimle tavsiye ediyorum.